Üzüldüm gerçekten yaBügünkü testte negatif çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldüm gerçekten yaBügünkü testte negatif çıktı
O zaman büyük ihtimalle negatif canımBugünkü testte negatif çıktı
Allah yardımcınız olsun herşeyin hayırlısı olsun inşallahÜzüldüm gerçekten yabende hastanedeyim erken doğum olabilirmiş
Amin inşallah Allah razı olsunO zaman büyük ihtimalle negatif canımbir daha denersin, o zaman yüzün güler inş
sıkma canını lütfen.
Evet taze transfer oldu. İnşallah dediğiniz gibi olur![]()
2. Taze transferimi olucam benim bakılmamıştı, şimdi de bakılmıyor mesela. Mesaja atladım ama sorryTaze transger olmadan progesteron değerinize bakilmismiydi acaba kaçtı hatirliyormusunuz
Olsun cnm sagolasin cevabın için benimde dün bakıldı acaba iyi mi degilmi arada kaldım bnde2. Taze transferimi olucam benim bakılmamıştı, şimdi de bakılmıyor mesela. Mesaja atladım ama sorry![]()
Hormonun değerinden ziyade rahme etkisi önemli olur sanırım. Etrafımdaki birçok arkadaşın da bu hormonuna bakıldığını hatırlamıyorum transfer öncesi.Olsun cnm sagolasin cevabın için benimde dün bakıldı acaba iyi mi degilmi arada kaldım bnde
Benim diğerlerinde e2 bakılıyordu hep bunda hıc biseye bakilmamisti şimdiye kadar progesteron bakılınca bende şaşırdım bakalım yarın göreceğiz inş hayirlsii olsun hakkimdaHormonun değerinden ziyade rahme etkisi önemli olur sanırım. Etrafımdaki birçok arkadaşın da bu hormonuna bakıldığını hatırlamıyorum transfer öncesi.
Her gittiğimde kan veriyordum ama doktor hangi değere bakıyordu bilmiyorum hiç sormadım. Öncesinde yaptırdığım tahlillerin içinde de progesteron yoktuTaze transger olmadan progesteron değerinize bakilmismiydi acaba kaçtı hatirliyormusunuz
Silik çizgi çıkmış ve erken yapmışsınız bence tutmuştur. Rabbim gönlünüze göre versinKızlar merhaba , benden 3 yumurta 3 embriyo elde edildi 2 embriyom 8hücreli diğeri ile alalı bilgim yok şuanlık … bende 3.gün embriyosu transfer oldum 28 şubatta , 7marttan itibaren gebelik testi yaptım sizce tutmuşmudurRabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah Eki Görüntüle 3023177
Anladım çok çok teşekkür ediyorumHer gittiğimde kan veriyordum ama doktor hangi değere bakıyordu bilmiyorum hiç sormadım. Öncesinde yaptırdığım tahlillerin içinde de progesteron yoktu
Allah isteyen herkese aratmadan versin inşallahSilik çizgi çıkmış ve erken yapmışsınız bence tutmuştur. Rabbim gönlünüze göre versinben 10.günde test yaptım silik çizgi bile çıkmamıştı tutmadı benim
Silik çizgi çıkmış ve erken yapmışsınız bence tutmuştur. Rabbim gönlünüze göre versinben 10.günde test yaptım silik çizgi bile çıkmamıştı tutmadı benim
tutmamış cnm beta 1.20 çıktıSilik çizgi çıkmış ve erken yapmışsınız bence tutmuştur. Rabbim gönlünüze göre versinben 10.günde test yaptım silik çizgi bile çıkmamıştı tutmadı benim
Amin inşallahAllah isteyen herkese aratmadan versin inşallahBen 8 günde başladım idrar testine biliyorum çok erkendi ama denedim rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Olsun üzülmeyin. Rabbim en doğru zamanı bizden daha iyi biliyor dua edelim herşey gönlümüzce olsuntutmamış cnm beta 1.20 çıktı
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin insallah.acaba sizin probleminiz neydi .Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur
Benim de 3.gun embriyosuydu taze transfer yapıldı. Sanırım 10.gunde idrarda pozitif gördüm şuan 7 haftalık hamileyim geçen hafta güzel bir sürpriz oldu kalp atışını ve bebeği görmeye gittigimizde embriyomun bölünüp ikiz olduğunu öğrendik tek transfer yapılmıştı ilk denememizdi inşallah herkesin pozitif olur sağlıkla kucaklarimiza alırız
Amin teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin insallah.acaba sizin probleminiz neydi