- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Başkalarının hayatını didikleme kendi işine bak demek istemiş ama anlayana işteSordumda ordanburdanbirisine sor dediler
Yokk ben illa senin atlamani istedim sen cevap ver ne olurrr sazanligina bayiliyorummmm atla atla hadiBaşkalarının hayatını didikleme kendi işine bak demek istemiş ama anlayana işte
Bir de bunu dile getirip o insanlara sordunuz mu?Sordumda ordanburdanbirisine sor dediler
Sazan olan sensin başkalarının hayatına burnunu sokarken yapıyorsun işteYokk ben illa senin atlamani istedim sen cevap ver ne olurrr sazanligina bayiliyorummmm atla atla hadi
Sen kendi isinne bak tatlimmBir de bunu dile getirip o insanlara sordunuz mu?
Binbir emek-zahmetle tedavi ile anne-baba olan insanların aile olma hevesini kursaklarında bırakmak mı derdiniz?
herkes kendi işine baksa daha güzel bir yer olurmuş dünya....
Bende hobi cok tatlimmm bak yine dayanamadi atladii yaaaSazan olan sensin başkalarının hayatına burnunu sokarken yapıyorsun işte
İşin gücün yok değil mi kimin hayatına burnunu soksan diye düşüneceğine kendini oyalayacak hobiler bul
Hadi kızım başka kapıya
Keşke sizde kendi işinize bakabilsenizSen kendi isinne bak tatlimm
Kendini geliştirememişsin veya fesatsın hobi değil yaniiiBende hobi cok tatlimmm bak yine dayanamadi atladii yaaa
Bana cevap yazmaya devam edersen seni pro yapacagm hahahhahaKeşke sizde kendi işinize bakabilseniz
Sen gelirstirmisnde ne olmussss en fazla populer uye olabilmissnnnn hahahKendini geliştirememişsin veya fesatsın hobi değil yaniii
KK üyeliği ile kendini geliştirdiğini sanan insanların böyle konu açması hiç şaşırtıcı değilSen gelirstirmisnde ne olmussss en fazla populer uye olabilmissnnnn hahah
Bence yazmaya devam etme senin iyiliğin için söylüyorum seviyesizliğin iyice göze batıyorBana cevap yazmaya devam edersen seni pro yapacagm hahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?