• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 2. şans

slm cnm...çok üzüldüm acın büyük Allah daha büyüğünü yaşatmasın inş..başın sağolsun...bebeğinin tutunamamasıda Allahın bize verdiği bi sınav cnm isyan edemeyiz..inş bi sonraki tedavinizde bebişin gelir cnm inş...ne zaman düşünüyosunuz...

sağol canım gerçekten öyle herşeyde bir hayır var eğer bebeğim tutnsaydı babamın haberini aldığımda zaten kaybederdim o zaman daha çok yıkılırdım şimdi beni en çok üzen şey benim bebeğim babamı hiç tanımıycak onunla hiç anısı olmuycak o beni çok üzüyo ikinci denememi subatta düşünüyodum ama hem maddi hem manevi kendimi toparlamam lazım canım babam onu bile düşünmüş annemle konuşmuşlar ikinciyi biz yapalım diye maddi olarak hazır sayılırım ama manevi açıdan henüz hazır değilim galiba biraz daha beklemek istiyorum sen tedaviye başladınmı

2010 benim için de kabus gibiydi, bebeğim beni de sevmedi gitti 2010 da ve benim de eşimin annesi öldü.. ve ben aslında onu ne kadar sevdiğimi ancak ölünce anladım.. uğursuz sene bittiği için çok mutluyum bu sen inşallah acılarımızı unutturacak çok uğurlu gelecek bize.

inşallah her şeyi unutturur 2011 ama bu acı nasıl unutulur bilmiyorum zamanla hafifleyecek bizde kayınvaldemi 4yıl önce kaybettik o zamanda çok üzülmüştüm oda bebeğimizi görmeyi çok istiyodu babamada onada nasip olmadı canım babam ölmeden beni düşünmüş annemle konuşmuşlar ikinciyide biz yapalım parasını bile ayarlamış keşke yanımda olsaydı ama gitti

Back