Tüp bebekte 5.denemede negatif

Canım ablacım yeterki kalbini ferah tut sıkıntı yapma.. Rabbim bekletiyo ama inşallah en kısa zamanda mucizenizin sizinle olur vardır bunda bi hayır.. dualarımdasınız
Ooyy kuzum benim.çok sağol canım.rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin.sanırım hamilesin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ben de 5. de hamile kaldım. Merkez değiştirdim harika bir ekiple tanıştım Allah'a çok şükür. Yoksa kim bilir daha kaç negatifim olacaktı. Bu merkezde 5. 6. ve 7. tüp bebek denemelerini yaptık hepsinde hamile kaldım.

Bu İstanbul'a gelir misiniz? Femina kadın sağlığı merkezi. Amerikan hastanesi ve kapanan kadıköy şifanın doktorları.

Geliriz canım benim.bu üç denemenin 3 üne doğurdun mu merak ettim.öyleyse ne güzel bi haber.

Dr.lar istemeyince bizler bilemiyoruz ki ne yapılması gerekli canım.insan yaşayarak sorarak öğreniyor çok sağol yazdığın için allah sağkıklı hayırlı evlat nasip etsin hayırlı doğumlar canım :))

Oyyy canıııımmm allahım herkes öyle dua ediyor bana rabbim duy sesimizi.isteyen tüüüm annelere hayırlı sağlıklı evlatlar ver.çok sağol canımm.

Merhaba, bana da sebepsiz intertility dediler ama ben tabiki buna inanmadim. Herseyi kendim yaptirdim cunku cok arastirdim oncrlikle rahime cizik attirdim, sperm sayisi 190 milyondu ama yine de sperm dna testi istedim %35 hasarli cikti bu durumda testislerden sperm cekilmesi gerekiuordu ama orda hoca sperm sayisi cok diyerek beni yaniltti sirf bu yuzden 2 embriyom dollenmedi. Neyse 6 embiriyo da 1. Sinif kalite 5. Gune gitti. Pgt istiuorum dedim. Doktor gerek yok bu ilk denememiz ve hic dusugun yok ayrica kromozom testlerin de temiz geldi dedi. Hayir yapilsin istiyorum dedim ve 6 embriyonun sadece 2 tanesi saglikli geldi. 1 tanesi tuttu ve oglumu kucagina aldim cok sukur. Yasim 36 ydi amh falan gayet iyiydi ama o bilmedigimiz sebepler bunlar iste. Dr tebrik etti beni eger israr etmeseydin hasta embriyoyu koyacaktik ya dusecekti ya da hic tutmayacakti dedi. Sozun ozu 1 tanr bile olsa pgt yaptirmalisin yoksa hem maddi hem manevi cok uzulursun

Hangi merkezde denediniz.

Sebile diye bir blogger var duymuşsunuzdur.45 yaşında kızını doğurdu.Pek çok tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldığını anlatıyor sayfasında.İnsan yaşadıkça umut hep vardır.Ben de 40 yaşındayım.Tüp bebek sürecindeyim sizi o kadar iyi anlıyorum ki.İnşallah tez zamanda yüzünüz güler.

Ya kısçeler ben bişeyi merak ediyorum.dr ların 1.kalite gördükleri yumurtalarda sorunlu olabiliyor mu acaba

Duymadım canım çok ilginç.keşke banada o şans gülse.bi bakayım

Ya kısçeler ben bişeyi merak ediyorum.dr ların 1.kalite gördükleri yumurtalarda sorunlu olabiliyor mu acaba
Ben sana yukarida anlattim ya olabiliyor iste. Gorunus baska embriyonun dna si baska. İsterse sende hic kromozom bozuklugu olmasin. Embriyonun ki bozuk olabiliyor ve malesef yasla orantili olarak bu sayi cok yukseliyor. Benim 4 yumurtam da 1. Kaliteydi ve 5 gune gelmeden blast denilen goruntu coktan olusmustu. Embriyolog mujdemi isterim diye aradi. Pgt yi hic arastirmadin mi bu denemelerin sirasinda ya da forumda denk gelmedin mi

Böyle bir konu açtım
Düşüncelerime tercüman olmuşsun
Doktorlar şu ilk denemede pgt olayına o kadar karşı Kİ hayretler içerisindeyim
Hatta doktorlara inananlara da
Bazen 5-6 denemem var negatif deniliyor bir kere bile pgt yapılmamış oluyor
Benim de 5. Gün sağlıklı iki embriyomdan biri sağlıklı geldi
Baştan önlem almak en doğrusu
Rahime ben de çizik attırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…