tüp bebeklerde anomali...

sevtap41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
204
0
46
Kocaeli
aslında bunu yazarken,cok zorlandım.benim durumumda kimsenin olmasını istemem.ama olanda varmı bilmek istiyorum.çünkü bildiğim kadarıyla tüp bebekler hep saglıklı bebeklerdi,ben hamileliğimi cok güzel gecirdim,bütün kontrollerime gittim.doktorumun söylediği,yapmam gereken buutn tahlillerimide yaptım.hersey yolundaydı.taakii bebegime kucagıma alana kadar.evet bebegimi cok şükür kucagıma aldım.ama şok olmustumdilerim butun hamileler bebeklerini saglıkla kucaklarına alırlar....

canım hayırdır neyi var bebeğinin ve ayrıca gerçekten çok üzüldüm :( birde birşey sorcam, hamileliği süresince hangi ilaçları kullanmıştın? tekrar bebeğin hayırlı uğurlu olsun bitanem ve geçmiş olsun..

canım hayırdır neyi var bebeğinin ve ayrıca gerçekten çok üzüldüm :( birde birşey sorcam, hamileliği süresince hangi ilaçları kullanmıştın? tekrar bebeğin hayırlı uğurlu olsun bitanem ve geçmiş olsun..[/QUOTE

teşekkür ederim.öncelikle rabbim herkese saglıklı bebekler nasip etsin.bebeğimin sol gözünün küresi olusmamıs :(( .ve sol kulagında bir et parcası var deliği kapalı.bebeğim bugun 15 günlük oldu.ve emar cekildi.o daha minnacık....

canım hayırdır neyi var bebeğinin ve ayrıca gerçekten çok üzüldüm :( birde birşey sorcam, hamileliği süresince hangi ilaçları kullanmıştın? tekrar bebeğin hayırlı uğurlu olsun bitanem ve geçmiş olsun..[/QUOTE

teşekkür ederim.öncelikle rabbim herkese saglıklı bebekler nasip etsin.bebeğimin sol gözünün küresi olusmamıs :(( .ve sol kulagında bir et parcası var deliği kapalı.bebeğim bugun 15 günlük oldu.ve emar cekildi.o daha minnacık....

allah acil şifalar versin arkadasım
kulağındaki eti hallederler merak etme
gözü için napabılırler bılmıorum ama artık herseyın çaresı var

Geçmiş olsun sevtap41, İnşallah gelişen tıp sayesinde evladın tamamen sağlığına kavuşur. Detaylı ultrasonda falanda mı hiçbirşey çıkmamıştı? Bende 33 haftalık hamileyim bu son dönemlerde bende de bu korkular başladı, bebeğim sağlıklı olacak mı acaba??? Tüp bebekler sağlıklı olacak diye bir kural yok, sperm yada yumurtaya detaylı inceleme yapılmıyor görünüşte en sağlıklıları seçiliyoor sadece. eğer pgt işlemi yapıldıysa genlerdeki anomaliler tespit edilebiliyor. Kadın doğum doktorun bebeğinin durumuna nasıl bir yorum yaptı? Diğer doktorlar ne diyor şu an? Allah yardımcınız olsun.

teşekkür ederim.öncelikle rabbim herkese saglıklı bebekler nasip etsin.bebeğimin sol gözünün küresi olusmamıs :(( .ve sol kulagında bir et parcası var deliği kapalı.bebeğim bugun 15 günlük oldu.ve emar cekildi.o daha minnacık....[/QUOTE]

Rabbim şifa versin bitanem, merak etme Allah'ın izniyle düzelir inşAllah..sende sakın üzme kendini, sen güçlü ol ki herkes iyi olsun :))) kocaman öpüldün..

canım çok çok geçmiş olsun inş. bebişin biran evvel iyileşir tıp baya ilerledi mutlaka bir çaresi vardır evet biraz zorluk çekersiniz ama inş. sonu güzel olur dualarımız sizlerle canım...

canım çok çok geçmiş olsun inş. bebişin biran evvel iyileşir tıp baya ilerledi mutlaka bir çaresi vardır evet biraz zorluk çekersiniz ama inş. sonu güzel olur dualarımız sizlerle canım...

uhde teşekkürler canım iyi dilerklerin için.önümüzde uzuuun bir süreç var hem oglum hem bizim için.o maalesefki göremiycek ama işte görsel olarak neler yapabiliriz onun peşindeyiz.rabbim yardımcımız olsun inşallah,ihtiyacı olan herkese ve bize..

