Tüp bebekte adım adım yaşananlar

Him duymamıştım daha önce doktor öyle birsey demedi bana bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım allah herkezin yardımcısı olsun

Merhabalar
Ben de bir tüp bebek anne adayıyım. Şuan 37.haftamın içindeyin ve ilk transferimde başarılı olanlardanım. Elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım. Allah gönlünüze göre versin.
Sevgiler...

Can'ım tek mi transfer edildi sana benimde dun transferim gerçekleşti simdi sonucu bekliyoruz neler yasadin bende hic birsey yok gibi sanki sadece cok fazla gaz azcik karın ve bel agrisi

Cnm sen tup bebek tedavine başladığında kac kiloydun

Can'ım tek mi transfer edildi sana benimde dun transferim gerçekleşti simdi sonucu bekliyoruz neler yasadin bende hic birsey yok gibi sanki sadece cok fazla gaz azcik karın ve bel agrisi
Bide transferden sonra nelere dikkat ettin tutunmaya faydalı yiyecekler felan bahsedermisin

merhaba
öncelikle çok sakin olmanızı tavsiye ederim. ben çevredeki herkesi kafama takmıştım herkes sırtımı sıvazlayıp sıra sizde hadi çocuk yapın deyip durdular. bu beni çok üzmüştü. iki tane embriyo transfer edildi ama sadece birisi tuttu. buna da şükür:) transferden sonra çok tuvaletim gelmişti. 3 gün hiç birşey yapmadan yattım. sonra işe gittim kendimi yormadan. doktorumuz çok iyiydi özellikle moral konusunda. embriyoloğumuzda hergün bilgi vermişti. hiç ağrım sızım olmadı. transferim yapıldığında sıcak basması oluyordu o kadar. ama bu kişisel diye biliyorum bünyeye göre değişiyor. bir de benim eşimde sorun vardı. anne adayının sağlıklı olması çok daha önemliymiş. inşallah sizlerden de güzel haberler gelir. Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Bide transferden sonra nelere dikkat ettin tutunmaya faydalı yiyecekler felan bahsedermisin

doktorum ne söylediyse onu yaptım. yeme içme konusunda sadece kilo alma demişti herşey serbestti. üstünde durduğu tek şey transfer sonrası 3 gün sadece yatmamdı ve ilaçları-iğneleri zamanında yapmamdı. bir de ne olursa olsun sakin olmam kimseyi takmamamı önermişti.:)

tedaviye başladığımda 65 kiloydum. yumurta toplama işleminden sonra 1 ay bekledim. bu süre içerisinde tekrar regli olmam sağlandı ve reglimden sonraki 14.günde transferim yapıldı. 2 hafta sonrasına da hamile olduğum netleşti.bu süreç içerinde 15 kilo aldım. iğneler ilaçlar değişen hormonlar çok etkiledi. hamile kaldığımda 80 kiloydum. şuan 37. haftamın içindeyim ve sadece 10 kilo aldım.yani şuan 90 kiloyum. ben kilo konusuna fazla takılmadım. önemli olan bebeğin tutunmasıydı. ve ikimizinde sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmemizdi. kilo verilir bir şekilde. zaten egzersiz veriliyor hergün yürüyüş yapmak etkili oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…