Evet taze transfer oldu. İnşallah dediğiniz gibi olurinşallah çünkü genelde lekelenme kanama pozitif oluyor taze transfer miydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet taze transfer oldu. İnşallah dediğiniz gibi olurinşallah çünkü genelde lekelenme kanama pozitif oluyor taze transfer miydi
Dur dur benim düşündüğüm hep başıma gelir, bana bu seçeneği düşündürme
Nasip tatlı kuşumDur dur benim düşündüğüm hep başıma gelir, bana bu seçeneği düşündürmeSana kısmet olsun diyelim
![]()
İnşallah pozitifDün transferimin 8.günüydü. Hafif kanamam oldu kahverengi. Bugünde hafif bel ağrım var. İyi mi kötü mü bilemedim. Pazartesi test yaptıracağım.
Hayırlısı inşallah pozitiftirAz önce kan verdim dua eder misiniz![]()
Hayırlısı inşallah pozitiftir![]()
sanırım negatif![]()
Maalesef negatif canım. Üzülme ama benim de ilk tedavim negatifti. Çok üzüldüm, içime kapandım kendime gelmem uzun sürdü. Ama şimdi iyiyim 2. Tedaviye başladım. Tabiki kolay değil ama kendini yıpratman sonucu değiştirmeyecek. Üzme lütfen kendini, en kısa zamanda güzel haberlerini de alırız inş10.gün sonuç kesin negatif mi![]()
Kanamam olmuştu kahverengi bugün 3.gün oldu acaba erken mi yaptık testiMaalesef negatif canım. Üzülme ama benim de ilk tedavim negatifti. Çok üzüldüm, içime kapandım kendime gelmem uzun sürdü. Ama şimdi iyiyim 2. Tedaviye başladım. Tabiki kolay değil ama kendini yıpratman sonucu değiştirmeyecek. Üzme lütfen kendini, en kısa zamanda güzel haberlerini de alırız inş![]()
Kanamam olmuştu kahverengi bugün 3.gün oldu acaba erken mi yaptık testiMaalesef negatif canım. Üzülme ama benim de ilk tedavim negatifti. Çok üzüldüm, içime kapandım kendime gelmem uzun sürdü. Ama şimdi iyiyim 2. Tedaviye başladım. Tabiki kolay değil ama kendini yıpratman sonucu değiştirmeyecek. Üzme lütfen kendini, en kısa zamanda güzel haberlerini de alırız inş![]()
Kanamam olmuştu kahverengi bugün 3.gün oldu acaba erken mi yaptık testisanırım negatif![]()
Senin 3. Gün embriyosuydu sanırım değil mi? Kanamanın çeşitli sebepleri olabilir ama sen yine de doktorun dediği gibi 12. Gün testini yaptır. İlaçlarını da bırakma son test gününe kadar.Kanamam olmuştu kahverengi bugün 3.gün oldu acaba erken mi yaptık testi
Hiç belli olmaz tatbiki ama 10 gün olmuş çıkması gerekirdi testte idrar testi yarın varsa yarımKanamam olmuştu kahverengi bugün 3.gün oldu acaba erken mi yaptık testi
Evet 3.gün embriyosu benim. Yarın doktora gideceğiz şehir dışından geldiğimiz için geri dönmemiz gerek ama yine çıkmazsa ben orda da gidince test yaptırırımSenin 3. Gün embriyosuydu sanırım değil mi? Kanamanın çeşitli sebepleri olabilir ama sen yine de doktorun dediği gibi 12. Gün testini yaptır. İlaçlarını da bırakma son test gününe kadar.
Bugünkü testte negatif çıktıSenin 3. Gün embriyosuydu sanırım değil mi? Kanamanın çeşitli sebepleri olabilir ama sen yine de doktorun dediği gibi 12. Gün testini yaptır. İlaçlarını da bırakma son test gününe kadar.
Bügünkü testte negatif çıktıHiç belli olmaz tatbiki ama 10 gün olmuş çıkması gerekirdi testte idrar testi yarın varsa yarım