• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 2. şans

Benim yumurtalık rezervim azalmış doktor başlarken yumurta bulamayabiliriz demişti ama bu protokolle 2 tane embriyom oldu 1. kalite. O yüzden bundan cevap aldık yine bunla devam edelim dedi doktorum bir de kısa prot. benim gibi yumurtalık cevabı zayıf kadınlarda daha etkiliymiş.
sana da hayırlı olsun demek ki sonuçlarımızı aynı günlerde alıcaz hakkımızda hayırlısı

Anladım cnm inan bana o kadar çok okuyorum ki beynim sulandı artık :)) Evet umarım güzel sonuçlar yazarız birbirimize ve dğer arkadaşlara umut oluruz :))

Hangi merkez seninn?

Merhaba kızlar. Bende ikinci defa tedaviye başladım. 3 gün oldu. İğnelerime başladım bakalım dua ediyorum bu sefer bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunurlar. Ama şunu söyliyebilirim ASLA Ankara Gatayı tavsiye etmiyorum. Genellikle asker eşleri gidiyor gataya ama. Ben sırf tüp bebek için geldim Ankaraya. Yaptırıp dönücem İstanbula. İlk denememi İstanbul Gata'da yaptırdım merkez olarak ekip olarak süperlerdi ama embriyologları emekli olunca bölüm kapandı. Keşke kapanmasaydı hemşireleri ilgili ve güleryüzlüydü. Çok samimi içtendiler. Ama buradakiler!!!!!!! Şu 5 günde yaşadıklarımı anlatsam 5 sayfa olur herhalde. Allahım dualarımızı duysun bu sefer bebişlerimizi göndersin bize

Anladım cnm inan bana o kadar çok okuyorum ki beynim sulandı artık :)) Evet umarım güzel sonuçlar yazarız birbirimize ve dğer arkadaşlara umut oluruz :))

Hangi merkez seninn?
İnşallah Canım sağol güzel dileklerin için. Hep diyorum arkadaşlara da inşallah burada tedavi değil de bebek büyütme konularını konuşuruz hep beraber.
Ben Bursa da yaşıyorum Bursa ART diye bir merkeze gidiyorum.

Merhaba kızlar. Bende ikinci defa tedaviye başladım. 3 gün oldu. İğnelerime başladım bakalım dua ediyorum bu sefer bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunurlar. Ama şunu söyliyebilirim ASLA Ankara Gatayı tavsiye etmiyorum. Genellikle asker eşleri gidiyor gataya ama. Ben sırf tüp bebek için geldim Ankaraya. Yaptırıp dönücem İstanbula. İlk denememi İstanbul Gata'da yaptırdım merkez olarak ekip olarak süperlerdi ama embriyologları emekli olunca bölüm kapandı. Keşke kapanmasaydı hemşireleri ilgili ve güleryüzlüydü. Çok samimi içtendiler. Ama buradakiler!!!!!!! Şu 5 günde yaşadıklarımı anlatsam 5 sayfa olur herhalde. Allahım dualarımızı duysun bu sefer bebişlerimizi göndersin bize

Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer yüzün güler. Bu uğurda çektiğimiz sıkıntıları Yüce Rabbim eminin karşılıksız bırakmayacak.

kızlar burada gözlemlediğim ilkinde tutma oranı daha düşük yumurta toplama işlemi ilk denemenin vermiş olduğu stres falan inanıyorum 2. de şeytanın bacağını kıracaz inşallah seviyorum hepinizi:78::78::78:

kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,bugün 4 bitti 5. haftaya başladık ,,,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18

oncelıkle tedavın hayırlı olsun arkadasım ınsallah bu kez olumlu olur. yazın bende ankarayı dusunuyorum bıkac ısım var aklımda hatta mayayla gorustum bu yaz ama pek ıcım ısınmadı dr a.
hakan şatıroglunu cok duydum ama kararsızım sen arastırma yaptın mı tavsıyelerın var mı bana?konyada yasıyorum burda basarısız bı denemem oldu konyaya mecbur kaldıgım ıcın yaptırdım pek gonlum yoktu...

herzaman senınle canım bence kese gorunur merak etme.sıkma canını.hersey guzel olacak.zaten dr. bısı var demıs.yanı uzulme.bebıs senınle:)))

Son düzenleme:
oncelıkle tedavın hayırlı olsun arkadasım ınsallah bu kez olumlu olur. yazın bende ankarayı dusunuyorum bıkac ısım var aklımda hatta mayayla gorustum bu yaz ama pek ıcım ısınmadı dr a.
hakan şatıroglunu cok duydum ama kararsızım sen arastırma yaptın mı tavsıyelerın var mı bana?konyada yasıyorum burda basarısız bı denemem oldu konyaya mecbur kaldıgım ıcın yaptırdım pek gonlum yoktu...

