• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 2. şans

kızlarr güne merkezimin telefonuyla uyandım,embriyoloji lab. dan arıyolardı.hani benim 10 yumurta toplanmıştı ya sadece 5i olgun muş..ve sadece 3ü döllenmiş çok üzüldüm ama şimdi dua ediyorum inş onlar en güzel kalitededirler ve bana tutunur diye.bölünmeleri hakkında bilgi vermediler perşembe günü arayıp bölünmeleri hakkında bilgi alacağım.önceki tedavimdede 9 yumuratnın 7si olgundu ve 3ü döllenmişti ve sadece birinin bölünmesi güzeldi onu transfer etmişlerdi.muayene esnasında oysaki yumurtalarım gayet büyük duruyolardı ama ne oldu anlayamadım.ne olur sizlerde dua edin arkadaşlar kaliteleri güzel olsun ve tutunsun çok ihtiyacım var..

amin canım inşallah sayı önemli değil diye söyleniyor ya çok düşünme olanlar sımsıkı sıkı sıkı tutunsunlar inşallah sana.. güzel haberlerini bekliyprum inşallah

slm kızlar,geldim ben transferim oldu :1: inşallah tutunur dualarım hep öyle,2 tane transfer edildi birisi çok iyi olmasada gene iyi diğeri normal,inşallah birinden biri tutarda bu tedavimde yüzüm güler.:1:,transferden sonra 1 saat kalkmadan yattım sonra wc ye gittim ve bi yarım saat daha dinlendim,simdide evimdeyim dinlenmeye çekildim yine en azından 3 4 gün dinlensem yeterli diye düşünüyorum,çalışmıyorumda öle bi sorunum yok,tedavisi devam eden arkadaşlarımada başarılar diliyorum...dualarımızı eksik etmeyelim..
Gözünaydınnnn.. Geri sayım başladı inşallah ağustosta geliyor bebiş..:emir_bebek:

aminn.. Allah hepimizin dularini kabul etsin insallah..su mubarek cuma gununun yuzu suyu hur*****e kucaklarimiz bos kalmasin insallah...

slm kızlar,geldim ben transferim oldu :1: inşallah tutunur dualarım hep öyle,2 tane transfer edildi birisi çok iyi olmasada gene iyi diğeri normal,inşallah birinden biri tutarda bu tedavimde yüzüm güler.:1:,transferden sonra 1 saat kalkmadan yattım sonra wc ye gittim ve bi yarım saat daha dinlendim,simdide evimdeyim dinlenmeye çekildim yine en azından 3 4 gün dinlensem yeterli diye düşünüyorum,çalışmıyorumda öle bi sorunum yok,tedavisi devam eden arkadaşlarımada başarılar diliyorum...dualarımızı eksik etmeyelim..

canım dualarım seninle ama msj ını okurken içimden bir ses bebeği ona tutunacak hemde sımsıkı dedi ananas ye tutunmaya iyi geliyormuş sakına bitkisel şeylerde yeme bağişıklığı güçlendirip bebğin tutunmasını engeller iyi haberlerini bekliyorum test günün ne zaman

ewwet ben geldim kızlar nasılsınız ben dün test sonucumu aldım 137.64 çıktı.. yarın tekrar test yaptıracaz inş katlanır sonucum...rabbim herkes hakkında hayırlısını versin...
jaaluse canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor Allahım inşallah kucağına almayıda nasip eder keseyi ne zaman göreceksin.....darısı bu topikteki herkezin başına..:46:

canım dualarım seninle ama msj ını okurken içimden bir ses bebeği ona tutunacak hemde sımsıkı dedi ananas ye tutunmaya iyi geliyormuş sakına bitkisel şeylerde yeme bağişıklığı güçlendirip bebğin tutunmasını engeller iyi haberlerini bekliyorum test günün ne zaman

cnm benim inşallah içindeki ses yanılmıyordurda doğruları söylemiştir,arkadaşım yaa ananas yemeyin diye okudum gecen kanı sulandırıyomuş,dün yemedim bende napsam bugün devam etsemmi acaba.test günüm 14 aralık cnm.inşallah ogün güzel hbrler vermeyi ümit ediyorum

Noldu kızlar bu ne sessizlik? Yok mu güzel haberler? her zaman seninle test günün gelmedi mi? Jaluse sen ne alemdesin bebişin seninle mi hala?

