• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 2. şans

ewwet ben geldim kızlar nasılsınız ben dün test sonucumu aldım 137.64 çıktı.. yarın tekrar test yaptıracaz inş katlanır sonucum...rabbim herkes hakkında hayırlısını versin...
tebrikler,hayırlısı olsun inşallah,sen bizlere umut oldun canım ,ayağını sürüde arkandan gelelim :))

tşklr kızlar inanın hep dua ediyorum inşş hepinizz hamile olursunuzz hepimiz kucagımıza alırız evlatlarımızı hayırlısıyla inşş eminim arkamdn çok kişi gelicek buraya yazacaklarr hamileyimmm die inşşş..dualarım sizlerlee...:49::49::49:

tşklr kızlar inanın hep dua ediyorum inşş hepinizz hamile olursunuzz hepimiz kucagımıza alırız evlatlarımızı hayırlısıyla inşş eminim arkamdn çok kişi gelicek buraya yazacaklarr hamileyimmm die inşşş..dualarım sizlerlee...:49::49::49:

amin amin bol dua at olurmu senin dularaın çift kişilik... yaptınmı test tekrarını :) :64::1::1:

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim

evet cnm yaptım bugün testi çok şükür katlanmış :))pazartesi randevu alacaz kese görmek için hayırlısı rabbim allahım herkesin gönlüne göre verir inşş

amin canım aminnnn sende güzel güzel şeyler düşün.. allahım hepimize yaşatsın inşallahhh....çok güzel tebrikler:emir_bebek::emir_bebek::49::49:

kızlar yeni geldim sayılır topladılar yumoşlarımı :1:10 tane çıktı umarım kaliteleride güzeldirde sorunsuz bi tedavim olmuş olur:18:,nedense bu sefer biraz fazla uyumuşum ve öncekine göre ağrım biraz fazla oldu,bana uyanabilirsiniz diye pek çok kez tekrarladılar duyuyorum ama gözlerimi açmakta zorlandım,çok şükür bu sürecide atlatttım:21:,bakalım yarın durum bilgisi için merkezimi arayacağım inş sorun olmaz ve bol embriyom olmuştur dualarınıza ihtiyacım var,herkese Allahım kolaylık versin..:64:

kızlar yeni geldim sayılır topladılar yumoşlarımı :1:10 tane çıktı umarım kaliteleride güzeldirde sorunsuz bi tedavim olmuş olur:18:,nedense bu sefer biraz fazla uyumuşum ve öncekine göre ağrım biraz fazla oldu,bana uyanabilirsiniz diye pek çok kez tekrarladılar duyuyorum ama gözlerimi açmakta zorlandım,çok şükür bu sürecide atlatttım:21:,bakalım yarın durum bilgisi için merkezimi arayacağım inş sorun olmaz ve bol embriyom olmuştur dualarınıza ihtiyacım var,herkese Allahım kolaylık versin..:64:

Hadi hayırlı olsuuuun.. İnşallah 15 gün çabuk geçerde esas güzel haberi biran önce alırsın. Darısı başımıza

hayırlısı olsun canım,çok güzel bir haber bu,inşallah ALLAH tamamına erdirsin.:49::49::49:

kızlarr güne merkezimin telefonuyla uyandım,embriyoloji lab. dan arıyolardı.hani benim 10 yumurta toplanmıştı ya sadece 5i olgun muş..ve sadece 3ü döllenmiş çok üzüldüm ama şimdi dua ediyorum inş onlar en güzel kalitededirler ve bana tutunur diye.bölünmeleri hakkında bilgi vermediler perşembe günü arayıp bölünmeleri hakkında bilgi alacağım.önceki tedavimdede 9 yumuratnın 7si olgundu ve 3ü döllenmişti ve sadece birinin bölünmesi güzeldi onu transfer etmişlerdi.muayene esnasında oysaki yumurtalarım gayet büyük duruyolardı ama ne oldu anlayamadım.ne olur sizlerde dua edin arkadaşlar kaliteleri güzel olsun ve tutunsun çok ihtiyacım var..

kızlarr güne merkezimin telefonuyla uyandım,embriyoloji lab. dan arıyolardı.hani benim 10 yumurta toplanmıştı ya sadece 5i olgun muş..ve sadece 3ü döllenmiş çok üzüldüm ama şimdi dua ediyorum inş onlar en güzel kalitededirler ve bana tutunur diye.bölünmeleri hakkında bilgi vermediler perşembe günü arayıp bölünmeleri hakkında bilgi alacağım.önceki tedavimdede 9 yumuratnın 7si olgundu ve 3ü döllenmişti ve sadece birinin bölünmesi güzeldi onu transfer etmişlerdi.muayene esnasında oysaki yumurtalarım gayet büyük duruyolardı ama ne oldu anlayamadım.ne olur sizlerde dua edin arkadaşlar kaliteleri güzel olsun ve tutunsun çok ihtiyacım var..

