Hemseriyiz senle arkadas,bende aksarayliyim ve yurt disinda kaliyorum
bu gune kadar 3 kez tup bebek tedavisi oldum ilkinde ikizlerim oldu birini 3 aylikken digerinide 4 aylikken kaybettim 2 de tutmadi ucuncusundede 4 duz oldu bebeklerim onlarida pes pese kaybettim sebebini bildirmedi doktorlar!!! tabiki bebeklerimle birlikte umutlarimda kaybettim.....
bu forumda ilk senle bisey paylastim umarim arkadaslarin yazdiklarindan biseyler bana umut verirde cesaret edip tekrar denerim tedavi olmayi
bu ay tüp bebekle hamile kalan arkadasimiz tugba&mürsel i tebrik ediyorum
tüp bebekle hamile kalan arkadasimiz pembevazoyu da buradan tekrar tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin anali babali buyutsun
benide yaz canim bende tüp bebekle anne oldum
tamam canim ekliyorum minik melegin cok tatli allah sana bagislasin
sllm canim insanlar dertlerini anlatarak rahatlarmis sende her seyi icine atmahemserim biran once birseyler yapmam gerektigini biliyordum ama korkumdan degil tedavi olmayi kimseyle bu konuyu konusamaz hale gelmistim taki bir arkadasim bu formu tavsiye edene kadar ilk sana yazdim ve cesaret ettim bu konu hakkinda bir seyler yazmaya ve bugun tekrara okudugumda inan sasirdim benmi yazmisim diye!!!...
canim o gunden bu yana her firsatta giriyorum siteye katiliyorum sohbete iyi geliyor bana ve bu arada iyi gelismeler var tedavi olmaya niyetlendim
bir hastanede tavsiye ettiler bakalim nasip
inan bahsederken bile heycanlanniyorum bu ayin sonunda turkiyeye tedavi olmak icin gelmeyi dusunuyorum... duani esirgeme ihtiyacim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?