tüp bebekle olmazsa evlat edinirim yada edinebilirm diyenler:)

lale1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
601
14
46
Ankara
merhaba arkadaşlar merak ediyorum kaç kişiyiz?yoksa bunu düşünen yalnızca bir kaç kişiden biri miyim?bu yıllarımı bebek özlemi içinde insanlara özenerek geçirmek istemiyorum.kaç yıllık ömrü var ki insanın?geçen günleri eşimle çocugum hatta çocuklarımla mutlu geçirmek istiyorum.etraftan konusanlar mı şimdi konusmuyorlar mı sanki bana kızanlar bak görüyor musun Allah bir cocuk bile vermiyor diyor arkamdan , sevenler de yazık diye acıyor.ne değişir bu defa da çocuk almıs desinler.evde çocuklarını severken,yaptıklarına gülerken eglenirken beni düşünmüyorlar ama dimi?yanlıs mı düşünüyorum.ne dersiniz

arkadaşım yazdıklarına bütün kalbimle katılıyorum. bende 3 kere denedik tüp ve bazen düşünmüyo desem yalan olur düşünüyorum ama eşim hiç scak bakmıyor açıkası bende sağlıklı düşününce diyorumki onun sorumluluğu çoook daha zor çünkü küçük yaşlarda tamam çk güzel ama büyüdükçe sorumluluğu çok daha zor olur çünkü çevremizde bu örnekler var:((

ben herhalde cesaret edemem böyle bir şeye.mümkün değil kendi çocuğunun yerini tutması çocuk içinde aynı şey geçerli olacak.büyüdüğü zaman herşeyi muhakkak öğrenecek o zaman herşey değişecek.

Slm arkadaslar neden hepiniz negativ düsünüyorsunuz ki, bende 4 tüp bebek tedavisi yaptirdim ve malesef hicbiri tutmadi, bende hergün düsünüyorum acaba bir gün anne olabilirmiyim diye ama malesef kendiligindende olmuyor, bende cogu geceler düsündüm evlat edinmeyi esim kabul etse bugun gidip basvururum cünkü bir bebek okadar mahsum ki eminim herkes onu sevebilir kendinin olmasada....eger esinde istiyorsa basvur deririm cünkü evlat edinmekte uzun bir sürec allah hepimize insallah bir bebek verir

tam 5 defa tüp bebek denedim nice iğneler ilaçlar akıtılan göz yaşları kaybedilmek üzere olan bir sevgiler kırılan yok olan hayaller...
her defasında yalvardım eşime gel uğraşmayalım evlat edinelim diye eşimin ilk evliliğinden bir kızı olduğu için kabul edemedi, gelecek bebeğe adil davranamazsam vicdan azabı çekerim dedi. evlat edinemedim. çocuğu olmayan Arkadaşlarımın evlat edinmek istediklerini öğrendiğimde onların yerinde olabilmek için göz yaşı döktüm çok gece..
ama ne eşime nede evlat edineceğim bebeğime haksızlık edemezdim vaz geçtim
hayat ya işte son tedavimde yüzüme güldÜ Rabbim şimdi 7 aylık hamileyim Allahım korusun inş herkesin evladını benimkinide ama olmasaydım 38-40 yaş civarında mutlaka evlat edinecektim
şunu üzerine basarak söylemeliyim ki ben Rabbim izin verirse anne olacağım ama evlat edine kadınlar benden 10-20-30 kat daha anneler saygı ile eğilirim önlerinde böyle bir karar veren insanlarıda sonuna kadar destekliyorum.henüz anne değilim ama doğurmuş bir çok anneden daha fazla anneyim aammaa eğer araştırırsanız bu sitede deniz geldi rumuzlu bir arkadaş var minik denizin annesi. oda bi çok tedaviden sonra evlat edindi ve hayatının en güzel anlarını yaşıyor Rabbim iiçine sindirsin ben onun yarısı bile edemem....
naçizane bence ruh tatmin olana beden yorulana kadar denenmeli akılda hiç bie soru işareti kalmadığı anda mutlaka evlat edinilmeli...

bizde eşimle tedaviler olumsuz olursa başka memlekete taşınıp orda evlat edinmeyi düşündük........ama çok şükür rabbim bize mucizemizi gönderdi......inşallah sizde kendiniz için en hayırlı kararı alırsınız

Back
X