- 6 Ekim 2016
- 474
- 487
- 33
- 30
- Konu Sahibi serpil1818
-
neyi merak ediyorsan sor canım..Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
için yapılacak pek birşey yok canım..ama tüp bebek yaptırmadan önce histeredkopi ve rahme çizik attıra bilirsin..tutup tutmaması Allaha kalmış..Mesela transferden sonra emriyonun tutunması için ne yapmaliyim
Rahim kendi yarasını iyi etmeye çalışır hücreler hızla yenilenir bu sayede tutunmada faydası oluyormuş..Rahme çizik attirinca ne ise yarıyor cnm faydası ne
Mesela transferden sonra emriyonun tutunması için ne yapmaliyim[/QUO
ananas iyi geliyor diye biliyorum canım
Merhaba sonuç ne ?Tüp bebek tedavisi görüyorum transferime 1 ay var benle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar var mi
Can'ım tek mi transfer edildi sana benimde dun transferim gerçekleşti simdi sonucu bekliyoruz neler yasadin bende hic birsey yok gibi sanki sadece cok fazla gaz azcik karın ve bel agrisiMerhabalar
Ben de bir tüp bebek anne adayıyım. Şuan 37.haftamın içindeyin ve ilk transferimde başarılı olanlardanım. Elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım. Allah gönlünüze göre versin.
Sevgiler...
Cnm sen tup bebek tedavine başladığında kac kiloydunMerhabalar
Ben de bir tüp bebek anne adayıyım. Şuan 37.haftamın içindeyin ve ilk transferimde başarılı olanlardanım. Elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım. Allah gönlünüze göre versin.
Sevgiler...
Bide transferden sonra nelere dikkat ettin tutunmaya faydalı yiyecekler felan bahsedermisinCan'ım tek mi transfer edildi sana benimde dun transferim gerçekleşti simdi sonucu bekliyoruz neler yasadin bende hic birsey yok gibi sanki sadece cok fazla gaz azcik karın ve bel agrisi
İnşallah tutar Can'ım, transfer sırasında heyecan ve ağrı oluyor muCan'ım tek mi transfer edildi sana benimde dun transferim gerçekleşti simdi sonucu bekliyoruz neler yasadin bende hic birsey yok gibi sanki sadece cok fazla gaz azcik karın ve bel agrisi
Can'ım tek mi transfer edildi sana benimde dun transferim gerçekleşti simdi sonucu bekliyoruz neler yasadin bende hic birsey yok gibi sanki sadece cok fazla gaz azcik karın ve bel agrisi
Bide transferden sonra nelere dikkat ettin tutunmaya faydalı yiyecekler felan bahsedermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?