slm kızlarrr,yarın test günüm benim için dua edermisiniz...
inşş cnm olumlu sonuç alırsınn allah hepimizin gönlüne göre versin..dualarım seninleeee senide böyle görmek isteriz arkadaşımm
İçime güzel şeyler doluyor cnm yarın güzel haberlerle geleceksin :))
Kaçta kan testi yaptırıcan
ayy cnm inşallah hislerinde haklısındır,yarın bi bebiş hbride ben veririm sizlere,yarın için belli bi saat vermedi merkezim ama zaten merkezimde yaptırmayacağım,eşimin çalıştığı hastanede yaptıracağım kaçta gidicem belli değil şuan cnm,ben giderken yazarın gidiyorum diye sizlere...
Hayırlısıyla git inşallah dönerken bebişimizi de getir. Daha başında söyeldim sana Ağustos bilemedin Eylül de geliyor bu tosuncuk
ayy ayy inşallah Allahım güldürsün yüzümü çok istiyorum,Ayşecim ne güzel şeyler söylüyosun yaa bak tam beni pozitife alıştırdın umarım aksi kesinlikle olmaz...
kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:
Hayır çok düşük değil yine burda bi arkadaşı okumuştum onun 30 civarı çıkmış yükselmez demişler 14 günde yükselmiş. Henüz ümit var merak etme. Doktorunla görüşmedin mi?
görüştüm cnm dr umla dr um iğnene ve hapına devam dedi ve 2 gün sonra tekrar tahlıl yapmamı istedi inş 2 gün sonra değerim katlanır inş...
kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?