• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 2. şans

Önümüzde senin gibi güzel örnekler oldukça içimiz açılıyor, umutla doluyor. Senin için ettiğim duaları Rabbim kabul ettiyse tüm arkadaşlarım ve kendim için ettiklerimi de eder inşallah. Hem de sana maşallah :)):nazar::nazar::nazar:

dualrın için sğl cnm Allah razı olsun bende sade kendime değil bütün çocuk isteyenlere normal yolla tüp bebek yöntemi iel bekleyen bütün tanıdığım tanımadığım buradaki arkadaşlarıma hepinize dua ediyorum mübarek günlerde rabbim kabul eylesin...
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz
:21::21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar:
değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü
:21::21::21::21:

CANIM ÇOK SEVİNDİM:nazar::nazar::nazar:
ALLAH KUCAĞINA SAĞ SAĞLİM ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH DARISI BİZLERİN BAŞINA BİZİM İÇİN DUA ET HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ ÇOK ÇOK ÖPTÜM:118::118::118::118::118:

CANIM ÇOK SEVİNDİM:nazar::nazar::nazar:
ALLAH KUCAĞINA SAĞ SAĞLİM ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH DARISI BİZLERİN BAŞINA BİZİM İÇİN DUA ET HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ ÇOK ÇOK ÖPTÜM:118::118::118::118::118:

cnmmm çok sğl tebriğin için valla çok güzel bi sonuç oldu ptesi bakalım tekrarlıycaz umarım sorunsuz devam ediyo olur bebişim,cm benim dualarım hep sizlerle hergün dua ediyorum rabbim herkeslere versin evlat benimde sorunsuz bi şekilde hamilelik geçirmemi nasip eder ve sağlıkla kucağıma alırım yavrumu...:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

benimde 1. tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ve ben yıkıldım. eşimle konuştuk toparlanalım bu ilkti son değildiki dedik ve ocakta tekrar denemeye karar verdik. bir kaç akraba ziyaretine gittik şehir dışına 1er günlük izinlerinde yani. sonra ben deli gibi temizliğe vurdum kendimi bitirdim aa otururken bi hesapladım adetim gecikmiş hemde 20 gün hemen test yaptık evde negatif çıktı. sonra dr.umu aradım kan tahlili yap dedi 4 gün sonrasında yaptırdık pozitif ve sonrasında gittik kesemiz göründü 10 gün snra gidicz nasipse kap atışlarını duyucaz. yani sakın ama sakın umutsuzluğaa kapılmayın benim gibi. ben neler düşündüm neler .... hatta tahlile giderken istemeye istemeye gittim. 1 ay adet görmedim tüp bebekten sonra. nasıl olduysa da adet görmeden yumurtam oluştu çatladı ve bebeğimiz tutundu :S hiç bir açıklaması yok mantığı da yok işte allah ol dedi oldu. yılmayın nolur toparlayın kendinizi allahım hepimizin yüzünü güldürür birgün unutmayın... allah bebeğini döven söven insanlara veriyor bizler gibi bebeğimiz olsun dieuğraşan didinen kullarını boş çevirmez biliyorum... hepinize sevgilerimi yolluyorum. dualarımdasınız...

dualrın için sğl cnm Allah razı olsun bende sade kendime değil bütün çocuk isteyenlere normal yolla tüp bebek yöntemi iel bekleyen bütün tanıdığım tanımadığım buradaki arkadaşlarıma hepinize dua ediyorum mübarek günlerde rabbim kabul eylesin...
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Canım benim sağol duaların için. Nasıl gidiyor hamilelik? Bol bol naz yap, şımar. Hak ettin bence ne de olsa öyle kaza kurşunu değil, nazlııı yolu hasretle gözlenen bir bebiş taşıyorsun hatta belki de iki :))

