• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 3.gün embriyosu

Olsun cnm sagolasin cevabın için benimde dün bakıldı acaba iyi mi degilmi arada kaldım bnde
Hormonun değerinden ziyade rahme etkisi önemli olur sanırım. Etrafımdaki birçok arkadaşın da bu hormonuna bakıldığını hatırlamıyorum transfer öncesi.

Hormonun değerinden ziyade rahme etkisi önemli olur sanırım. Etrafımdaki birçok arkadaşın da bu hormonuna bakıldığını hatırlamıyorum transfer öncesi.
Benim diğerlerinde e2 bakılıyordu hep bunda hıc biseye bakilmamisti şimdiye kadar progesteron bakılınca bende şaşırdım bakalım yarın göreceğiz inş hayirlsii olsun hakkimda🤲🏻🤲🏻

Kızlar merhaba , benden 3 yumurta 3 embriyo elde edildi 2 embriyom 8hücreli diğeri ile alalı bilgim yok şuanlık … bende 3.gün embriyosu transfer oldum 28 şubatta , 7marttan itibaren gebelik testi yaptım sizce tutmuşmudur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
ECB02106-5F4B-402C-BA55-064F18F890C0.webp

Kızlar merhaba , benden 3 yumurta 3 embriyo elde edildi 2 embriyom 8hücreli diğeri ile alalı bilgim yok şuanlık … bende 3.gün embriyosu transfer oldum 28 şubatta , 7marttan itibaren gebelik testi yaptım sizce tutmuşmudur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah Eki Görüntüle 3023177
Silik çizgi çıkmış ve erken yapmışsınız bence tutmuştur. Rabbim gönlünüze göre versin 🥰 ben 10.günde test yaptım silik çizgi bile çıkmamıştı tutmadı benim

Silik çizgi çıkmış ve erken yapmışsınız bence tutmuştur. Rabbim gönlünüze göre versin 🥰 ben 10.günde test yaptım silik çizgi bile çıkmamıştı tutmadı benim
Allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah 🤲🏻 Ben 8 günde başladım idrar testine biliyorum çok erkendi ama denedim rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur
Benim de 3.gun embriyosuydu taze transfer yapıldı. Sanırım 10.gunde idrarda pozitif gördüm şuan 7 haftalık hamileyim geçen hafta güzel bir sürpriz oldu kalp atışını ve bebeği görmeye gittigimizde embriyomun bölünüp ikiz olduğunu öğrendik tek transfer yapılmıştı ilk denememizdi inşallah herkesin pozitif olur sağlıkla kucaklarimiza alırız
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin insallah.acaba sizin probleminiz neydi .

Back
X