• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 2. şans

hayırlı haftalarınız olsun kızlar tedavisi olan arkadaşlarıma hayırlı tedaviler dilerim. nasılsınız keyifler nasıl

merhaba kızlar bende mayıs ayında ilk tüp bebek başarısızlığını yaşadım bizdeki ağır erkek inferlitesiydi spermlerin morfolojisi bozuktu bizdeki başarısızlığın sebebinide doktorum bu yönde buldu morfolojik bozukluktan döllenen embriyo bölünmeyi durdurmuştur dedi şimdilşk beklemedeyiz özelde yaptırdığımız için 6bine yakın para harcadık eşim druyla görüşüp tedaviye başlıcak o hazır olduğunda bizde ikincisi için adım atıcaz rabbim hepimize hakkımızda hayırlısnı versin

inşallah bu son olur Allah sana sabırlık versin nerede yaptırmıştın ben ankara mayada yaptırmıştım bebeğin cennette seni bekliyor ve Allaha yalvarıyor annemide cennete alın diye buna inan öpüyorum seni:89::89::89:

aminn cnm, inşallah öyle diyordur, ankara tüp bebek merkezinde yaptırmıştım ben, yine 2.yide orda yaptırıcam kısmetse....

selam kizlar...benimde ilk denememde sonuc malesef sifirdi..sorun agir erkek faktoru...deneme yaptigimizda azda olsa sperm vardi..1 milyon civari..3 ay sonraki testte ise sonuc sifir cikti..nasil dumura ugradigimi dusunun artik..sonra cift tarafli varikosel ameliyati oldu...insallah faydasi olmustur...ama ikinci deneme icin gucude kendimde bulamiyorum bazen....insallah Rabbim kucagimizi bos birakmaz..sadece bir evlat dilegim...insallah Rabbim en kisa zamanda hepimize nasip eder....

selam kizlar...benimde ilk denememde sonuc malesef sifirdi..sorun agir erkek faktoru...deneme yaptigimizda azda olsa sperm vardi..1 milyon civari..3 ay sonraki testte ise sonuc sifir cikti..nasil dumura ugradigimi dusunun artik..sonra cift tarafli varikosel ameliyati oldu...insallah faydasi olmustur...ama ikinci deneme icin gucude kendimde bulamiyorum bazen....insallah Rabbim kucagimizi bos birakmaz..sadece bir evlat dilegim...insallah Rabbim en kisa zamanda hepimize nasip eder....

olacağı varsa tek bir spermle bile olur hiç kendini üzme hepimizin bir günü bir zamanı var sen elinden geleni yap sonucu Allaha bırak o duaları işiten ve kabul edendir öpüyorum:89:

gunaydın bayanlar
burcu hormon derken ne hormonu adetın 2,gunu yapılan denılenımı soruyorsun
canım ben ılk denememde genetık vermıstı eslı genetık test
esım unıversıtede urologa cıktı
bende tup yaptırdıgım hastanede yaptırdık
2+3hafta ıcınde cıkıyor genetık tek sadece kan verıyorsun
ve gecen sene aralıkta 150 tl vermıstım gen testı ıcın kendıme canım

pıhtılasmaa testıde daha pahalı bır ıslem ama unıversıteye sevk edılırse ucretsız yapılıyor ama her unıversıte yapmıyor kafadan sanırım canım

olacağı varsa tek bir spermle bile olur hiç kendini üzme hepimizin bir günü bir zamanı var sen elinden geleni yap sonucu Allaha bırak o duaları işiten ve kabul edendir öpüyorum:89:

insallah canimmmmm..boyle guzel laflar duyunca valla icime su serpiliyo..sizin sorun neydi canim...cokkkk optum...

ilk tüp bebek denememden negatif sonuç aldım geçen hafta yılbaşından sonra tekrar deneme yapıcaz herşey yolunda giderse

ilk tüp bebek denememden negatif sonuç aldım geçen hafta yılbaşından sonra tekrar deneme yapıcaz herşey yolunda giderse

canim..uzulmemeye calis...aynis eyi yasamis biri olarak seni cok cok iyi anliyuorum..ama insallah bi gun kucaklarimiz bebisler ile dolacak.....yuregini ferah tut...

canim..uzulmemeye calis...aynis eyi yasamis biri olarak seni cok cok iyi anliyuorum..ama insallah bi gun kucaklarimiz bebisler ile dolacak.....yuregini ferah tut...

