• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebekle ikiz gebelik yasayan arkadaslar kacinci gun degeriniz kaçtı acaba

erkfat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
564
80
123
Isparta
Merhaba arkadaslar benim bugum transferimin 8. Gunu degerimse 74 iki embriyo koyulmustu sizce ikiz olma ihtimali varmidir ikize gore dusukmu cvplarsaniz cok sevinirim :)

Canım değer yanıltıcıdır hiç ona bakma.benim arkadaşın 11.gün değeri 550 idi ikizlere hamile,benim 11.gün değerim 850 idi ama tek ;) o keseler görünene kadar hiç belli olmaz yani

Canım değer yanıltıcıdır hiç ona bakma.benim arkadaşın 11.gün değeri 550 idi ikizlere hamile,benim 11.gün değerim 850 idi ama tek :KK66: o keseler görünene kadar hiç belli olmaz yani
Canim acaba sen donmuslarlami kaldin o taze embriyo ilemi

Kimse yokmu baska
Arkadaş doğru söylüyor. Keseye kadar net bir şey söylemek doğru olmaz. Bende ilkinde taze tedavi ile 9. gün değerim 179 idi ve üçüzdü. İkincide donmuşlarla 9. gün değerim 698 ve ikiz. 9. gün değeri 300 den yüksek olup, bebeği tek olan arkadaş biliyorum. Yani çok yüksek rakam çıkmadıkca net bir şey söylemek mümkün değil.

[QUOtesekkur edermeyye008, post: 37222515, member: 392076"]Arkadaş doğru söylüyor. Keseye kadar net bir şey söylemek doğru olmaz. Bende ilkinde taze tedavi ile 9. gün değerim 179 idi ve üçüzdü. İkincide donmuşlarla 9. gün değerim 698 ve ikiz. 9. gün değeri 300 den yüksek olup, bebeği tek olan arkadaş biliyorum. Yani çok yüksek rakam çıkmadıkca net bir şey söylemek mümkün değil.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah peki keseleri ne zaman gordunuz ikisi ayni anda gorunuyomu

Çok tesekkur ederim saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah peki keseleri ne zaman gordunuz ikisi ayni anda gorunuyomu
Ben kalp atışı için gittiğimden 7 haftalık iken gitmiştim. Ancak 5-6 haftalık iken kese görünüyor. Genellikle ikisi de görünüyor, ancak bazen sürpirizler de ola biliyor. Önemli olan sağlıklı olması. Tek ya da çift olması çok önemli değil. Hatta ikiz gebelik riskli gebeliğe giriyor. Allah sonunda sağlıcakla kucağına alacağın bebekler nasip eylesin.

Ben kalp atışı için gittiğimden 7 haftalık iken gitmiştimşimdiak 5-6 haftalık iken kese görünüyor. Genellikle ikisi de görünüyor, ancak bazen sürpirizler de ola biliyor. Önemli olan sağlıklı olması. Tek ya da çift olması çok önemli değil. Hatta ikiz gebelik riskli gebeliğe giriyor. Allah sonunda sağlıcakla kucağına alacağın bebekler nasip eylesin.
Amin canim tabiiki onemli olan saglikli olamasi sirasi gelince butun telaslari endiseleri sevincleri yasicaz şimdiki telasim bu acaba tekmi ciftmi devam etcekmi :)

Back
X