ayşe cim slm,test günüm salı günü erkende yapmayı düşünmüyordum ama bugün gelen 2 3 damla kahverengi kaygan bi akıntım bütün morelimi altüst etti,adet başlangıcı değil ondan kesin eminim ama buda neyin nesiydi şimdi yaa çok canımı sıktı durduk yerde,bugün 10.günümdü ve 3.gün embriyosuydu benimki neden böyle akıntım oldu anlamadım çok açık renk ve kahverengimsiydi,test yapsam kesin çıkar ama çok morelimi bozdu,ilk tedavimde 11 günümde yaptırmıştım negatif çıkınca 11.günün uğursuzluğu dedim ve yarında 11.gün yaptırmam diyorum bakalım ne olacak...:18::18::18: kimsedende ses çıkmıo bilmiom ne olacak sence ne bu yorumlayabilirmisin hiç okudunmu akıntı ve devam etmemesini,devam etse hadi adet başlangıcı diycem ama.???

ayşe cim slm,test günüm salı günü erkende yapmayı düşünmüyordum ama bugün gelen 2 3 damla kahverengi kaygan bi akıntım bütün morelimi altüst etti,adet başlangıcı değil ondan kesin eminim ama buda neyin nesiydi şimdi yaa çok canımı sıktı durduk yerde,bugün 10.günümdü ve 3.gün embriyosuydu benimki neden böyle akıntım oldu anlamadım çok açık renk ve kahverengimsiydi,test yapsam kesin çıkar ama çok morelimi bozdu,ilk tedavimde 11 günümde yaptırmıştım negatif çıkınca 11.günün uğursuzluğu dedim ve yarında 11.gün yaptırmam diyorum bakalım ne olacak...:18::18::18: kimsedende ses çıkmıo bilmiom ne olacak sence ne bu yorumlayabilirmisin hiç okudunmu akıntı ve devam etmemesini,devam etse hadi adet başlangıcı diycem ama.???
tabiki herkeste bir olmayabilir ama senin bahsettiğin akıntı 9. günümde bende de olmuştu.İnşallah eninde benim gibi bebeğinin ben buradayım anne deyişidir:emir_bebek:

ayy cnm benim yaa inşallah ben buradayım anne diyodur,
elveda annecim demesinde :18:

inşallah tatlım.gerçi ben biraz aceleciydim.8. gün idrar testi yapmış ve çok çok silik ikinci çizgiyi görmüştüm.o yüzden yerleşme kanaması denen şeyin böyle birşey olduğunu tecrübe etmiş oldum.senin anlattığında aynı benimkisi gibi olunca senin adına çok umutlandım açıkçası:29:

Tatlım hemen moralini bozma, tutunma kanaması diye birşey de var o da olabilir. Sen bence hemen doktoruna haber ver benim de 9. gün benzer bir kanamam olmuştu, doktor hemen progesteron iğnesi yaptı, ayaklarını kaldır yat, bu aşamada çok da canımızı sıkacak birşey değil demişti. Gerçi benim ertesi gün kanama şeklini alınca olmadığı belli oldu ama önemli olan kanamaya dönüşmemesi. akıntı kahverengi olduğu sürece sorun yok. Geç falan deme hemen doktorunu ara derim. Geçmiş olsun umarım tutunma kanamasıdır.

inşallah tatlım.gerçi ben biraz aceleciydim.8. gün idrar testi yapmış ve çok çok silik ikinci çizgiyi görmüştüm.o yüzden yerleşme kanaması denen şeyin böyle birşey olduğunu tecrübe etmiş oldum.senin anlattığında aynı benimkisi gibi olunca senin adına çok umutlandım açıkçası:29:

ayy cnm inş inş inş öyledir yaa

Tatlım hemen moralini bozma, tutunma kanaması diye birşey de var o da olabilir. Sen bence hemen doktoruna haber ver benim de 9. gün benzer bir kanamam olmuştu, doktor hemen progesteron iğnesi yaptı, ayaklarını kaldır yat, bu aşamada çok da canımızı sıkacak birşey değil demişti. Gerçi benim ertesi gün kanama şeklini alınca olmadığı belli oldu ama önemli olan kanamaya dönüşmemesi. akıntı kahverengi olduğu sürece sorun yok. Geç falan deme hemen doktorunu ara derim. Geçmiş olsun umarım tutunma kanamasıdır.

cnm yaa akıntım evet kahverengi ve sadece 2 3 damla idi şimdi yapacağım tek şey uzanıp salıya kadar dinlenmek.

jaaluse canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor Allahım inşallah kucağına almayıda nasip eder keseyi ne zaman göreceksin.....darısı bu topikteki herkezin başına..:46:

saol cnm iyim tşklr iyi gidiyor gibi şuanda gecen hafta keseyi gördük çok şükür doktorum çok iyi dedi 15 gün sonra gel kalb atışı için dedi 1 hafta gecti gecmek bilmiyor günlerr bu hafta sonu gidicem duycam inş rabbim hayırlısını versinn cümlemizeee

cnm benim hiç panik yapmaa tutunma lekelenmesidir inşş..bencede önce test yaptırmaa günü gelsin öyle yaptır biliyorum günler gecmek bilmiyorr ama beklemekten başka çaremiz yokk tatlımm...:nazar:

Back
X