- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Anne babasıda sizin gibimi düşünuyor yani şuphe mi duyuyorlarKizlar merhaba bir konu hakkinda danisacagm bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.tup bebek yaptiripta kendisine ve ailesine hic benzemeyen bebek oldumu.bir yakinim 48 yasinda anne oldu ama cocuklar inanilmaz sapsari ve mavi gozlu ama bildigimiz turk sarisinlarindan degil yani git gide sariya beyazimsi sut sarilarina donuyorlar cilli mavi gozluler.yabi soyle soliyim ingiliz aktrislerine benziyor cocuklar.sulalemizde birakin maviyi ela goz bile yok o kadar siyah o kadar esmeriz.anne ve baba akraba.simdi merak ettigim bizim ailede bazen cocugu olmayan aileler oluyor bu tup bebeklerde boyle durum hep oluyormu boyle ihtimal varmi
Maalesef bu gibi durumlar olabiliyor sonucta laboratuvar ortami bi anlik dalginlik vsYani hani cocuklari tek gorseniz aaa bunlar ingilizmi diyebiliyorsnuz. Birakin iki uc kereyi belki en az benim yanimda yirmi defa tanimayanlar disardan bakanlar aaa ne guzeller tatilemi geldiler aaa ingilizmi aa almanmi diyorlar bende annesi uzulmesin diye olurmu bunlar dogu cocuklari bizim aslimiz sarisin diyip herkesi susturuyorum ama Allah biliyor imkani yok turklerle alaka yok.suan buyuduler dedikki buyudukce esmerlesirler dahada sut sarisi oldular gozler iyice mavilesti.benlik sorun yok sadece merak ettim basina gelen varmu tabiki Rabbim cocuk versin saglikli olsun.ama merak ettim yani
Aile problem etmiyorsa karışmayın, dile getirmeyin.
Belki kadın da yada adamda bir sıkıntı olduğu için donör kullanmışlardır.
(Yasal mı bilmiyorum)
Bunu da kimse bilsin istemiyorlardır.
Onlar aile olmuş artık, karışmayın...
Aile problem etmiyorsa karışmayın, dile getirmeyin.
(Yasal mı bilmiyorum)
Haklısınız çoğu insanın düşüncesine uymasa da bu da bir ihtimal. Ancak donör seçerken fiziksel özelliklere göre bir seçim yapılıyor diye biliyorum. Bence de dışardan müdahalede bulunmayın. Önceki mesajimda dediğim DNA yaptırma seçeneğinden bahsetmeyin bile.Aile problem etmiyorsa karışmayın, dile getirmeyin.
(Yasal mı bilmiyorum)
Ben ne anneme ne babama benziyorum annemin halası kıvamındayım aynı ona benziyorumBizim ailede anne babalar esmer çocuklar sarışın kuzenlerimin çocukları da öyle benim cocugumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?