Tüp bebekte 5.denemede negatif

Anlatamıyorsun ben de bu tedbirleri ilk denemede aldım ve başarıya ulaştım ama söyleyince halaa şans diye diye gezenler var delirecegim

Ya kısçeler ben bişeyi merak ediyorum.dr ların 1.kalite gördükleri yumurtalarda sorunlu olabiliyor mu acaba
Embriyoda olabiliyor tabi ki. Önceki mesajımda bahsettiğim gibi.. Kalteli görünse de kromozom hasarı çıkabiliyor embriyoda.

Denk geldim canım duydum.ama dr um böyle bişey istemeyince insan tamam sanıtım bu sefer olacak bi sorun olsa dr test tahlil isterdi diye diye 5 tane denedik

Banada 4 denemede hiç pgt yapılmadı ama söyle birsey var 2 şer embriyo transfer edildi ve hiçbiri tutmadi doktorum.ztn bunları transfer edeceğiz pgt ye ayrı para ödemene gerek yok şeklinde yaklaşıyordu şimdi düşünüyorum pgt yaptırmış olsaydım ne değişecekti yine tutmamis olacaktı birde üzerine pgt ücreti vermiş olacaktm..doktor gerçekten aklımı karıştırdı hangisi daha dogru emin olamadım 5.gün kaliteli embriyolar tutunmuyor ya gerçekten hepsinde genetik sorunu vardı yada benim vücudum kabul etmiyr bu belirsizlik çok kötü gerçekten

Bu arada günaydın kuzucuklarım
Mrb canim öncelikle senin yasadiklarini yasamis biri olafak cani gönülden duygularini paylasiyorum.benim tanida sebebsiz di ve benim tup bebek icinde iki normal dusuk ikide kimyasal dis gebelik oldu.sebebinj atastirdik .sebeb yok en son ilk basladigim tup bebek doktoru para kalpazani bana ilk basta cok umutlu konustu negatif olunca yada dusuk olunca arkasinda bile durmadi.sonra bir tanisik vasitasiyla jinepol tup bebek klinigine gittim.doktor yumurta rezervimin az oldugunu ne yasim 34 oldugu icin ne kadar cok denersek o kadar iyi dedi.ve orda paket program yaptirdik.4 taze transfr onlardan cikan donmus olursa sadece donmus parasi aldilar.ilk denemeden bir tane tranfer edildi 5 gun embrkyosuda vardi icinde cok umutlandik ama olmadisonra bir donmus denedkk olmadi.biz pct istedik ama doktor bu isler maliyetli sizinle cok deneme yapmamiz lazim dedi zaten sagliklj olmayan duser yada tutmaz ekstra masrafa gerek görmedi.ve hic ay ara veemeden tekrar basa donduk 5 tane emriyomdan uc tanesi iyi cikti 4 gun de bana transfer edsecegini ve 3 unj birden transfer edecegini soyledi ve 3 tane tutarsa birinj alabilirjz dedi bu na musade ederseniz ucunu transfer ederim dedi.bende o anda tamam dedim el mahkum sansi artirayim diye.ama icim farkliydi evlat hasreti nasil aldiririm ucu tutarsa birini.nitekim uc taneden biri artik tutmustu.ve ben inan uc ayina kadar hamile olduguma sevinemedim.cunku hep tuttu dustu kimyasal oldu vs.ama allah ol dedimi zamani geldimi oluyor.benimde allahima sukur 5. Denwmemde tuttu.3 hafta sonra dogumum olacak .allahim sana ve evlat hasreti ceken herkesin yuzunu guldursun insallah.istersen sana ozelden doktorun adini yerini yazarim.insallah
Umudunu yitirme

Son düzenleme:
Geliriz canım benim.bu üç denemenin 3 üne doğurdun mu merak ettim.öyleyse ne güzel bi haber.
1.’yi 20. Haftada bununla alakasız sebeplerle kaybettik. 2. Şimdi 2 yaşında. 3. De yolda inşallah sağlıkla doğururum. Bence çok zaman kaybetmeden Birgül Sarıkamış ve Meltem Erik’e gel. Onlardan önce 4 yıl kaybettim ben. Keşke ilk onlara gelseymişim.

Günaydın canım senin adına çok sevindim.böyle benim gibi uğraşıp sonunda bebeğine kavuşan haberleri alınca nasıl seviniyorum bana umut oluyor.tabiki isterim canım dr un adını.çok teşekkürler.annelerin duası kabul olurmuş bana dua edersen çok mutlu olurum imam.allah sana hayırlı sağlıklı doğumlar nasıl etsin

merhaba canim serum tedavisinden fayda gördünüz mü?

Merhaba öncelikle hayırlı olsun:) bugün bir arkadaşımdan Birgül Sarıkamış’ın çok başarılı olduğunu duydum. İlk kez ismini duyup biraz internette ve burada arattım ama çok bilgiye ulaşamadım. Sizin hikayenizi okuyunca bilgi almak istedim, hangi merkezde çalışıyor, çok mu yoğun, takip için çok mu çağırıyor, genel yaklaşımı nasıl, fiyatları nasıl,vs.. bilgi verirseniz çok sevinirim.

Femina kadın sağlığında çalışıyor. Google'dan iletişim bilgilerini bulabilirsiniz. Yoğun, takip için gerekli olduğu kadar çağırıyor, fiyatları bilemiyorum bana göre bütün özel yerlerle aynı. Muayene randevusu alırsanız tanımış da olursunuz.

Peki teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…