ay canim hicc canini sikma bak inanki..benimde yumrtalarim olgundu dolennedi ama neticede bir tane yerlesti ve oda tutmadi..ama arkadasimin 2 tane dollendi ve onunki tuttu..inanki boyle seyleri kafana takip tedavini olumsuz yonde etkileme..gercekten bak canim..sonu guzel olsun yeterki..transfer edilen sana tutunsun yeter...dualarimda olacaksin canim...

umudumsun sğl cnm iyi dileklerin için bende artık öyle düşünmeye başladım bitanesi olsun tam olsun o tutunsun diye,inşallah Allahımda sesimi duyarda dualarımı kabul eder..:14: :14:

Hiç üzülme canım. Bak ben çok umutsuzluğa kapılınca doktorum bir hastasının dosyasını gösterdi bana, kızcağız pek çok düşük ve dış gebelikten sonra tam 6 kez tüp bebek denemiş ve ilk 5inde hiç yumurtası oluşmamış hatta çoğu toplanmadan iptal edilmiş. Doktor bu arada kaç kez donasyon önermiş, vazgeç demiş ama kız hiç yılmamış ve 6. denemede tek bir yumurtayla hamile kalmış ve eylülde doğum yapmış. Doktorun bana özellikle vurguladığı nokta ise kızın hiç moralini bozmamış olmasıydı, hiç birinde senin gibi surat asmadı dedi doktorum. Sen de üzülme, umutsuz olma. Beklerken Meryem Suresini oku, mealini de okursan için ferahlar. Allah yardımcın olsun.

Hiç üzülme canım. Bak ben çok umutsuzluğa kapılınca doktorum bir hastasının dosyasını gösterdi bana, kızcağız pek çok düşük ve dış gebelikten sonra tam 6 kez tüp bebek denemiş ve ilk 5inde hiç yumurtası oluşmamış hatta çoğu toplanmadan iptal edilmiş. Doktor bu arada kaç kez donasyon önermiş, vazgeç demiş ama kız hiç yılmamış ve 6. denemede tek bir yumurtayla hamile kalmış ve eylülde doğum yapmış. Doktorun bana özellikle vurguladığı nokta ise kızın hiç moralini bozmamış olmasıydı, hiç birinde senin gibi surat asmadı dedi doktorum. Sen de üzülme, umutsuz olma. Beklerken Meryem Suresini oku, mealini de okursan için ferahlar. Allah yardımcın olsun.

iyi dileklerin için sağl ayşe url,umutsuzluk değilde inş kaliteli olurmu diye tedirginim aslında,hergünüm yasin tebareke amme okumakla geçiyo söylediğinide dikkate alıcam,tüp bebekte tedavi olan her arkadaşıma tanıdığım tanımadığım dualarıma sizide ekliyorum..:91:

iyi dileklerin için sağl ayşe url,umutsuzluk değilde inş kaliteli olurmu diye tedirginim aslında,hergünüm yasin tebareke amme okumakla geçiyo söylediğinide dikkate alıcam,tüp bebekte tedavi olan her arkadaşıma tanıdığım tanımadığım dualarıma sizide ekliyorum..:91:

haber alır almaz yaz merak ediyorum..

tamam cnm hemen yazıcam,zaten tüp bebek konusu hakkında üzüntümü derdimi sevincimi paylaştığım yer bi tek kk etrafımda bile hiçbir arkadaşıma veya ailemizin hbri yok.burasıda olmasa kafayı yerdim heralde:kkk:

En doğrusu da bu bence, ben geçen sefer etrafımdaki herkese anlattım sonra da sorularından çok bunaldım. Hem zaten damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.

slm kızlar,geldim ben transferim oldu :1: inşallah tutunur dualarım hep öyle,2 tane transfer edildi birisi çok iyi olmasada gene iyi diğeri normal,inşallah birinden biri tutarda bu tedavimde yüzüm güler.:1:,transferden sonra 1 saat kalkmadan yattım sonra wc ye gittim ve bi yarım saat daha dinlendim,simdide evimdeyim dinlenmeye çekildim yine en azından 3 4 gün dinlensem yeterli diye düşünüyorum,çalışmıyorumda öle bi sorunum yok,tedavisi devam eden arkadaşlarımada başarılar diliyorum...dualarımızı eksik etmeyelim..

Back
X