- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi PempeeMavii
-
Ooyy kuzum benim.çok sağol canım.rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin.sanırım hamilesinCanım ablacım yeterki kalbini ferah tut sıkıntı yapma.. Rabbim bekletiyo ama inşallah en kısa zamanda mucizenizin sizinle olur vardır bunda bi hayır.. dualarımdasınız
Yaptırmanızı tavsiye ederim düzen lab yaptırabilirsinizOnu istemedi drlar canım
Allah razı olsun ablacımm...Ooyy kuzum benim.çok sağol canım.rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin.sanırım hamilesinallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bayanlar başlıktada belirttiğim gibi 5.negatifi almış durumdayız.iyice tükendik artık.benimle aynı durumda olan bayanlardan bişeyler duyma ihtiyacındayım.sizler ne yaptınız nsl bir yol izlediniz veya izliyorsunuz.benim gibi bir çok denemeden sonra hamile kalanınız var mı yoksa umutlar tükendi mi.bizim sebepsiz infertiliti.ne yapacağımızı şaşırdık artık.bana önerebileceğiniz bir merkez var mı.türkiye nin neresi olursa farketmez.bu arada geçen yıl tüp bebekle kısa bir hamilelik şansı yakalamıştım 6 hafta gibiyaşım 44 ve hiç çocuğumuz yok.5 yıllık evliyiz.
Benim düşüğüm olmadı hiçYok kuzum gitmedi dr istemedi.zaten onu tekrarlayan düşüklerde istiyorlar sanırım.
Geliriz canım benim.bu üç denemenin 3 üne doğurdun mu merak ettim.öyleyse ne güzel bi haber.Ben de 5. de hamile kaldım. Merkez değiştirdim harika bir ekiple tanıştım Allah'a çok şükür. Yoksa kim bilir daha kaç negatifim olacaktı. Bu merkezde 5. 6. ve 7. tüp bebek denemelerini yaptık hepsinde hamile kaldım.
Bu İstanbul'a gelir misiniz? Femina kadın sağlığı merkezi. Amerikan hastanesi ve kapanan kadıköy şifanın doktorları.
Sende bişey çıktı mıBenim düşüğüm olmadı hiç
DoktorlRın pek umru olmaZ
Ben kendim ilk denemede istedim
Dr.lar istemeyince bizler bilemiyoruz ki ne yapılması gerekli canım.insan yaşayarak sorarak öğreniyor çok sağol yazdığın için allah sağkıklı hayırlı evlat nasip etsin hayırlı doğumlar canım :))PempeeMavii @guns_n_roses80
Merhaba..
Biz de epey denedik. 38 yaşındayım. Bizim de sebepsiz infertilite idi. Ama sonunda pozitif sonucu aldık ve kısmetse şu aralar kavuşacağız bebeğimize.
Süreç çok zor sizleri çok iyi anlıyorum.
Embriyolara kromozom testi yaptırdınız mı?
Şöyle ki.. Embriyolar kaliteli olsa dahi kromozom açısından hasarlı olabiliyor. Bu da transferde negatif sonuç, ya da düşük, düşük olmazsa da kromozom bozukluğu olan bebek demek.
Bizde embriyolar kaliteli olduğu halde negatif sonuç olmuştu. Sonrasında gittiğimiz bir merkez kromozom testini önerdi. Ve toplanan embriyolara kromozom testi yaptırdık. Birkaç toplama sonrasında, 18e yakın kaliteli embriyonun 1 tanesinde kromozom sağlıklı çıktı . Bunda yaş faktörü en büyük etken maalesef.. O 1 taneyi transfer ettirdik ve pozitif sunucumuzu aldık şükür. Bence araştırın bu testi. Sormak istediğiniz olursa da yardımcı olurum bilgilerim dahilinde.
Umarım sizler de sağlıkla kavuşacaksınız bebelerinize..
Oyyy canıııımmm allahım herkes öyle dua ediyor bana rabbim duy sesimizi.isteyen tüüüm annelere hayırlı sağlıklı evlatlar ver.çok sağol canımm.Ey kurban olduğum Allah'ım evladı olmayan tüm kadınlara evlat nasip et.
