Aynı gün transfer olduk bana da 16 Mayıs dedi doktorumKaç çıktı değeriniz? Benim de 3. Gün embriyosu ve 5 Mayısta transfer oldum. Test günü 17 Mayıs.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gün transfer olduk bana da 16 Mayıs dedi doktorumKaç çıktı değeriniz? Benim de 3. Gün embriyosu ve 5 Mayısta transfer oldum. Test günü 17 Mayıs.
Güzel haberini bekliyorum bize de yaz canım benim inan şu tüp bebeğin eeeen zor kısmı bekleme süreci. Ne göbeğimin acısı ne başka birşey zorlamıyor bu kadarBenim de 3. Gün embriyosu 12 gün sonra veriyorlar testi hep. Ben de kan verdim sonucu bekliyorumo kadar stresli birşey ki beklemek. Biz kadınlar gerçekten muhteşem dayanıklı varliklariz maşallah bize
![]()
Maalesef moralinizi bozmak hiç istemem inşallah pozitiftir bekleyen herkesin ama bende aynı belirtileri yaşadım ve negatif sonuç aldımTutmuş demek ki araştırmalarıma ve çevremden gördüğüm kadarıyla tutanlarda kasık bel karın ağrısı oluyormuş hayırlı olsun şimdiden
Doktoruma sormuştum bugün test yaptırayım mı diye yok dedi o yüzden ona atmadım yarın tekrar yapıcam onu atıcamBenim doktorum 16 sını verdi test günü senin bence de erken ya attınmı doktoruna ne dedi
Maşallah la guvvete illa billah canım Allahım tamamına erdirsin kaç çıktı değerin sen yapmamıştın demi idrar testiKizlar kesinlik kani acilden verin iki saat olmadan çıktı inanamıyorumhamile gibiyim. Kese görmeden kalp duymadan bişey diyemiyorum Allahım güzelini hayırlısını versin. Hepiniz bu duyguyu yasayin inşallah
![]()
Ben 25 Nisan'da oldum transfer. Bu dördüncü kan. Dayanamayıp 9. Gün erken gebelik testi yapmıştım hafif silik çıktı gittim aynı gün test yaptım 91 çıktı. Bu dördüncü test 18. Gün oluyor galiba 1000 üzeri.. zamanında düşük yaptığım için kesin diyemiyorum. O kalp atışı duyulsun inşallah yarabbimMaşallah la guvvete illa billah canım Allahım tamamına erdirsin kaç çıktı değerin sen yapmamıştın demi idrar testi
Çok pardon 10. Gün yaptım idrar testiniBen 25 Nisan'da oldum transfer. Bu dördüncü kan. Dayanamayıp 9. Gün erken gebelik testi yapmıştım hafif silik çıktı gittim aynı gün test yaptım 91 çıktı. Bu dördüncü test 18. Gün oluyor galiba 1000 üzeri.. zamanında düşük yaptığım için kesin diyemiyorum. O kalp atışı duyulsun inşallah yarabbim![]()
Taze transferse çatlatma iğnesinin etkisidir. Kana çok karışıyor biraz daha bekleyinEvet çok pişman oldum sonrabeklemek o kadar zor geliyor ki neyse ki az kaldı sizin var mı belirtileriniz inşallah siz de pozitifi görürsünüz Rabbim kucaklarımızı doldursun
Ay şu mesajlar öyle modumu yükseltti ki Şuan7. Yaptığımda negatif çıkmıştı
Ondan bence bu günlerde test moral bozuyor
Taze olmadım canım donmuş transferdimTaze transferse çatlatma iğnesinin etkisidir. Kana çok karışıyor biraz daha bekleyin
Sonucunuz ne çıktı acaba bende de aynısı 4.gün pozitif 5.gün pozitif 6.7.gün negatifTaze olmadım canım donmuş transferdimama test kiti bozukmuş demek ki. Yine de umutla kan günümü bekliyorum
![]()
15 Mayıs bende 6. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bahçeci de oldum embriyo glue de uyguladılar 5.6. ve bugün 7 gün test yaptım hepisi silik çıktı salı günü kan testi olacak sizce var mıdırTest günüm çarşamba benim![]()
Benim malesef negatif oldu ama siz buna odaklanmayın 11. Gün idrar testi negatif çıkıp 12. Gün kanda pozitifi gören bir sürü kişinin yorumunu okudum negatif çıkan testler modunuzu düşürmesin kana odaklanın transfer günlerinizin tadını çıkarın İnşallah kanda çok güzel değerlerle pozitifi görürsünüzSonucunuz ne çıktı acaba bende de aynısı 4.gün pozitif 5.gün pozitif 6.7.gün negatif
Bügün transferin 9.günü sizce var mıdırEvet erken gebelik testiydi üçü de
15 Mayıs bende 6. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bahçeci de oldum embriyo glue de uyguladılar 5.6. ve bugün 7 gün test yaptım hepisi silik çıktı salı günü kan testi olacak sizce var mıdır
Embriyo glue ne oluyor?15 Mayıs bende 6. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bahçeci de oldum embriyo glue de uyguladılar 5.6. ve bugün 7 gün test yaptım hepisi silik çıktı salı günü kan testi olacak sizce var mıdır
Rahime yapışmasını sağlayan bir şeyEmbriyo glue ne oluyor?