• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 3.gün embriyosu

Eklentiler

• Screenshot_20220306_181951_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_20220306_181951_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21 KB · Görüntüleme: 389
10.gün sonuç kesin negatif mi 😔
Maalesef negatif canım. Üzülme ama benim de ilk tedavim negatifti. Çok üzüldüm, içime kapandım kendime gelmem uzun sürdü. Ama şimdi iyiyim 2. Tedaviye başladım. Tabiki kolay değil ama kendini yıpratman sonucu değiştirmeyecek. Üzme lütfen kendini, en kısa zamanda güzel haberlerini de alırız inş 🙏🏻🙏🏻

Maalesef negatif canım. Üzülme ama benim de ilk tedavim negatifti. Çok üzüldüm, içime kapandım kendime gelmem uzun sürdü. Ama şimdi iyiyim 2. Tedaviye başladım. Tabiki kolay değil ama kendini yıpratman sonucu değiştirmeyecek. Üzme lütfen kendini, en kısa zamanda güzel haberlerini de alırız inş 🙏🏻🙏🏻
Kanamam olmuştu kahverengi bugün 3.gün oldu acaba erken mi yaptık testi

Senin 3. Gün embriyosuydu sanırım değil mi? Kanamanın çeşitli sebepleri olabilir ama sen yine de doktorun dediği gibi 12. Gün testini yaptır. İlaçlarını da bırakma son test gününe kadar.

Senin 3. Gün embriyosuydu sanırım değil mi? Kanamanın çeşitli sebepleri olabilir ama sen yine de doktorun dediği gibi 12. Gün testini yaptır. İlaçlarını da bırakma son test gününe kadar.
Evet 3.gün embriyosu benim. Yarın doktora gideceğiz şehir dışından geldiğimiz için geri dönmemiz gerek ama yine çıkmazsa ben orda da gidince test yaptırırım

Bugünkü testte negatif çıktı

Back
X