• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 3.gün embriyosu

Bence hiç umudunuzu kaybetmeyin, 32 yaşındayım bende..3. gün embriyosu ve 6 hücreliydi.. Böyle olunca bizde umutsuzluğa kapıldık ve geriye başka yaşayan embriyomuz kalmamıştı..Umarım en kısa sürede nasip olur bence bu süreçte önemli olan iç motivasyonunuzu yüksek tutmak..
İnşallah. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

İnşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲 ben sanırım yarın bir test denemesi yapacağım bekleyemeyeceğim. Çok heyecanlıyım. Ama hiç belirtim yok normal mi onu da bilmiyorum 😊
Belirti aramayın bazen ilaçların etkiside sasirtiyor
Bence test için bekleyin biliyorum zor geliyor beklemek ama siz bilirsiniz tabi
İnşallah güzel haberler verirsiniz

Belirti aramayın bazen ilaçların etkiside sasirtiyor
Bence test için bekleyin biliyorum zor geliyor beklemek ama siz bilirsiniz tabi
İnşallah güzel haberler verirsiniz
Beklemek gerçekten zor ama bakalım yarın ola hayır ola 😊 inşallah rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin

İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunuz. Ben 26 yaşındayım ilk denemem ama kaç hücreli olduğunu söylemedi doktorumuz. Bugün transferimin 6.günü yarın test yapayım dedim erken gebelik testi sizce sonuç çıkar mı
Canım inşallah güzel sonuç alırsın.Bence bekle ve doktorum dediği günde kan tahlili yap.Çünkü her 2 günde bir artmış mı diye yine kan vereceksin, boşver bakma şimdiden❤️👍🏼

Canım inşallah güzel sonuç alırsın.Bence bekle ve doktorum dediği günde kan tahlili yap.Çünkü her 2 günde bir artmış mı diye yine kan vereceksin, boşver bakma şimdiden❤️👍🏼
Kandan bakmayacağım o güne kadar idrardan bakayım dedim de kafam karıştı baksam mı bakmasam mı

bence en erken 8. Veya 9. Gün çıkar 6. Gün çok erken 3. Gün embriyosu için

Merhaba
İstanbul bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurta toplama işleminde sadece 1 yumurta elde edildi. 3.günde de transferim gerçekleşti. 24 Şubatta transferim yapıldı. Bugün 6.günüm. 8 martta test yaptırmamı söylediler ama o zamana kadar beklemeye sanırım sabrım yok. Ne zaman test yapsam en erken sonuç alırım? Birde 3.gün transfer yapılıp hamile kalan var mı?
canım hayırlı olsun şmdiden 1 hafta sonra erken gebelik testinde hafif çizği çıktı

Korkma canım bak araştır burda çoğu insanın belirtisi olmuyor zaten, ilaçlardan dolayı zaten az da olsa belirtiler yaşıyoruz.

7.gün yapmışsınız sanırım test benim 8.gün çok çok silik çıkmıştı 7.gün yapsaydım muhtemelen çıkmazdı 8.gün akşamı kanda 32 idi daha.

Back
X