Tüp bebekle ilgili tüm soruların cevabı....

cnm ben 2 tüp bebek denedim ve 1 tane kimyasal yasadım aslında 2. kimyasalım oldu emriyolar 5. gün emriyosu idi. bundan sonra nasıl bir yol izlemem lazım :ssz::ssz::ssz::ssz:

ama su an gebesin sanirim...
eger degilsen benim 4 .kimyasalim
o zaman dr um bendeki deneyecegi yolu anlatayim
laparaskopi ve histereskopi yapaccak..genetik taramalr yapildi
tuplerde hep kan sulandirici ignede yapiliyor..birde lenfosit asisi var uygulanan ancak benim dr um ben bunun
cok etkili oldugunu dusunmuyorum dedi.
:34:

Merhabalar, benim merak ettiğim tüp bebek veya aşılama için verilen rapor. Devletin aradığı şartlar nelerdir? Eşimde bende 35 yaşındayız, 1 yıllık evliyiz. Deniyoruz henüz çocuğumuz olmadı, inşallah gerek kalmazda, eğerki gerek kalınırsa, rapor için 2 yıl daha bekleyecekmiyiz? bizim gibi yaşı geçmişlere:1: bir uygulama varmıdır canım, biliyormusun:34:

eger bunlar icin ugrasmiyayim diyuorsan
ben asilama raporumu aldim raporda 3000 unite ilac ve catlarma ignesi verildi
aldim bu ilaclari tup bebek masrafimi kendim karsiladim ilk denemem boyle oldu..
ama asilama hkalrim biterse diyorsan ...esinde 5 milyonun altinda var ise sperm 3 yili doldurmani beklemiyorlar..
ama sebepsiz ise 3 asilama ve 3 yillik evlilgii art..
yanliz tup bebek hakki 3 e cikarilacak deniliyordu son durumu bilmiyorum...:31:

yok cnm hamile değilim ben onu hamile kalınca yaptım ama ne yazıkki kimyasal çıktı.

kaliteli emriyo tutunmazsa neden hep kadında problem aranıyor yani erkekte kesin sorun yokmu demek ..

yok cnm hamile değilim ben onu hamile kalınca yaptım ama ne yazıkki kimyasal çıktı.

kaliteli emriyo tutunmazsa neden hep kadında problem aranıyor yani erkekte kesin sorun yokmu demek ..

canim zaten erkekte bi sperme bakiyorlar onunda zaten mikroskopik incelemsinde ve genetikte sorun yoksa
sorun yok birde soyle bir durum var tup bebek tedavisinde eger erkekte problem varsa baari daha kolay oluyorr..
ee bide hala aciklanamayan seyler var sebepsiz infertilite gibi ille bisey sebeptir..sigindik mevlaya versin diye bakiyoruz...

canim zaten erkekte bi sperme bakiyorlar onunda zaten mikroskopik incelemsinde ve genetikte sorun yoksa
sorun yok birde soyle bir durum var tup bebek tedavisinde eger erkekte problem varsa baari daha kolay oluyorr..
Ee bide hala aciklanamayan seyler var sebepsiz infertilite gibi ille bisey sebeptir..sigindik mevlaya versin diye bakiyoruz...

benimkide sebebsiz ama bence en zor olanı çok yıprandım 5 yılda bu belirsizlik beni ıprattı neden olsa bu kadar yıpranmazdım ..eşimede banada genetik test yaapılmadı. Bakalım ne çıkar yapılınca doktorlar genitik tanının o kadarda gelişmediğini söylüyor bazı bozuklukları daha çözememişler ...

benimkide sebebsiz ama bence en zor olanı çok yıprandım 5 yılda bu belirsizlik beni ıprattı neden olsa bu kadar yıpranmazdım ..eşimede banada genetik test yaapılmadı. Bakalım ne çıkar yapılınca doktorlar genitik tanının o kadarda gelişmediğini söylüyor bazı bozuklukları daha çözememişler ...

oylee ama yaa nasip diyoruz cogu yerdede..
valla inanci zayif olan hekimler bile hastaya soyliyecek bisey bulamayinca nasip diyolarlar...:9:

merhaba kızlar yeni topiğinizde güzel paylaşımlarınız olur inşallah.:13:..

biz 1.5 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı eşimde sayı ve hız problemi var..ağustos ayında 1.tüp bebek denememizi ankara gürgan klinikte yaptık negatifle sonuçlandı..

