Tüp bebekle hamilelikte orgazm

Yok kuzum değişiyor o ya. Hele ilk zamanlar da bazen geçiyor gibi hissetmiştim🤭 bulantı da öyle oluyor bi sabah uyandığımda tamam diyorum bitti galiba. Ertesi gün yine kaldığı yerden devam 🤣
Anladım canım içim rahatladı çok teşekkür ederim 😁 benim daha hiç bulantım olmadı inşallah da olmaz 😁🤲

Daha keseyi görmeye gidecez canım Allah izin verirse cumartesi günü sağlıkla kucagımıza alalım da bulantı falan önemli değil 😍😁
Ayy hadi inşallah canım 😍 güzel haberlerini bekliyorum 😍
Sende düşük önleyici iğne ve fitil kullanıyor musun canım ben günde dört kez progestan fitil kullanıyorum her günde progestan iğne vuruluyodum şimdi piyasada zor bulunduğu için proluton vuruldum bu gün oda 3 günde birmiş
Transferden sonra prolutona geçtik canım önce 3 günde 1 olarak. Sonra 5 günde 1 yaptı. Fitil de günde 3 defa devam ediyordu hala devam ediyor bu hafta yavaş yavaş kesmeye başladık inşallah sıkıntı olmaz da bırakırım. Artık zor oluyor fitil bide bazen gitmiyor tedirgin oluyorum o zaman hiç gitmiyor 🤣 tahriş yapıyor iyice😬

Aa ikiziniz mi var ne güzel sizinde ikizleriniz mi oldu yoksa 😍
Evet benim ikiz kardeşim var. Benim normal yolla çocuğum olmuyor. Eşim azospermi. Üç tüp bebek denemesi yaptım ilki tutmadı İkinci tuttu boş gebelik oldu üçüncü de tuttu üç aylık hamileydim Anensefali sendromu yüzünden gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık şu an hala bir çocuğum yok yani🤷🏼‍♀️

Ayy hadi inşallah canım 😍 güzel haberlerini bekliyorum 😍

Transferden sonra prolutona geçtik canım önce 3 günde 1 olarak. Sonra 5 günde 1 yaptı. Fitil de günde 3 defa devam ediyordu hala devam ediyor bu hafta yavaş yavaş kesmeye başladık inşallah sıkıntı olmaz da bırakırım. Artık zor oluyor fitil bide bazen gitmiyor tedirgin oluyorum o zaman hiç gitmiyor 🤣 tahriş yapıyor iyice😬
Inşallah kuzum sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi inşallah görürüz 😍 inşallah canım risk geçtikçe kesiyorlar inşallah yakında temelli keserler. Aynen ya bide sürekli akıntı yapıyor bazen kaşıntı yapıyor iç çamaşırıma peçete katlayıp koymazsam kesin tahriş olur zaten 😁

Evet benim ikiz kardeşim var. Benim normal yolla çocuğum olmuyor. Eşim azospermi. Üç tüp bebek denemesi yaptım ilki tutmadı İkinci tuttu boş gebelik oldu üçüncü de tuttu üç aylık hamileydim Anensefali sendromu yüzünden gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık şu an hala bir çocuğum yok yani🤷🏼‍♀️
Kusura bakmayın ben siz bende öyle oldu böyle olmadı deyince var sandım inşallah Allah sizede tüm isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim gönlünüze göre versin 🤲

Kusura bakmayın ben siz bende öyle oldu böyle olmadı deyince var sandım inşallah Allah sizede tüm isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim gönlünüze göre versin 🤲
Amin tesekkür ederim. 3 aylıkta olsa gebelik geçirdiğim için kendimden örnekler verdim😊

Back
X