- Konu Sahibi Pureloovee
Kızlar merhaba, bugün transferimin 4. Günü. İlk 3 gün olan kasık ağrılarım kasıklarda doluluk azaldı. Ümidim azaldi. Sizlerin fikri ve tecrübelerine ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim bügun 9. Günüm yarın kan vereceğim sonucumu ogrenmedim ama eve geldiğimde acayip adet sancısı gibi ağrı cektim dedim heralde olumsuz oldu sanki adet olacağımKaşık ağrıları normal adet olacak gibi ara ara ağrıyacak ama degerleriniz güzel çıkmış endişelenmeyin bence
Böyle adet ağrıları gibi bütün hamilelik boyunca yaşadım canım kendini yorma çok fazla kötü şeylerde dusunmeCanım benim bügun 9. Günüm yarın kan vereceğim sonucumu ogrenmedim ama eve geldiğimde acayip adet sancısı gibi ağrı cektim dedim heralde olumsuz oldu sanki adet olacağım
Kızlar banada dua edin lütfen dün transferim oldu![]()
Guzel haberlerle insallahMerhaba canım benimde dün oldu![]()
Guzel haberlerle insallah
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızKızlar banada dua edin lütfen dün transferim oldu![]()
haftaya adet tarihimteşekkür ederim inşAllah
sizinde oldumu
Canım kendimi yormamaya çalışıyorum ama işe gidiyorum acaba yoruldugumdan dolayı mı ağırdı dün. Teşekkür ediyorum inşallah benimde olumludur o yüzden agiriyordurBöyle adet ağrıları gibi bütün hamilelik boyunca yaşadım canım kendini yorma çok fazla kötü şeylerde dusunme
haftaya adet tarihimaz kaldı nasipse
Benim vücudum cok sıcaktı ama ayaklarım çok üşüyorduKızlar ateş basması yaşıyor musunuz? Ben de geceleri oluyor ve dün ateşimi ölçtüğümfe 37.5 du. Ve bacaklarım çok sğrıdı