şimdi yeni yer arayışındayım..ankara önceliğim ama okuduğum kadarıyla hiç bir merkezden memnun kalan olmamış..

istanbula yoğunlaşmaya başladım evet bizim için çok zor olacak ama denemekten başka çaremiz yok..

çok kararsızım istanbulda memorial ve istanbul tüp bebek merkeziyle ilgili olumlu yorum yapan çok olmuş.

sizin önerebileceğiniz merkezler var mı??

bu arada 2.deneme öncesi genetik test yaptırmamız iyi olacak sanırım..

merhaba kızlar yeni topiğinizde güzel paylaşımlarınız olur inşallah.:13:..

biz 1.5 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı eşimde sayı ve hız problemi var..ağustos ayında 1.tüp bebek denememizi ankara gürgan klinikte yaptık negatifle sonuçlandı..

şimdi yeni yer arayışındayım..ankara önceliğim ama okuduğum kadarıyla hiç bir merkezden memnun kalan olmamış..

istanbula yoğunlaşmaya başladım evet bizim için çok zor olacak ama denemekten başka çaremiz yok..

çok kararsızım istanbulda memorial ve istanbul tüp bebek merkeziyle ilgili olumlu yorum yapan çok olmuş.

sizin önerebileceğiniz merkezler var mı??

bu arada 2.deneme öncesi genetik test yaptırmamız iyi olacak sanırım..

canım benim dr önermek bana göre yanlışş
bir gün git istanbula al eline tatlillerin ne varsa..
ücretsiz görüşme yapıyo mekerzler sırayal aklına yatnları koy listele gez..
için nerey ısındıysa git..
ben atasehir memoriale gidiyorum ama şişli memeorialede giden var
bahceciyede ....
sen dolaş hepsini...:44:

arkadaşlar ben konuyu aklımıza takılanları yazalım birlik olalım deneyimleri paylaşalım diye actım..
merkez aratırmak bi enerji meselesi.
yüreğiniz mantıgınız nereye yattıysa...:34:

Merhabalar, nasılsın ?
daha önce seninle benim açtığım hangi memorial topiğinde yazışmıştık, sen de Cem Demirel'e gidiyorsun.
Ben de kendisine gitmeyi düşünüyorum...
Kendisi ile bu ay başı bir görüşme yaptık, eşinin sperm testini 1 ay sonra tekrarlayıp gelin dedi.
Eylül 5-10 arası regl olacağım, yaşım 28, yumurtalık rezervim çok iyi
ama daha önce klomen kullandım ve kist yaptı
acaba bana kısa protokol mü uzun protokol mü uygularlar?
Ve reglden öncemi gitmeliyim, reglin 2.3. günümü ?

kıslarr tüp bebekte merak ettiğiniz bişey yokmi.....

Merhabalar

Ben yeni evliyim bebek düşünüyorduk olmayınca doktora gittim bir kaç test istedi fsh değerim 25 lh değerim 16 çıktı.daha sonra biosteron diye bir hap verdi değerlerini düşürücez dedi. adetimin 2. gününe randevu verdi.gittim kist yok bu iyi bir haber dedi.bir ilaç yazıyordu ben nrmal yollarla bebeğim olmayacakmı dedim.bu değerlerle tüp bebekmi olur ancak dedim senin imkanın varmı tüp bebeğe dedi bende eğer gerekliyse elbette öderim dedim.tamam başlıoruz tüp bebeğe dedi desolet ve folbiol adında iki ilaç yazdı.eşimde bende hayretler içinde doktoru dinledik sence doğru bir tedavi başlangıcımı bu tedavi böylemi başlıyor.okuduğuma göre aşamaları var tüp bebekten önce testler faalan yapılmıyormu ?

biraz uzun oldu inan senide sıkmak istemiyorum ama beni bilgilendirirsen çok memnun olurum ilaçları almadım kafam çok karışık sence ne yapmalıyım ? :(

Merhabalar

Ben yeni evliyim bebek düşünüyorduk olmayınca doktora gittim bir kaç test istedi fsh değerim 25 lh değerim 16 çıktı.daha sonra biosteron diye bir hap verdi değerlerini düşürücez dedi. adetimin 2. gününe randevu verdi.gittim kist yok bu iyi bir haber dedi.bir ilaç yazıyordu ben nrmal yollarla bebeğim olmayacakmı dedim.bu değerlerle tüp bebekmi olur ancak dedim senin imkanın varmı tüp bebeğe dedi bende eğer gerekliyse elbette öderim dedim.tamam başlıoruz tüp bebeğe dedi desolet ve folbiol adında iki ilaç yazdı.eşimde bende hayretler içinde doktoru dinledik sence doğru bir tedavi başlangıcımı bu tedavi böylemi başlıyor.okuduğuma göre aşamaları var tüp bebekten önce testler faalan yapılmıyormu ?

biraz uzun oldu inan senide sıkmak istemiyorum ama beni bilgilendirirsen çok memnun olurum ilaçları almadım kafam çok karışık sence ne yapmalıyım ? :(

canım senin problemin fsh ve lh hormonlarıyla ilgilimi.

eşine test yapıldı mı?

problemin nedir tam anlayamadım.