hernekadar üzülmemeye çalışsamda bir vakitten sonra olmuyor biz bebeğimiz olsun diye paralar harcarken küçük bir umudun peşinden koşarken haberlerde çöpe bırakılmış bebekleri gördükçe isyan ediyorum resmen
benım suçum neki bunları yaşıyorum ben ne yaptımki yüce Rabbim beni bunlarla sınıyor diye düşünmekten de kendimi alamıyorum

gunaydın bayanlar
burcu hormon derken ne hormonu adetın 2,gunu yapılan denılenımı soruyorsun
canım ben ılk denememde genetık vermıstı eslı genetık test
esım unıversıtede urologa cıktı
bende tup yaptırdıgım hastanede yaptırdık
2+3hafta ıcınde cıkıyor genetık tek sadece kan verıyorsun
ve gecen sene aralıkta 150 tl vermıstım gen testı ıcın kendıme canım

pıhtılasmaa testıde daha pahalı bır ıslem ama unıversıteye sevk edılırse ucretsız yapılıyor ama her unıversıte yapmıyor kafadan sanırım canım

çok sağol canım cım çok yardımcı oldun evet bu testlerden bahsediyorum inşallah sorun çıkmaz.....:79::80::79::80::81:

:14:benimde bir ay oldu ilk günler çok acı veriyor ama zamanla alışıyo insan yada alışmak zorunda kalıyo ben şimdi belki normal yolla olur diye umut ediyorum tüp bebekten sonra normal yolla hamile kalan oluyormuş inşallah senninde en kısa zamanda göbişin dolar amin dondurulmuşun var dimi:28:

hernekadar üzülmemeye çalışsamda bir vakitten sonra olmuyor biz bebeğimiz olsun diye paralar harcarken küçük bir umudun peşinden koşarken haberlerde çöpe bırakılmış bebekleri gördükçe isyan ediyorum resmen
benım suçum neki bunları yaşıyorum ben ne yaptımki yüce Rabbim beni bunlarla sınıyor diye düşünmekten de kendimi alamıyorum

inan aynı duyguları bende yaşıyorum kürtaj olanlara ,korunanlara ,istemiyorum diyenlere, çok çocuğu olanlara gıcık oluyorum bir tanecik hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum mevlamdan çok seviyorum çocukları kokularını gülüşlerini benim ve kocamın bir parçası olsun istiyorum evlatlık ta istemiyorum ne olur Allahım daha fazla bekletme bizi:43:

selam kızlar nasılsınız dün akşam haberleri izlediniz mi yaaa sinirimden agladım 1 haftalık bebegi camiye bırakmışlar yavrum üşümüş titriyodu ekmek frını bulmuş polislere vermişler ya bişey demek istemiyorum ama delleniyorum madem önlemini alın kardeşim ya yazık degilmi o melege :(:(:(:( hatta eşime dedim ben bulsam kimseye dmeezdim diye :):):) kızlar siz bulsanız naparsınızz aklıma takıldı acaba benmi kötü düşünüyorum diye merak ettim :):):)

:14:benimde bir ay oldu ilk günler çok acı veriyor ama zamanla alışıyo insan yada alışmak zorunda kalıyo ben şimdi belki normal yolla olur diye umut ediyorum tüp bebekten sonra normal yolla hamile kalan oluyormuş inşallah senninde en kısa zamanda göbişin dolar amin dondurulmuşun var dimi:28:

10 yumurtam vardı zaten 5 tane sağlam çıktı 2 tane döllendi dondurmak için hiç
yumurtam kalmadı

selam kızlar nasılsınız dün akşam haberleri izlediniz mi yaaa sinirimden agladım 1 haftalık bebegi camiye bırakmışlar yavrum üşümüş titriyodu ekmek frını bulmuş polislere vermişler ya bişey demek istemiyorum ama delleniyorum madem önlemini alın kardeşim ya yazık degilmi o melege :(:(:(:( hatta eşime dedim ben bulsam kimseye dmeezdim diye :):):) kızlar siz bulsanız naparsınızz aklıma takıldı acaba benmi kötü düşünüyorum diye merak ettim :):):)

evet izledim bende sinirleirm bozuldu tabi
ben olsam istemezdim sanırım yeterince sevememekten çok korkuyorum.eşimin ve benim bir parçam olsun istiyorum

evet izledim bende sinirleirm bozuldu tabi
ben olsam istemezdim sanırım yeterince sevememekten çok korkuyorum.eşimin ve benim bir parçam olsun istiyorum

ya olmadıgı zaman tutmazsa evlatlık almazmısın lotuscum tamam rabbim önce verecekse kendi evladımızı versin ama vermezsede ben evlatlık alırım hiç beklemeden olsun oda benim yavrum olur yaaa onlarda aile sıcaklıgı sevgisi bekliyolar bilmem bende valla böyle düşünüyorum:):) he tabiki kendimin olursada hayır demem :)):):):)

Back
X