Tüp bebekte 2. şans

ayşecim cnm arkadaşım inş.. bi bebişim olur inşallah yarın güzel hbr veririm sizler buna çok ihtiyacım var...Allahım hepimizin bebişlerini yollasın duysun sesimizi..

İçime güzel şeyler doluyor cnm yarın güzel haberlerle geleceksin :))
Kaçta kan testi yaptırıcan

ayy cnm inşallah hislerinde haklısındır,yarın bi bebiş hbride ben veririm sizlere,yarın için belli bi saat vermedi merkezim ama zaten merkezimde yaptırmayacağım,eşimin çalıştığı hastanede yaptıracağım kaçta gidicem belli değil şuan cnm,ben giderken yazarın gidiyorum diye sizlere...

Hayırlısıyla git inşallah dönerken bebişimizi de getir. Daha başında söyeldim sana Ağustos bilemedin Eylül de geliyor bu tosuncuk

Hayırlısıyla git inşallah dönerken bebişimizi de getir. Daha başında söyeldim sana Ağustos bilemedin Eylül de geliyor bu tosuncuk

ayy ayy inşallah Allahım güldürsün yüzümü çok istiyorum,Ayşecim ne güzel şeyler söylüyosun yaa bak tam beni pozitife alıştırdın umarım aksi kesinlikle olmaz...

ayy ayy inşallah Allahım güldürsün yüzümü çok istiyorum,Ayşecim ne güzel şeyler söylüyosun yaa bak tam beni pozitife alıştırdın umarım aksi kesinlikle olmaz...

Canım benim kötüsünü getirme aklına Allahın izniyle olacak bu iş. Hem diyelim olmadı ölmedik ya şimdi olmaz 2 ay sonra olur, yılmak yok üzülürüz ama vazgeçmeyiz di mi? Ahhh kendim için de her zaman böyle olumlu düşünebilsem keşke..Amaaan geç bunları yok olumsuz düşünmek yasaaaaak..

kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:

Hayır çok düşük değil yine burda bi arkadaşı okumuştum onun 30 civarı çıkmış yükselmez demişler 14 günde yükselmiş. Henüz ümit var merak etme. Doktorunla görüşmedin mi?

Hayır çok düşük değil yine burda bi arkadaşı okumuştum onun 30 civarı çıkmış yükselmez demişler 14 günde yükselmiş. Henüz ümit var merak etme. Doktorunla görüşmedin mi?

görüştüm cnm dr umla dr um iğnene ve hapına devam dedi ve 2 gün sonra tekrar tahlıl yapmamı istedi inş 2 gün sonra değerim katlanır inş...

canim gozun aydin..nedne uzuluyosunki 10 ve uzeri gebelik var demek..bence iyi..insallah degerin katlanarak deavm eder..icini ferah tut..

canım hadi gözün aydın degerin yükselir daha arkadaşım burda daha düşük degerli arkadaşlarımız vardııı inş degerin yükselerek bebegini saglıkla kucagına alacagın günleri göstersin rabbim sanaaa hadii bakalım bizlere duanı eksik etmee

cnm benim daha düşük sonuclu olanlarıda biliyorum benn gayette iyi sonucdalar şuanda düşük olması sorun degill önemli olan 0.5 den yüksek olması tutunmuş bebişin sanaa gec tutunmuştur belkii rabbim hayırlısını versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…