tup bebekler ailemize benzemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sordumda ordanburdanbirisine sor dediler
Bir de bunu dile getirip o insanlara sordunuz mu?
Binbir emek-zahmetle tedavi ile anne-baba olan insanların aile olma hevesini kursaklarında bırakmak mı derdiniz?
herkes kendi işine baksa daha güzel bir yer olurmuş dünya....

Yokk ben illa senin atlamani istedim sen cevap ver ne olurrr sazanligina bayiliyorummmm atla atla hadi
Sazan olan sensin başkalarının hayatına burnunu sokarken yapıyorsun işte
İşin gücün yok değil mi kimin hayatına burnunu soksan diye düşüneceğine kendini oyalayacak hobiler bul
Hadi kızım başka kapıya

Bende hobi cok tatlimmm bak yine dayanamadi atladii yaaa

Ne kadar zor biliyormusun beklemek bayramda düğünde herhangi bir ortamda yalnızken bile sürekli bir evlat sahibi olmadığını beyninin sürekli söylemesi Allah vermiş olmuş senin boş muhabbetine meze edilemeyecek kadar zor bi süreç yaşamayan bilmez herkesin günahı boynuna aile arasında belliki konu ediliyor eleştiriliyor çok ayıp gerçekten çok ayıp

Arkadaşlar bence konu sahibi gerçekten bu işin bilimle olan kısmını merak etmiş.yani her tüp bebekte olabilirmi diye ben kötü niyet görmedim..Bence olabilir donor oldugunuda zannetmiyorum..Çok uzaktan vardır bir sarı saç mavi göz.kafaniza takılmasın.cokmu yakın akrabaniz peki?

Tüp bebek oluştuktan sonra normal benekten farklı bi yanı yok tabi ki annenin bbanın geni olduğu için benzeyeceği varsa benzer

Durum farklı da olabılır diğer ıhtımaller malum ..
Ama değişir ki , tüp bebek tedavisi görmüş bir anneye babaya DNA raporu da versen aksini kabul etmez.

Hem o doğurdu büyüttü bence onun evlatları başkasının değil

Tup bebeklerin cogu sarisin mavi gozlu oluyor , sarisin mavi goz bize cok guzel gelse de aslinda genetik olarak eksiklik tam bilimsel olarak aciklayacak kapasiteye sahip degilim ancak arkadasimin doktorunun aciklamasindan biliyorum
Sonucta yumurtalari toplama asamasinda toplanan yumurtalarla alakali bir durummus
Yani donor falan yok ortada yada garipsenecek bir durum da degil
Tum esmer arkadaslarimin tup bebekleri sarisin mavi gozlu gayet siradan bir durum bu

O çocukların anne babası değilseniz bunu merak etmek sizin işiniz değil öncelikle. İyi niyetli göremedim açıkçası.

Çocuklar bu kadar anne babasına benzemiyorsa ya donör kullandılar ya da embiryolar karıştı. Haa türkiye de embiryolar karışsa karışsa Ayşe, Ahmet ile karışır. Gidip de İngiliz aktiristlere benzemez bu çocuklar. Demek ki donör kullandılar. Çok da karıştırmayın.

size ne? ne kadar cirkin berbat ve sirf acik aramak icin acilmis bir konu. tup bebek kizim var birebir ababasi, spontan kendiliginden gelen mucize bir oglum var kimseye ama kimseye benzemiyor. esimi de aldatmadim ogun hastanede tek.erkek cocuk da benimkiydi. cok sey yazardim da neyse...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…