• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 2. şans

cnm benim daha düşük sonuclu olanlarıda biliyorum benn gayette iyi sonucdalar şuanda düşük olması sorun degill önemli olan 0.5 den yüksek olması tutunmuş bebişin sanaa gec tutunmuştur belkii rabbim hayırlısını versinn :nazar::nazar::nazar:

jaluse evet cnm tutundu bebişim çok şükürler olsun allahıma.heralde geç tutunmuşturda değer ondan düşüktür diye düşünüyorum,bide ben 2 gün önce hafif çok açık renkte kahverengimsi kaygan bi akıntım olmuştu belki diyorum o gün yani 2 gün önce tutundubebişimde ondan değer yüksektir diye,bakalım Allahın izniyle perşembe günü tekrar yaptıracam test inşallah katlanırda bende hamileyim çok şükür diye sevinirim.allahım isteyen bu yolda olan herkese versin benide ayırmasın :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

jaluse evet cnm tutundu bebişim çok şükürler olsun allahıma.heralde geç tutunmuşturda değer ondan düşüktür diye düşünüyorum,bide ben 2 gün önce hafif çok açık renkte kahverengimsi kaygan bi akıntım olmuştu belki diyorum o gün yani 2 gün önce tutundubebişimde ondan değer yüksektir diye,bakalım Allahın izniyle perşembe günü tekrar yaptıracam test inşallah katlanırda bende hamileyim çok şükür diye sevinirim.allahım isteyen bu yolda olan herkese versin benide ayırmasın :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

İçimden biran bile olumsuz bişey geçmedi seninle ilgili, inşallah içime doğan gerçektir ama bence gerçek şöyle düşünüyorum acaba bu kızın neticesi ne olur diye inan içim aydınlanıyor. Allah büyük bana bu ferahlığı veren Rabbim seni de evladına kavuşturacak en kısa zamanda.

İçimden biran bile olumsuz bişey geçmedi seninle ilgili, inşallah içime doğan gerçektir ama bence gerçek şöyle düşünüyorum acaba bu kızın neticesi ne olur diye inan içim aydınlanıyor. Allah büyük bana bu ferahlığı veren Rabbim seni de evladına kavuşturacak en kısa zamanda.

ayşecim sğl cnm Allahım beni ve tüm isteyenleri kavuştursun bebişine inşallah benide ayırmasın,yarını bekliyorum inşallah bebişimin değeri kat kat katlanırda bende o zaman hamile olduğuma inanırım çok şükür tutundu ya bu bi çok güzel bişi..rabbim bu yolda olan herkese yardımcısı olsun..:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ayşecim sğl cnm Allahım beni ve tüm isteyenleri kavuştursun bebişine inşallah benide ayırmasın,yarını bekliyorum inşallah bebişimin değeri kat kat katlanırda bende o zaman hamile olduğuma inanırım çok şükür tutundu ya bu bi çok güzel bişi..rabbim bu yolda olan herkese yardımcısı olsun..:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

hayırlısı olsun canım,ALLAH tamamına erdirsin inşallah değerin kat kat katlanır.sen ferah tut içini:49::49::49:

slm kızlaar,iyi geceler bu arada,yarın benim dönüm noktam oluyo merkezime gidip kan tahlilimi yaptıracağım bakalım inşallah bebişim bizim için mücadele ediyodurda belirtisini bize belli ederde bizleri mutlu eder bunu çok istiyorum ..
inşallah yarın size güzel hbrlerimi vericem ve hep beraber alay çekicez inş...
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

melikepam iyi dileklerin için sağl cnm rabbim hepimize versin bebişlerimizi inşallah benide ayırmasın tek dileğim bu..
inş değerim kat kat katlanırda ohh sonunda hamileyim diye sevinirim inşşşşşşş

slm kızlaar,iyi geceler bu arada,yarın benim dönüm noktam oluyo merkezime gidip kan tahlilimi yaptıracağım bakalım inşallah bebişim bizim için mücadele ediyodurda belirtisini bize belli ederde bizleri mutlu eder bunu çok istiyorum ..
inşallah yarın size güzel hbrlerimi vericem ve hep beraber alay çekicez inş...

melikepam iyi dileklerin için sağl cnm rabbim hepimize versin bebişlerimizi inşallah benide ayırmasın tek dileğim bu..
inş değerim kat kat katlanırda ohh sonunda hamileyim diye sevinirim inşşşşşşş

Canım sabah uyandığımdan beri aklımdasın, inan kendi testimmiş gibi heyecanlıyım. Hayırlısıyla bugün bitecek bu iş. Allah katında ne kadar makbuldür bilmem ama aklıma gelen herkesi başta seni, umudumsunu, yeteeri ve nurcanı mutlaka anıyorum dualarımda. Nolur siz de beni unutmayın. İyi ki varsınız.