Merhabalar, nasılsın ?
daha önce seninle benim açtığım hangi memorial topiğinde yazışmıştık, sen de Cem Demirel'e gidiyorsun.
Ben de kendisine gitmeyi düşünüyorum...
Kendisi ile bu ay başı bir görüşme yaptık, eşinin sperm testini 1 ay sonra tekrarlayıp gelin dedi.
Eylül 5-10 arası regl olacağım, yaşım 28, yumurtalık rezervim çok iyi
ama daha önce klomen kullandım ve kist yaptı
acaba bana kısa protokol mü uzun protokol mü uygularlar?
Ve reglden öncemi gitmeliyim, reglin 2.3. günümü ?

yaa dr belirliyo ona kısa uzun usg vesaire durumuna göre..
istersen sperm analizini yaptırınca hemen götür eger uzun protokolse öncesinden ilaç kullanıcanyaa ona göre plan yapılırr..

Merhabalar

tüp öncesi hsg falan isteniyo sperm analizi
ama fsh yüksek gercekten..
lh degerinde yasın ilerimi..
yani daha kapsamlı tüp bebek yapan biyermi burası:26:

yaa dr belirliyo ona kısa uzun usg vesaire durumuna göre..
istersen sperm analizini yaptırınca hemen götür eger uzun protokolse öncesinden ilaç kullanıcanyaa ona göre plan yapılırr..

tüp öncesi hsg falan isteniyo sperm analizi
ama fsh yüksek gercekten..
lh degerinde yasın ilerimi..
yani daha kapsamlı tüp bebek yapan biyermi burası:26:

26 yaşındayım eşimde 28 yaşında.vitale kadın hast. ve doğum hastanesi . hemen yanındada tüp bebek merkezi var bağlantılı çalışıyorlar. bu değerlerle hamile kalamazmıyım :( çok mutsuzum

26 yaşındayım eşimde 28 yaşında.vitale kadın hast. ve doğum hastanesi . hemen yanındada tüp bebek merkezi var bağlantılı çalışıyorlar. bu değerlerle hamile kalamazmıyım :( çok mutsuzum

canim benim ben dr degilim
ancak fsh 20 den yuksek olmamli fsh lhdan dusuk olamamali..
belki o anlik bir testtir yani diger aylarda daha dusuk cikabilir
ama fsh dusmeden tum tahlilerini yaptirmadan
e2 hsg speremiyogram ve ozellikle fsh dusmeden baslama...
dr un daha iyisini bilir tabiki:16:

canim benim ben dr degilim
ancak fsh 20 den yuksek olmamli fsh lhdan dusuk olamamali..
belki o anlik bir testtir yani diger aylarda daha dusuk cikabilir
ama fsh dusmeden tum tahlilerini yaptirmadan
e2 hsg speremiyogram ve ozellikle fsh dusmeden baslama...
dr un daha iyisini bilir tabiki:16:

tşk ederim cevapladığın için. dr a çok güvenemedim maddiyat için olduğunu düşünüyorum.fsh için ilaç kullanıyorum umarım en kısa zamanda düşer ve tüp bebeğe başlarız. herşey için teşekkür ederim

canım ben de adana balcalı hastanesinde 3 aşılama oldum tüp bebek raporu alacaktım fakat bana şu anda verilemeyeceğini söyledi bir doktor ..1 yıl 3 ay oldu evleneli .35 yaşı geçtim 36dan gün alıyorum .eşimde sperm testi normal bende de şu an görünen bir sebep yok ama çocuk olmaması bazen açıklanamıyormuş neyse işte bana rapor verilmemesinin sebebi 3 yılı evlilikte doldurmamışım ama ben 2 yıl daha beklersem zaten 38 e gelicem tüp bebek hakkı da 39 yaşından sonra yine rapor verilmiyor yasa böyleymiş
ben ne yapacağım şimdi bu raporu nasıl alacağım

Back
X