Canım benim sağol duaların için. Nasıl gidiyor hamilelik? Bol bol naz yap, şımar. Hak ettin bence ne de olsa öyle kaza kurşunu değil, nazlııı yolu hasretle gözlenen bir bebiş taşıyorsun hatta belki de iki :))

ayşecim hamilelik güzel valla inş 8 ay boyunca bu duyguyu yaşarım,yarın tekrar kan tahlili için hastaneye gideceğim,ondan sonrada hayırlısıyla Rabbimin izni ile kesesini ve kalp atışlarınıda duyarız sırasıyla güzel bi hamilelik geçiririm Allahımın izni ile,yarından sonra dahada bi odaklanacakmışım gibime geliyor,bugünlerimize şükür...Allahım herkese nasip etsin...
:49:

ayşecim hamilelik güzel valla inş 8 ay boyunca bu duyguyu yaşarım,yarın tekrar kan tahlili için hastaneye gideceğim,ondan sonrada hayırlısıyla Rabbimin izni ile kesesini ve kalp atışlarınıda duyarız sırasıyla güzel bi hamilelik geçiririm Allahımın izni ile,yarından sonra dahada bi odaklanacakmışım gibime geliyor,bugünlerimize şükür...Allahım herkese nasip etsin...

Amiiin. allah bize de nasip eder inşallah.

merhaba arkadaşlar bende eylülde ilk denememi yaptırdım ve sonuç olumsuz :(çok üzüldüm yıprandım sizler beni anlarsınız ,çok üzücü bir dönemdi neyse teyze oldum bu dönemde zaman çok cabuk geciyor.ocak ayındada nasip olursa 2. denememi yapıcam .herşeyin hayırlısı arkadaşlar.kuzumu kucagıma alıcagım günleri bekliyorum.

merhaba arkadaşlar bende eylülde ilk denememi yaptırdım ve sonuç olumsuz :(çok üzüldüm yıprandım sizler beni anlarsınız ,çok üzücü bir dönemdi neyse teyze oldum bu dönemde zaman çok cabuk geciyor.ocak ayındada nasip olursa 2. denememi yapıcam .herşeyin hayırlısı arkadaşlar.kuzumu kucagıma alıcagım günleri bekliyorum.

Allah gönlüne göre versin canım, ben de aynı senin gibi Kasımın 15inde olumsuz sonucumu aldım ilk denememden Ocağın 5i gibi kısmetse yeniden başlıycam. inşallah bu sefer yüzümüz güler.

slm kızlarrr geldim ben bugünkü değerim 740 çıktı,bugün 18.günümdü,
14.günümdeki değerim 147,99 çıkmıştıı,çok şükürler olsun Allahıma..rabbim herkeslere nasip etsin benide ayırmasın...

bende aralık ayında tüp bebek yapmıştım ama malesf tutmadı şimdi bende ikinci için gün sayıyorum en kötüsüde test günü eşimin doğum günüydü eğer tutsaydı çok güzel bi hediye olucaktı ama malesef çok üzüldük ikimizde sizler hangi merkezlere giittiniz yazarsanız sevinirim:58:

bende aralık ayında tüp bebek yapmıştım ama malesf tutmadı şimdi bende ikinci için gün sayıyorum en kötüsüde test günü eşimin doğum günüydü eğer tutsaydı çok güzel bi hediye olucaktı ama malesef çok üzüldük ikimizde sizler hangi merkezlere giittiniz yazarsanız sevinirim:58:

Merhaba canım geçmiş olsun ilk zamanlar insana daha da zor geliyor, hele bir sonraki deneme için geçen süre o kadar uzun geliyor ki.. Ben 15 kasımda almıştım sonucumu doktor ocakta yapalım tekrar demişti ama gel gör ki ocak bir türlü gelmek bilmiyor sanki zaman durdu..
Ben bursadayım burada bir merkeze gittim sanırım senin işine yaramaz..