Canım sabah uyandığımdan beri aklımdasın, inan kendi testimmiş gibi heyecanlıyım. Hayırlısıyla bugün bitecek bu iş. Allah katında ne kadar makbuldür bilmem ama aklıma gelen herkesi başta seni, umudumsunu, yeteeri ve nurcanı mutlaka anıyorum dualarımda. Nolur siz de beni unutmayın. İyi ki varsınız.

canim unutmak mumkunmu//kader arkadaslariyiz biz..her azan sesinde her gece her dua edisimde mutlaka once sizin icin ediyorum..sonra kendim icin...

arkadasim insallah seninde degerin katlanmistir..guzel haberler verirsin dilerim bize...

canim unutmak mumkunmu//kader arkadaslariyiz biz..her azan sesinde her gece her dua edisimde mutlaka once sizin icin ediyorum..sonra kendim icin...

arkadasim insallah seninde degerin katlanmistir..guzel haberler verirsin dilerim bize...

Merhaba canım nasıl oldun ağrın sancın geçti mi biraz?

Merhaba canım nasıl oldun ağrın sancın geçti mi biraz?

mrb canim apranax ictim iyiyim simdi...diger topige key key adli arkadas bi hikaye yazmis ay cokk etkildinrim..zaten duygusalim bu aralar..cok agladim arkadasin hikayesine..ama sonu bitmis ne guzel darisi bizim basimiza...

her zaman seninle test yaptinmi arkadasimm....

slm kızlarr geçte olsa günydın....
1 1.5 saat sonra gideceğim tahlilim için
şu mübarek aşure gününün hürmetine rabbim hepmizin dileklerini kabul eylesin inş..
inşallah benimde bugün değerim kat kat katlanmış olurda bi hep beraber oh çekeriz inş..
allahım herkesin dileklerini kabul eylesin beide ayırmasın ..

kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz
:21::21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar:
değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü
:21::21::21::21:

kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz
:21::21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar:
değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü

Hey güzel Allahıım tam da ezan saati çok şükür bin şükür.. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, analı babalı büyütsün. Şükürler olsun:nazar::nazar::nazar:

tebriklerrr...gozun aydinnnn...insallah Rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik gecirip bebislerini hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder....bizide dualarinda unutma...sevgilerle...

derin bi ohhhhhh çekebilirim dime kızlarr haketim ama :1::1:
saat 2ye doğru aldım mutlu hbrimi ve duyar duymaz hemen eşime dedim yürü memoriale gidiyoruz dr umla görüşmek istiyorum gittik dr tabi değerin katlanmış olmasına çok sevindi 4 gün sonra yine tekrarla dedi 3 hafta sonra kalp atışına bakarız dedi,sahi kese görmeden falan hiç bahsetmedi aklıma geldi şimdi,oradan geldim arkadaşıma söyledim hemen oda beni bırakmadı hemen geliyosun gittim ona anca evime gelebildim rabbim bu mübarek günde beni çok mutlu etti dileğim herkesi mutlu etsin....:46::46::46::46::46:
zeynepela cnm benim hbrleşelim aynı günde aldık hbrlerimizi:nazar::nazar:
bu arada herkese çok teşekkür ederim benim için yazıp tebrik ettikleri için çok sağolun kızlar...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:49::49::49::49::49:
o artık hamiş işallah sağlıklı bişekilde devam eder...

Arkadaşlar merhaba,
Ben de ilk denemesinde kötü haberi almış biri olarak maalesef tüm bayramı ağlayarak geçirdim. Doktorum tekrar denemek için bir sonraki adetimde kontrole gitmem gerektiğini ve histereskopi yapacağını söyledi. Her ne kadar sabırsızlıkla beklesem de içimde bir umutsuzluk var, yani şimdi olmadıysa 2. de neden olsun ki? Ne değişecek? Bir de herkes pozitif düşünürsen olur dedikçe daha çok üzülüyorum çünkü hiç olumlu düşünemiyorum ve kendimi suçlıyorum; sen olumsuz düşündüğün için olmadı diye.. Bana yardım eder misiniz moralinizi nasıl yükseltiyorsunuz?

