merhabalar bayanlar, şubat ayında bahçelievler medicana'da tüp bebek yaptırdık ama maalesef olmadı.Başarı oranı yüksek bir hastane diye gittik ama bizde olumsuz oldu.sizce 2.demeyi aynı yerde yaptırmak mı mantıklı yoksa dosyayla birlikte başka bir merkeze gitmek mi?
inananın insan çok üzülüyor ve aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor.çok kararsızım Prf.Dok.Engin Oral duyduk ve tavsiye edildi sizler ne dersiniz.Bilgisi deneyimi olan arkadaşların tavsiyelerine çok ihtiyacım var..yardım edin lütfen..
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım bende ikinciyi deneyeceğim fakat aynı yeremi gitsem yoksa özel başka bir hastaneyemigitsem kararsızım.ilkini ankara cebeci hastanesinde yaptırdık ama tutmadı maalesef.
MERHABA BENDE BAŞLAYACAGIM TEDAVİYE BEYLİKDÜZÜ MEDİKANA DA SELMAN BY ve aysun hanım VAR onun la git görüş orasıda olumlu sonuçları yüksek bi hastane
merhaba kızlar benimde 2.denemem ikside bahçeci umut birinci negatif şimdi beklemedeyim transferin 8.günü dua edin rabbim olmayan herkese nasip etsin inşaallah
Cnm sonuç ne cıktı merak ettım paylasmamıssın???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım Allah hayırlı sonuclar almayı nasip etsin benimde 2. Tup bebek denemem ve transferin 6. Gunu cok heyecanlıyım dua edelim insallh mutlu sonuclar alırız .merhaba kızlar benimde 2.denemem ikside bahçeci umut birinci negatif şimdi beklemedeyim transferin 8.günü dua edin rabbim olmayan herkese nasip etsin inşaallah
Canım Allah hayırlı sonuclar almayı nasip etsin benimde 2. Tup bebek denemem ve transferin 6. Gunu cok heyecanlıyım dua edelim insallh mutlu sonuclar alırız .
kizlar benimde ilki tuttu gelişmedi aldilar mayista ikincisi olacak ben i.tüp bebek merkezine suzan hanima gidiyorum.doktorunuzdan memmunsaniz değiştirmeyin rabbim vermezse doktorlar ne yapsin.sabirli olun değiştirince başka yerde olcak garanntiniz varmi?
Canım Allah hayırlı sonuclar almayı nasip etsin benimde 2. Tup bebek denemem ve transferin 6. Gunu cok heyecanlıyım dua edelim insallh mutlu sonuclar alırız .
slm cnm mayısın 16 gb ALLAHın izniyle bende başlayacağım tedaviye karşılaşırız belki aret beye geçmeyi düşünüyordum bende ama oda fazla bilgilendirmiyor diye duydum son zamanlar suzan hanımla görüştünmü diğer rahatsızlığın için ne dedi.
perşembe günü gittim canim o hastalik içinde güldü öyle bir şey yok sende dedi ben senin doktorunum öyle bir şey olmasi mümkün değil tedavinde yumurtalarini ilaçla geliştirdim öyle olsa bir sürü yumurtan olurdu kocaman kocaman dedi herşeyyimi anlattim oda sooyledi rahatladim bu regl geçti mayista iki tana transfer edicek senin doktorun kimdi canim kusura bakma unutuyorum bazen b 12 eksik inşallah isterim tabi tanişmayi karşilaşmayi facebook varsa ekliyim yani bende pko yokmuş ben erteliycektim ama rahatladim eşimde ara vermiyelim dedi bende olur dedim caniim şimdiden çok heyecanliyim.
Sevindim cnm yani bebi muayene edince solemisti gorur du zatwn birsuru demisya senibde cok yum toplandi die hatirliorum hee kocaman olirdu demis abenimse dr suzan hnm di cnm bende de var heyecan sans guler bize insallah
Amiin canim benim yine takip edelim birbirimizi denk gelirsek görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?