Merhaba canım geçmiş olsun ilk zamanlar insana daha da zor geliyor, hele bir sonraki deneme için geçen süre o kadar uzun geliyor ki.. Ben 15 kasımda almıştım sonucumu doktor ocakta yapalım tekrar demişti ama gel gör ki ocak bir türlü gelmek bilmiyor sanki zaman durdu..
sağol canım gerçekten çok zor bazen kimseyi görmek istemiyorum kendimi her türlü sonuca hazırlamıştım ama hazır değilmişim aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ama zamanla atlatıcam sanırım ben istanbulda oturuyorum burda bir merkeze gittim eurofertile aslında çokta beğendim ama bi arkadaşla konuştm kafam karıştı bilmiyorum ne yapıcam şimdilik 2 ay ara dediler klinikten sanırım şubatta tekrar deniycez:emir_bebek:

sağol canım gerçekten çok zor bazen kimseyi görmek istemiyorum kendimi her türlü sonuca hazırlamıştım ama hazır değilmişim aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ama zamanla atlatıcam sanırım ben istanbulda oturuyorum burda bir merkeze gittim eurofertile aslında çokta beğendim ama bi arkadaşla konuştm kafam karıştı bilmiyorum ne yapıcam şimdilik 2 ay ara dediler klinikten sanırım şubatta tekrar deniycez:emir_bebek:

Aslında ilk denemede klinikle ilgili bir sorun yaşamadıysan 2.de aynı yere gitmekte fayda var çünkü onlar senin geçmişini biliyor belki ona göre yeni bir tedavi planı oluştururlar hem de baştaki tetkikler gereksiz yere tekrarlanmamış olur. Ben de 2. için aynı yere gidicem hatta gerekirse 3. için de oraya gider eğer yine olmazsa 4.de başka bir yeri denerim diyorum ama umarım gerek kalmaz.. ama nedense bugünlerde hiç umudum yok, ruh halim çok dengesiz

AY yalnız değilmişim :))) Bende ocağı bekliyorum ama zaman geçmiyor :))
Yanımda takvim var günlerin üstünü çiziyorum şu 2010 bitse zaman geçecek ama bitmiyor .Gerçi ben ilk tedavimdede bu kadar heyecan yapmıştım sonu hüsranla sonuçlanmıştı umarım bu tedavimde böyle olmaz.

Aslında ilk denemede klinikle ilgili bir sorun yaşamadıysan 2.de aynı yere gitmekte fayda var çünkü onlar senin geçmişini biliyor belki ona göre yeni bir tedavi planı oluştururlar hem de baştaki tetkikler gereksiz yere tekrarlanmamış olur. Ben de 2. için aynı yere gidicem hatta gerekirse 3. için de oraya gider eğer yine olmazsa 4.de başka bir yeri denerim diyorum ama umarım gerek kalmaz.. ama nedense bugünlerde hiç umudum yok, ruh halim çok dengesiz

zaten mecburen aynı yere gidicem dondurulmuş embiryolarım var 3 tane ama gittiğimde kafama takılanlarıda konuşucam mesela aynı merkez ve ilk denemem ama konyadaki kliniği 2 embiryo transfer etmiş bi arkadaşa bana yasak diye tek embiryo transfer ettiler o arkadaşında ilk denemesiymiş benimde buna çok taktım galiba :emir_bebek:

zaten mecburen aynı yere gidicem dondurulmuş embiryolarım var 3 tane ama gittiğimde kafama takılanlarıda konuşucam mesela aynı merkez ve ilk denemem ama konyadaki kliniği 2 embiryo transfer etmiş bi arkadaşa bana yasak diye tek embiryo transfer ettiler o arkadaşında ilk denemesiymiş benimde buna çok taktım galiba :emir_bebek:

Cnm bende klinik değiştirdim . İçimden aynı merkezde tedavime devam etmek gelmedi birde almış olduğumuz negatif sonucun açıklaması beni tatmin etmedi . Ocak başı dondurulmuşu yeni merkeze transfer ettiricez .Hakkımızda hayırlısı olsun ...

Back
X