bende ilk denemesinde olumsuz sonuç aldım. Dünya başıma yıkıldı sanki ikinci deneme için hiç cesaretim kalmadı. Bende olumlu düşünemiyorum çözüm arıyorum bulamıyorum iyimser düşünemiyorum

nevin ve ayşe arkadaşlarım hiç umudunuzu kaybetmeyin lütfen,bakın ben mayıs ayında negatifi gördüm ve eşime tese uygulandığı için 6 ay beklememiz gerekiyodu ben o kadar çok istedimki bebişimi 6 ayı 6 sene gibi geçirdim bi türlü geçmedi o 6 ay,ve kasımda Allahımın izniyle başladım tedavime ve bebeğimi kaptım geldim çok şükür inş kesesinide kalp atışınıda görmek nasip olur kucağımıza almamızda nasip olur,umudunuzu yitirmeyin 5 kere 6 kere deneyenler var siz daha yolun başında pes ederseniz olmaz,dualarınızı eksik etmeyin..

:nazar::nazar::nazar:
derin bi ohhhhhh çekebilirim dime kızlarr haketim ama :1::1:
saat 2ye doğru aldım mutlu hbrimi ve duyar duymaz hemen eşime dedim yürü memoriale gidiyoruz dr umla görüşmek istiyorum gittik dr tabi değerin katlanmış olmasına çok sevindi 4 gün sonra yine tekrarla dedi 3 hafta sonra kalp atışına bakarız dedi,sahi kese görmeden falan hiç bahsetmedi aklıma geldi şimdi,oradan geldim arkadaşıma söyledim hemen oda beni bırakmadı hemen geliyosun gittim ona anca evime gelebildim rabbim bu mübarek günde beni çok mutlu etti dileğim herkesi mutlu etsin....:46::46::46::46::46:
zeynepela cnm benim hbrleşelim aynı günde aldık hbrlerimizi:nazar::nazar:
bu arada herkese çok teşekkür ederim benim için yazıp tebrik ettikleri için çok sağolun kızlar...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:49::49::49::49::49:
o artık hamiş işallah sağlıklı bişekilde devam eder...
hayırlısı olsun canım:nazar:tebrik ederim,RABBİM tamamına erdirsin.umudumuz oldun darısı bizlerin başına:49::49::49:

bende ilk denemesinde olumsuz sonuç aldım. Dünya başıma yıkıldı sanki ikinci deneme için hiç cesaretim kalmadı. Bende olumlu düşünemiyorum çözüm arıyorum bulamıyorum iyimser düşünemiyorum

Canım benim bu lafı duyduğumda ben de çok kızıyordum ama şimdi ben de inanıyorum diyecek tek bişey var: Zaman en iyi ilaç. Benim olumsuz sonucu aldığım tam 1 ay 2 gün oldu. Başta acıdan ölürüm sandım ama ölmüyor insan ve hatta güçleniyor bile. Şimdi yine umutluyum. Rabbime sığındım, Allah güç versin 10 kez olsa 10 kez denerim. Allahtan ümidini kesmek en büyük günah. Biraz sabır bak göreceksin için yeniden umutla heyecanla dolacak. Hem buradaki hikayeleri oku sana nasıl ümit verecek nasıl dersler verecek. Allahımdan sabır dile. Buradan bebek haberlerimizi paylaşıcaz emin ol.

nevin ve ayşe arkadaşlarım hiç umudunuzu kaybetmeyin lütfen,bakın ben mayıs ayında negatifi gördüm ve eşime tese uygulandığı için 6 ay beklememiz gerekiyodu ben o kadar çok istedimki bebişimi 6 ayı 6 sene gibi geçirdim bi türlü geçmedi o 6 ay,ve kasımda Allahımın izniyle başladım tedavime ve bebeğimi kaptım geldim çok şükür inş kesesinide kalp atışınıda görmek nasip olur kucağımıza almamızda nasip olur,umudunuzu yitirmeyin 5 kere 6 kere deneyenler var siz daha yolun başında pes ederseniz olmaz,dualarınızı eksik etmeyin..

Önümüzde senin gibi güzel örnekler oldukça içimiz açılıyor, umutla doluyor. Senin için ettiğim duaları Rabbim kabul ettiyse tüm arkadaşlarım ve kendim için ettiklerimi de eder inşallah. Hem de sana maşallah :)):nazar::nazar::nazar:

Back
X