Tüp bebekte 6. Gün idrar testi pozitif 7-8. Gün negatif

Benim de 3. Gün embriyosu 12 gün sonra veriyorlar testi hep. Ben de kan verdim sonucu bekliyorum 😢 o kadar stresli birşey ki beklemek. Biz kadınlar gerçekten muhteşem dayanıklı varliklariz maşallah bize 🧿
Güzel haberini bekliyorum bize de yaz canım benim inan şu tüp bebeğin eeeen zor kısmı bekleme süreci. Ne göbeğimin acısı ne başka birşey zorlamıyor bu kadar

Tutmuş demek ki araştırmalarıma ve çevremden gördüğüm kadarıyla tutanlarda kasık bel karın ağrısı oluyormuş hayırlı olsun şimdiden
Maalesef moralinizi bozmak hiç istemem inşallah pozitiftir bekleyen herkesin ama bende aynı belirtileri yaşadım ve negatif sonuç aldım

Kizlar kesinlik kani acilden verin iki saat olmadan çıktı inanamıyorum 🥲 hamile gibiyim. Kese görmeden kalp duymadan bişey diyemiyorum Allahım güzelini hayırlısını versin. Hepiniz bu duyguyu yasayin inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Kizlar kesinlik kani acilden verin iki saat olmadan çıktı inanamıyorum 🥲 hamile gibiyim. Kese görmeden kalp duymadan bişey diyemiyorum Allahım güzelini hayırlısını versin. Hepiniz bu duyguyu yasayin inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Maşallah la guvvete illa billah canım Allahım tamamına erdirsin kaç çıktı değerin sen yapmamıştın demi idrar testi

Maşallah la guvvete illa billah canım Allahım tamamına erdirsin kaç çıktı değerin sen yapmamıştın demi idrar testi
Ben 25 Nisan'da oldum transfer. Bu dördüncü kan. Dayanamayıp 9. Gün erken gebelik testi yapmıştım hafif silik çıktı gittim aynı gün test yaptım 91 çıktı. Bu dördüncü test 18. Gün oluyor galiba 1000 üzeri.. zamanında düşük yaptığım için kesin diyemiyorum. O kalp atışı duyulsun inşallah yarabbim 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Ben 25 Nisan'da oldum transfer. Bu dördüncü kan. Dayanamayıp 9. Gün erken gebelik testi yapmıştım hafif silik çıktı gittim aynı gün test yaptım 91 çıktı. Bu dördüncü test 18. Gün oluyor galiba 1000 üzeri.. zamanında düşük yaptığım için kesin diyemiyorum. O kalp atışı duyulsun inşallah yarabbim 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Çok pardon 10. Gün yaptım idrar testini

Evet çok pişman oldum sonra 😔 beklemek o kadar zor geliyor ki neyse ki az kaldı sizin var mı belirtileriniz inşallah siz de pozitifi görürsünüz Rabbim kucaklarımızı doldursun
Taze transferse çatlatma iğnesinin etkisidir. Kana çok karışıyor biraz daha bekleyin

Test günüm çarşamba benim ☺️
15 Mayıs bende 6. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bahçeci de oldum embriyo glue de uyguladılar 5.6. ve bugün 7 gün test yaptım hepisi silik çıktı salı günü kan testi olacak sizce var mıdır

Sonucunuz ne çıktı acaba bende de aynısı 4.gün pozitif 5.gün pozitif 6.7.gün negatif
Benim malesef negatif oldu ama siz buna odaklanmayın 11. Gün idrar testi negatif çıkıp 12. Gün kanda pozitifi gören bir sürü kişinin yorumunu okudum negatif çıkan testler modunuzu düşürmesin kana odaklanın transfer günlerinizin tadını çıkarın İnşallah kanda çok güzel değerlerle pozitifi görürsünüz 🥰🤲

Eklentiler

• 1000031465.webp
    1000031465.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 46
Silikte olsa çıkmış ne güzel maşallah Allahım kanda da çok güzel değerlerle pozitifi görmeyi nasip etsin 🥰🤲
15 Mayıs bende 6. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bahçeci de oldum embriyo glue de uyguladılar 5.6. ve bugün 7 gün test yaptım hepisi silik çıktı salı günü kan testi olacak sizce var mıdır

Embriyo glue ne oluyor?

Back
X