tup bebekler ailemize benzemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genetiklerinde mutlaka vardir...benim iki kizim sarisin masmavi gozluler ne ben ne esim sarisin mavi gozluyuz...birinci dereceyi birak ikinci dereceden bile hicbir akrabamizda renkli goz yok esimin yedi ceddinde bile renkli goz yokmus,bir tek benim dedemin sanirim annesi sarisin mavi gozlu ermeni bir kadinmis (dedem bile renkli gozlu degildi)kac nesil sonra bende renkli goz cikti.hatta ilk kizimda ciddi ciddi karistigini falan dusunmustum ki dogum yaptigim odadan hic cikarmamislardi :) ama en kucuk kizimda mavis olunca tamam dedik iki bebegimde karisma ihtimali olmaz :)

Donasyonla yaptırmış olabilir

Bu konu sadece ailenin kendisine düşer sizi ilgilendiren bir durum yok

Sağda solda konuşup insanların huzurunu bozmayın derim

Siz ortalığı karıştıran akraba takımındansınız gibime geldi
Yine begeni almak icin lafini sokmadan edememissin icinde patladi dimi ben her tup bebek te yaptiranda varmi diye merak ettim eger kotu niyetli olsam cevreden bizanlara mudahale etmem

Yine begeni almak icin lafini sokmadan edememissin icinde patladi dimi ben her tup bebek te yaptiranda varmi diye merak ettim eger kotu niyetli olsam cevreden bizanlara mudahale etmem

Hanımefendi beğeni için falan değil! cidden içimden gelerek yazdım

Bu ana babanın da gözü kör değil herhalde onlara ters bir durumsa açar hastaneyle konuşurlar

Belki donörle çocuk sahibi oldular, belki yumurta belki sperm başka birinin aile bunu kabul etti...size mi kaldı Müge Anlıcılık oynayıp bu gizemi! çözmek?? Bu konuyu kurcalamak sadece insanları rahatsız eder, bu kadar.

Gerçekten sizi ilgilendiren bir durum yok
Altın gününde konuşacak malzeme bulmuş meraklı teyzeler gibisiniz
Ortalığı bulandırmayın, binbir zahmetle ana baba olmuş insanların huzurunu kaçırmayın

Ayy gozlerimi yasattin evlende seninkini sevelim

Evet oluyor karışıklıktan öte bilinçli yapılıyor doktorlar tarafından yüklü para alındığı için senin spermin yok olmaz yada yumurtan yok kalitesiz vb demek yerine bu yola sana ait olmayan döllenmiş yumurtalar konuyor .tabi hastalardan izinsiz ve habersiz.lutfen bunu dile getirmeyin olabilir olmaya da bilir ama siz söylerseniz belki çocuklara karşı soğuma olur kabullenemezlee olan çocuklara olur sonuçta böyle bişey olsa bile çocukların suçu günahı yok.dil getirmemenizi akıllarına böyle bir şüphe sokmamanizi umuyorum

Esimin akrabasi misiniz :)
Onlarda var oyle, bilinen 7 gobek herkes esmer, tup bebek ikizler sarisin mavis gozlu.
Benim iş arkadaşımda ailesi
Esmer kendi sarışın renkli gözlü
çocukları olmuş onlara Allah uzun ömürler versin 48 yaşında doğuran kadınlar var ana onlar çok doğurganlar yani başla bir yumurta tercih edilmiş olabilir çiftlerin kendi tercihleri Mesut mutlu olsunlar

bizde de ben sarışın, eşim kumral, kızım esmer :)
bana garip gelmiyor o yüzden, diğerleri garipsiyorlar.

bizde de ben sarışın, eşim kumral, kızım esmer :)
bana garip gelmiyor o yüzden, diğerleri garipsiyorlar.
Ben de bu ay yaptıracağım tüp bebek eli yüzü düzgün sağlıklı olsunda sarışın esmer hiç düşünmem

Olabilir. Kimbilir hangi atasının özelliklerini kapmışlar. Pigmentlerle alakalı olabilir. Zenci bir ailenin beyaz tenli çocukları olmuştu. Mesela ailemizde hiç çekik gözlü yok. Ben çekik gözlüyüm.

Ben de bu ay yaptıracağım tüp bebek eli yüzü düzgün sağlıklı olsunda sarışın esmer hiç düşünmem

kesinlikle önce sağlıklı olsun, şimdiden hayırlı olsun, hayırlısı olsun,
benim kızım tüp bebek değil, ama o kadar alakasızız ki, uzak akraba kadar bile benzemiyoruz kızımla, anne diyince şöyle bir şaşırıp bakıyorlar genellikle, ilk zamanlar bozuluyordun alıştım, zaten neye benzerse benzesin size dünya güzeli gelecek

Ay canım ne güzel söyledin sağlıklı olsun da inş öyle gelir tabi tüm çocuklar çok güzeldir. Ayrıca ben kabul ettikten sonra kime ne bende eşimin ailesinden saklıyorum kimbilir ne küplar bulup bu evrede beni iyice bunalıma sokarlar çocuk büyüyünce bile sen tüp bebeksin derler çok değişikler

Milan Kundera nin kitabinda gecen bi olay bu,gercekte de olmasi ilginc ve igrenc cidden

Kizlar onlar bizim cocuklarimiz ben zaten yakindan ilgileniyorm ve cok guzeller ama dusunmeden edemedim cok tatlilar.ama hani yillar once o haberi bende izledim o doktor kendi spermlerini kullanmisti.herkes ailede bi dumur oldu ama bisey belli etmedik sadece dis etkenler biraz moralimizi bozuyor.anneside babsida tabiki farkinda ama belkide kendileri boyle istediler.sadece merak ettigim tup bebek olumca boyle olabiliyormu. Yoksa onun disunda Allah vermis saglikli olsunlarda.gerisi muhim degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…