Valla canım dediğim gibi Ankara Gata yı ASLA tavsiye etmiyorum. Maya ile bende görüştüm geldiğimde açıkcası bende ısınamadım. Bide bana bu ay raporunu çıkaralım önümüzdeki ay tedaviye başlarız dediler. Sonuçta ben burada oturmuyorum İstanbuldan geldim. Git gelde yapamam yol yakın değilki sonuçta. Ankalife tüp bebek merkezinide araştırdım.Oranın doktorunuda görev yerimiz Marmaristeyken görüşmüştük. Ama tedaviye giden arkadaşlarım var hiç memnun kalmamışlar.İşi tamamen maddiyata dökmüşler. Gerçi şuan çoğu tüp bebek merkezleri ve kadın doğum doktorları işi parasal olarak düşünüyorlar.Bizler ne haldeyiz psikolojimiz nasıl umurlarında bile değil. Ama istanbulda ivi tüp bebek-İstanbul tüp bebek ve Memorialın methini çok duydum.Benim eşim asker olduğu için ben Askeri hastane düşündüm ama çok ama çok pişman oldum. Tabi ilk yaptırdığım Haydarpaşa Gata yı işin içine katmıyorum. Oradan ve ekibinden çok memnundum.Orası kapandığı için budayım zaten:(:(Hepimiz için hayırlısı olsun canım ya.Allah önümüze iyi ve merhametli insanlar çıkarsın.Ve isteyen herkese bebişlerini kucağına versin Allahım.

kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,bugün 4 bitti 5. haftaya başladık ,,,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18

sana transferinin olduğu günden beri söylüyorum bu bebek en geç eylülde kucağında olacak nolur gönlünü ferah tut güzel arkadaşım..

Merhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

Merhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

Cnm geçmiş olsun maşallah sana hemen bize yazmışsın :D Ben laparoskopi olduğumda çok kötüydüm dünyam şaşmıştı :1:
Tedavine gelince geç olsun güç olmasın arkadaşım Allah gönlüne göre versin. Bundan sonra tedavi gününü beraber sayarız öpyoruum :54: :71: :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Cnm geçmiş olsun maşallah sana hemen bize yazmışsın :D Ben laparoskopi olduğumda çok kötüydüm dünyam şaşmıştı :1:
Tedavine gelince geç olsun güç olmasın arkadaşım Allah gönlüne göre versin. Bundan sonra tedavi gününü beraber sayarız öpyoruum :54: :71: :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

sağol canım bugün doktor da güldü halime uyuttuk elin kolun durmadı yattığın yerde kıpır kıprdın, ilacı keser kesmez de cin gibi kalktın dedi..
tedavim için ben de aynı şeyi düşünüyorum çok da içimden gelmiyordu zaten ocakta yapmak
allah hepimizin gönlüne göre versin..hepimizi muradımıza kavuştursun.

sağol canım bugün doktor da güldü halime uyuttuk elin kolun durmadı yattığın yerde kıpır kıprdın, ilacı keser kesmez de cin gibi kalktın dedi..
tedavim için ben de aynı şeyi düşünüyorum çok da içimden gelmiyordu zaten ocakta yapmak
allah hepimizin gönlüne göre versin..hepimizi muradımıza kavuştursun.

arkadaşlar bende yakında laporoskopi olacağım.. nasıl kolay mıı ?

arkadaşlar bende yakında laporoskopi olacağım.. nasıl kolay mıı ?

Histereskopi çoook kolay 2 kez oldum ben hem de 2sinde de miyom aldılar. Hele bugün 15 dk bile yatmadım ağrım desen adet ağrısından daha az.
Laporoskopiye gelince kadın doğumla ilgili değil ama büyük bir mide ameliyatı oldum laporoskopik 5 yerden 2 şe dikişim vardı hatta bir tanesi 4 dikişti 1 hafta sürmedi iyileşmem. Bildiğim kadarıyla kadın doğumcuların tanısal yaptığında sadece 1 dikiş oluyor. İçin rahat olsun 2 günde hiçbir şeyin kalmaz. Şimdiden geçmiş olsun..

ayşecim sağl canıııım iyi dileklerin için inş dediğin gibi olur cnm en geç eylülde bebişim kucağıma konur inş...rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu benide ayırmasın inş...cnm sanada operasyonun için geçmiş olsun dinlen cnm bol bol kendine dikkat et tüp bebiş tedavinde geç olsun güç olmasın tatlım...
:49:

ayşecim sağl canıııım iyi dileklerin için inş dediğin gibi olur cnm en geç eylülde bebişim kucağıma konur inş...rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu benide ayırmasın inş...cnm sanada operasyonun için geçmiş olsun dinlen cnm bol bol kendine dikkat et tüp bebiş tedavinde geç olsun güç olmasın tatlım...

ahh canııım kıyamam sana hele o kadar genç olduğunu da öğrendim ya kardeşim gibi geliyorsun şimdi. ama inan biran bile şüphe etmedim senin bebeğin seninle inan
darısı başıma öptüm canım iyi geceler

Back
X