Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebekte 2. Transferi olanlar ilkinden daha farklı bi ilaç mı kullanıyor? Deneyimlerinizi merak ediyorum tabi varsa tavsiyenizi dinlemeyi isterim. Sevgiler
Tüp bebekte 2. Transferi olanlar ilkinden daha farklı bi ilaç mı kullanıyor? Deneyimlerinizi merak ediyorum tabi varsa tavsiyenizi dinlemeyi isterim. Sevgiler
İyi akşamlar benim ilaç kullanımım aynıydı sadece genetikte pıhtılaşmaya yatkınlık çıktığı için kan sulandırıcı iğne de eklendi bence mutlaka vitamin kullanın ama ve d vitamini kullanın öncesinde
Ben de aynı ilaçları kullandım. Ben transferden önce ve sonra beslenmeme dikkat ettim paketli gıda ve şeker sıfıra indirdim. Transferden önce nar suyu içtim ama transfer sonrasında bıraktım. Ayaklarımı sıcak tuttum Rabbim yanınızda olsun.