Tüp bebekle ilgili tüm soruların cevabı....

canım ben de adana balcalı hastanesinde 3 aşılama oldum tüp bebek raporu alacaktım fakat bana şu anda verilemeyeceğini söyledi bir doktor ..1 yıl 3 ay oldu evleneli .35 yaşı geçtim 36dan gün alıyorum .eşimde sperm testi normal bende de şu an görünen bir sebep yok ama çocuk olmaması bazen açıklanamıyormuş neyse işte bana rapor verilmemesinin sebebi 3 yılı evlilikte doldurmamışım ama ben 2 yıl daha beklersem zaten 38 e gelicem tüp bebek hakkı da 39 yaşından sonra yine rapor verilmiyor yasa böyleymiş
ben ne yapacağım şimdi bu raporu nasıl alacağım

su durumda alamazsin tup bebek raporu
ancak rapor lamdan masraflari kendin karislayarak devlet kurumlarinda yaptirabiliyorsun
asilama rapor haklarindan kalan ilaclarin varsa ilaclarini kullan
2 asilama rapor hakkin var butun ilaclari kullanmis olamazsin...

merhaba özelde tüp yaptırırken devletten nasıl rapor alınıyor bikaç yeri aradım zor dediler yolu nedir

merhaba özelde tüp yaptırırken devletten nasıl rapor alınıyor bikaç yeri aradım zor dediler yolu nedir

merkezin kesinlikle sgk anlasmali olmali
esinin sperm sayisi 5 milyonun altinda isen bekleme suren ve 3 asilama sarti yok ancak
bunlar disinda isen bir cok sarti var
ama ozele gideceksen
asilama raporunu cikarttirip tup bebekte kullanabilirsin bu da bi yontem
cunku asilama icin ilac kullanirken cok fazla yumurta olur ise zaten tupe yoneliyolar..:34:

topigin hayirli olsun insallahhh hem biz yazanlara hem sen topik annesine ugur getirsin cnmmmmmmm daha dogrusu ugur bocuklerimizi getirsin insallahhh ...

biz 1 yildir istiyoruz yaslarimiz 38 o yuzden tupe karar verdik
merkezlede konustuk suan londradayiz ist a donme ve randevu tarihimiz 13 eylul o gunde benim yumurtlama gunum muayenede olucam gitttigimde beni hangi asamalar bekliyo bunu bilmiyorum
1 asilama yaptirdik ama tupte ne ilaclar kkullanmam gerekecek ve ne kadar sureyle kullanicam
bunu merak ediyorum
bilgilendirirsen sevinirim cnm
tesekkurler
allah gonlunun muradini versin
opuyorum...

topigin hayirli olsun insallahhh hem biz yazanlara hem sen topik annesine ugur getirsin cnmmmmmmm daha dogrusu ugur bocuklerimizi getirsin insallahhh ...

biz 1 yildir istiyoruz yaslarimiz 38 o yuzden tupe karar verdik
merkezlede konustuk suan londradayiz ist a donme ve randevu tarihimiz 13 eylul o gunde benim yumurtlama gunum muayenede olucam gitttigimde beni hangi asamalar bekliyo bunu bilmiyorum
1 asilama yaptirdik ama tupte ne ilaclar kkullanmam gerekecek ve ne kadar sureyle kullanicam
bunu merak ediyorum
bilgilendirirsen sevinirim cnm
tesekkurler
allah gonlunun muradini versin
opuyorum...

temelde aşılamada kullandıgın hormon antigonistleri kullanıyorsun ancak..
kontrol sonucuna göre protokol belirleniyor..bu nedenele
yanında ekstra kullancagın ilaöçlar olacak ve tedavinin sürecegi zaman dilimini bu protokol belirleyecek..,
inşallahhh canı gönülden dilerim tüp için ilk ve son caban olsun..
yumuk elli bebelerin olsun..
:21::21::21:

arkadaslar ben merkez araken cektigim sikintilardan
rapor vermeyen hastanelerden
yana yakila ilac aramaktan cokkk cektim..
gelin burda birlik olalim
son haberleri yenilikleri..
yol yordam bilmeyenleri ilaca ihtiyaci olanlari
elince vazifesini tamamlayan ilaclardan olanlari buraya toplayalim mi....

size vermis oldugum gonal f elinize gectimi ? ilaci isterken bin kere mesaj attiniz ama verdikten sonra bir tesekkur bile etmediniz! cok ihtiyaci olan biri gibi gelmisti yogun ilginiz . umarim parayla baskalarina satanlardan degil sinizdir.....

size vermis oldugum gonal f elinize gectimi ? ilaci isterken bin kere mesaj attiniz ama verdikten sonra bir tesekkur bile etmediniz! cok ihtiyaci olan biri gibi gelmisti yogun ilginiz . umarim parayla baskalarina satanlardan degil sinizdir.....

su yazöıs olduğunuz cok enteresan telefon numaram ve face adresım olmasına rağmen sırf rencıde etmek ıcın burdan yazmış olmanız garıp elıme gectıgını ve kullanmak uzere aldgımı kendınızde bılıyorsunuz defalarca ozel mesaj atmama rağmen bır ozur ıcın gerı donmedınız...

Back
X