PempeeMavii o kadar hissettim ki yaşadıklarını... diliyorum Rabbim ikiz versin sana sabırla bekle biraz dinlen belki de bilemezsin kendiliğinden olur.
Evet embriyolardan biri sağlıksız çıktıSende bişey çıktı mı
Hangi merkezde denediniz.Merhaba, bana da sebepsiz intertility dediler ama ben tabiki buna inanmadim. Herseyi kendim yaptirdim cunku cok arastirdim oncrlikle rahime cizik attirdim, sperm sayisi 190 milyondu ama yine de sperm dna testi istedim %35 hasarli cikti bu durumda testislerden sperm cekilmesi gerekiuordu ama orda hoca sperm sayisi cok diyerek beni yaniltti sirf bu yuzden 2 embriyom dollenmedi. Neyse 6 embiriyo da 1. Sinif kalite 5. Gune gitti. Pgt istiuorum dedim. Doktor gerek yok bu ilk denememiz ve hic dusugun yok ayrica kromozom testlerin de temiz geldi dedi. Hayir yapilsin istiyorum dedim ve 6 embriyonun sadece 2 tanesi saglikli geldi. 1 tanesi tuttu ve oglumu kucagina aldim cok sukur. Yasim 36 ydi amh falan gayet iyiydi ama o bilmedigimiz sebepler bunlar iste. Dr tebrik etti beni eger israr etmeseydin hasta embriyoyu koyacaktik ya dusecekti ya da hic tutmayacakti dedi. Sozun ozu 1 tanr bile olsa pgt yaptirmalisin yoksa hem maddi hem manevi cok uzulursun
Ankara centrum tup bebek. Dr recai pabuccuHangi merkezde denediniz.
Teşekkür ederim canım çok sağol cevabın içinAnkara centrum tup bebek. Dr recai pabuccu
Duymadım canım çok ilginç.keşke banada o şans gülse.bi bakayımSebile diye bir blogger var duymuşsunuzdur.45 yaşında kızını doğurdu.Pek çok tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldığını anlatıyor sayfasında.İnsan yaşadıkça umut hep vardır.Ben de 40 yaşındayım.Tüp bebek sürecindeyim sizi o kadar iyi anlıyorum ki.İnşallah tez zamanda yüzünüz güler.
Ben sana yukarida anlattim ya olabiliyor iste. Gorunus baska embriyonun dna si baska. İsterse sende hic kromozom bozuklugu olmasin. Embriyonun ki bozuk olabiliyor ve malesef yasla orantili olarak bu sayi cok yukseliyor. Benim 4 yumurtam da 1. Kaliteydi ve 5 gune gelmeden blast denilen goruntu coktan olusmustu. Embriyolog mujdemi isterim diye aradi. Pgt yi hic arastirmadin mi bu denemelerin sirasinda ya da forumda denk gelmedin miYa kısçeler ben bişeyi merak ediyorum.dr ların 1.kalite gördükleri yumurtalarda sorunlu olabiliyor mu acaba
Böyle bir konu açtımMerhaba, bana da sebepsiz intertility dediler ama ben tabiki buna inanmadim. Herseyi kendim yaptirdim cunku cok arastirdim oncrlikle rahime cizik attirdim, sperm sayisi 190 milyondu ama yine de sperm dna testi istedim %35 hasarli cikti bu durumda testislerden sperm cekilmesi gerekiuordu ama orda hoca sperm sayisi cok diyerek beni yaniltti sirf bu yuzden 2 embriyom dollenmedi. Neyse 6 embiriyo da 1. Sinif kalite 5. Gune gitti. Pgt istiuorum dedim. Doktor gerek yok bu ilk denememiz ve hic dusugun yok ayrica kromozom testlerin de temiz geldi dedi. Hayir yapilsin istiyorum dedim ve 6 embriyonun sadece 2 tanesi saglikli geldi. 1 tanesi tuttu ve oglumu kucagina aldim cok sukur. Yasim 36 ydi amh falan gayet iyiydi ama o bilmedigimiz sebepler bunlar iste. Dr tebrik etti beni eger israr etmeseydin hasta embriyoyu koyacaktik ya dusecekti ya da hic tutmayacakti dedi. Sozun ozu 1 tanr bile olsa pgt yaptirmalisin yoksa hem maddi hem manevi cok uzulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?