allah acil şifalar versin arkadasım
kulağındaki eti hallederler merak etme
gözü için napabılırler bılmıorum ama artık herseyın çaresı var

amin arkadasım sağolasın,evet careler var,allah kimseyi caresiz bırakmasın dermansız dertler vermesin.biz sadece görsel olarak bişeyler yaptırabilicez canım oglumun bir gözü göremiycek maalesef:25::25::25::25::25:

Geçmiş olsun sevtap41, İnşallah gelişen tıp sayesinde evladın tamamen sağlığına kavuşur. Detaylı ultrasonda falanda mı hiçbirşey çıkmamıştı? Bende 33 haftalık hamileyim bu son dönemlerde bende de bu korkular başladı, bebeğim sağlıklı olacak mı acaba??? Tüp bebekler sağlıklı olacak diye bir kural yok, sperm yada yumurtaya detaylı inceleme yapılmıyor görünüşte en sağlıklıları seçiliyoor sadece. eğer pgt işlemi yapıldıysa genlerdeki anomaliler tespit edilebiliyor. Kadın doğum doktorun bebeğinin durumuna nasıl bir yorum yaptı? Diğer doktorlar ne diyor şu an? Allah yardımcınız olsun.

inşallah,,hayır canım hiç bir şey cıkmadı maalesef..benim korkularım vardı ama gittiğim doktora cok güveniyordum cok iyiydi,herşey yolunda gidiyor diyordu her seferinde.cnaım herkesin aynı olacak diye birşey yok.rabbim inşallah sağlıkla kucaına almayı nasip eder.gerci bakıyorsun saglıklı dogan bebeklerin ilerleyen dönemlerindede baslarına bir cok sey gelebiliyor.bugun iyiyiz yarın basımıza ne gelir bilemiyoruz.bu ay sonu kontrolümüz var,durum netleşicek birazda olsa bizi nelerin beklediğini öğrenicez,ozman paylaşırım canım.sen belkide dogum yapmıssındır.hakkınızda hayırlısıumarım hersey yolundagider

inşallah,,hayır canım hiç bir şey cıkmadı maalesef..benim korkularım vardı ama gittiğim doktora cok güveniyordum cok iyiydi,herşey yolunda gidiyor diyordu her seferinde.cnaım herkesin aynı olacak diye birşey yok.rabbim inşallah sağlıkla kucaına almayı nasip eder.gerci bakıyorsun saglıklı dogan bebeklerin ilerleyen dönemlerindede baslarına bir cok sey gelebiliyor.bugun iyiyiz yarın basımıza ne gelir bilemiyoruz.bu ay sonu kontrolümüz var,durum netleşicek birazda olsa bizi nelerin beklediğini öğrenicez,ozman paylaşırım canım.sen belkide dogum yapmıssındır.hakkınızda hayırlısıumarım hersey yolundagider

Henüz doğum yapmadım kısmetse haftaya çarşamba gelecek kızım. İnşallah doktorunuzdan güzel şeyler duyarsınız. Sonrasında birşey olmayacak diye garanti yok haklısın. Kız kardeşim gayet sağlıklı bir şekilde doğmuş yaklaşık 40 günlükken sol gözünde bir renk değişimi olmaya başlamış annem ve babam doktor doktor dolaşmışlar ama çare bulunamamış (ki İstanbulda oluyor bunlar). En sonunda o zamanlar ( 1980-83 senesi) Ankarada göz hastanesine gitmişler ve orada bu çocuğun acilen göz nakli olması lazım denmiş ( bu arada yaklaşık 3 yaşına gelmiş kardeşim) Kardeşimi sıraya almışlar, 7 yaşında sıra geldi kardeşime 1. sınıfa bile başlamamıştı daha ameliyat olduğunda. Göz nakli yapıldı ameliyatta çok başarılı geçtiği halde çok uzun süre damarlar çalışmadığı için kardeşimin sol gözü görmüyor. Kardeşim görmemeyi değil ama görüntü olarak renk farklılığını sorun etmişti bir zamanlar(bayanlar daha takıntılı oluyor bu konuda). Görmemesi hiçbir zaman sorun olmadı onun için. Başarılı bir öğrenciydi, üniversiteyi azimle bitirdi şu an 31 yaşında, Kendine güveni tam olan bir bayan. Oğlunun kendiyle barışık yaşamasını sağlamaya çalış. Bu bir özür değil O sadece farklı ama özel anlamda farklı olacak. Teknoloji çok gelişti eminim görüntü olarak çözüm bulabilirsiniz. İnşallah zamanı gelince bu günleri gülümseyerek anabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Back
X