Tüp bebekle hamile kalanlarda belirtiler??

Kızlar merhaba, bugün transferimin 4. Günü. İlk 3 gün olan kasık ağrılarım kasıklarda doluluk azaldı. Ümidim azaldi. Sizlerin fikri ve tecrübelerine ihtiyacım var

Kaşık ağrıları normal adet olacak gibi ara ara ağrıyacak ama degerleriniz güzel çıkmış endişelenmeyin bence
Canım benim bügun 9. Günüm yarın kan vereceğim sonucumu ogrenmedim ama eve geldiğimde acayip adet sancısı gibi ağrı cektim dedim heralde olumsuz oldu sanki adet olacağım

Ay benim göğüs hassasiyetim azaldı diye dün çok üzülmüştüm 2 gün önceki kan değerim 150 ydi bugün tekrar ettim 352 olmuş Allah’ıma şükürler olsun içim rahat etti. Yani eğer ki sizinde belirtileriniz bir gün azalırsa bir gün artarsa benim gibi dert etmeyin kendinize 😄

Canım benim bügun 9. Günüm yarın kan vereceğim sonucumu ogrenmedim ama eve geldiğimde acayip adet sancısı gibi ağrı cektim dedim heralde olumsuz oldu sanki adet olacağım
Böyle adet ağrıları gibi bütün hamilelik boyunca yaşadım canım kendini yorma çok fazla kötü şeylerde dusunme

Böyle adet ağrıları gibi bütün hamilelik boyunca yaşadım canım kendini yorma çok fazla kötü şeylerde dusunme
Canım kendimi yormamaya çalışıyorum ama işe gidiyorum acaba yoruldugumdan dolayı mı ağırdı dün. Teşekkür ediyorum inşallah benimde olumludur o yüzden agiriyordur

Kızlar ateş basması yaşıyor musunuz? Ben de geceleri oluyor ve dün ateşimi ölçtüğümfe 37.5 du. Ve bacaklarım çok sğrıdı

Back
X