Tüp bebekte adım adım yaşananlar

Bide transferden sonra nelere dikkat ettin tutunmaya faydalı yiyecekler felan bahsedermisin
Soyle ki hastanede bir saat dinlendim sonra hastaneden eşim araçla getirdi cok yavas bir sekilde surdu ana caddelerden dikkat ederek geldik iğnemi de cikmadan orada vuruldum bir daha cikmayayim diye surekli yatıyorum iki gundur ananas yedim ama bir dilim gunde abartmadan yemek lazım havuc suyu içiyorum kabak çekirdeği meyva protein ağırlıklı besleniyorum ilk uc gun ztn yerleşme oluyor uc gun sonrası yatmam ama dinlemek hareket ederim
İnşallah tutar Can'ım, transfer sırasında heyecan ve ağrı oluyor mu
Tabiii cok heyecan oluyor hatta heyecandan surekli tuvaletim geldi sıkışık olmak gerekiyor o kısım cok zor ama bence uc dort bardak içtikten 40 dk sonra mesane sisiyor cok sıkışık olunca baya zor oluyor tutmak hele transfer sonrası hemen tuvalet ihtiyacı oluyor o yüzden benim tavsiyem cok falza sıkışık olmamak ben iki kere idrara çıktım transfer öncesi

Cnm ananasi kabak çekirdeğini havuç suyunu doktorun mu söyledi yoksa sen araştırıp mi kendin mi yiyorsun bide ne iğnesi vuruldun cnm transferden sonra eve gelirken araba da gayet yavaş mi geldin cnm sarsmadan

Allahım inşallah bizlere de nasip eder Bende tedavi görüyorum tup bebek tedavisi bunda 2 ay önce yumurta toplandı bir dahaki adetime transfer olacaktım ama adetim gecikti benim emriyolarim donduruldu bekliyor araligin sonu na doğru transfer olacam inşallah bende sizlerden böyle bilgiler istiyorum yardımcı oluyorsunuz sağolun cnm

Cnm birde transfer olunca 3 gün boyunca yatiyoruz demi sadece tuvalet ihtiyacı için kalkıyoruz demi

Rica ederim elimden geldikçe destek olmaya çalışırım korkulacak endişe edilecek hiç birşey yok. İçinizi ferah tutun bebişin geleceği zaman bellidir. Bunları yaşamamız gerekiyormuş sadece

Rica ederim elimden geldikçe destek olmaya çalışırım korkulacak endişe edilecek hiç birşey yok. İçinizi ferah tutun bebişin geleceği zaman bellidir. Bunları yaşamamız gerekiyormuş sadece
Sağol cnm tesekur ederim yardımcı oldugun için bu konuda inşallah rabbim isteyen herkese verir

Cnm birde transfer olunca 3 gün boyunca yatiyoruz demi sadece tuvalet ihtiyacı için kalkıyoruz demi
İnsaallah cnm Rabb'im cumlemİin yüzünu güldürsün :)
Dr meyva protein ağırlıklı beslen Dedi birde sigara alkol kahve ve bitki çaylarından uzak dur Dedi yani Aslı'nda surekli yatmak degilde ilk gun dinlen cok yorma Dedi doktor sonra da dinlenerek normal hayatına devam edebilirsin Dedi

Bu gun transfer gunu dahil 5.gunum. sonucu bekliyoruz.12 gun sonra kan test demisti doktorum ama pazara geliyor belki 10 gun sonra bir test yaptiririm. Ilk 3 gun cok fazla gazim vardi.ilaclardandir diye dusunuyorum. Herseyi bebege baglayip kendimi umutlandirmak istemiyorum. Genelde yatiyorum ama cok zor oluyor tabi yatmak. Dr bana 2-3 gun dinlen sonra normal hayatina donebilirsin dedi tabi kosmak agir kaldirmak ziplamak falan yok. Bu surec icinde de protein agirlikli besinler oneriliyor balik basta olmak uzere tavuk et sut ve urunleri.kizartma hamir isi yasak dediler. Herkesin gonlune gore versin Allah. Insallah hepimize hayirlisiyla nasip olur.

Inşallah cnm bende çok istiyorum inşallah sonucu güzel olur güzel haberler alırsın canım doktorunun tavsiye ettiği yiyecekler felan varmiydi sana

Cnm bide kac tane emriyo transfer edildi sana

Inşallah cnm bende çok istiyorum inşallah sonucu güzel olur güzel haberler alırsın canım doktorunun tavsiye ettiği yiyecekler felan varmiydi sana
Ozel bisey yok soyledigi kizartma hamur isi falan yasak karbonhidrat yok yani daha cok protein agirlikli beslenme vardi. Et sut yumurta peynir tavuk ozellikle de balik. Bol su tuketimi. Bir de kuruyemis ceviz findik badem gibi ve meyve.

14 aralık mı transfer oldun cnm bende 15 aralık oldum ilk iki gun korkunç gaz oldu bende de ama bekki de transferde üşüttük :) ara ara batma harici hic Belirti yok bende de hic bisey hissetmiyorum Yaa
Cnm bide kac tane emriyo transfer edildi sana
Bir embriyo transfer edildi cnm

Bir tane transfer etmesini doktordan sen mi istedin yoksa doktor mu bir tane transfer etti cnm

Benim 13 aralik transfer gunum benimde ilk 2 gun cok gazim vardi simdi hic bi belirti kalmadi hatta 2.gun regli agrisi gibi karnim agrimisti uzulmustum ama simdi hic bisey kalmadi simdide bisey yok diye uzuluyorum insallah hayirlisiyla aliriz sonucu.gercekten en zor surec bu bekleme sureci

Benimde yarın transferim olacak 2 tane koyulacak Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah. Bişey soracağım ben transferi izmirde olacağım aynı gün otobüsle Denizliye geleceğim bir sakıncası olurmu acaba.

1-2 saatlik yolculukta sorun olmuyir diye biliyorum ben cnm Hakkı'nda hayırlısı olsun ..
B Bestesi Amiiin cnm insaallah birbirimize guzel müjdeler veririz Umut oluruz aynen bende biseyler olsun agri sizi istiyirum

Bir tane transfer etmesini doktordan sen mi istedin yoksa doktor mu bir tane transfer etti cnm
Benim 9 yumurtam vardı cnm 6 dollendi fkt 5. Gun gelişimleri durdu sadece bir tanesi dondurulacak kalitede gelişti mecbur bir tane koyuldu ama ztn iki tane koyma taraftarı degildi doktorum :) hayırlısı bakalım umarım tutunur bebegim

Tüp bebek tedavisi görüyorum transferime 1 ay var benle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar var mi
Benim de dün yumurtalık ları m toplandı..15 tane 8i döllenmeye musaitmis hatta bugün doktor ara di4 i döllenmiş..hastaneden çıkmada n öncede hemşirem e2 nin yüksek olduğunu söyledi 2 3 hap yazdı sanırım e2 i yi dusürmek..hatta bide transferin diğer ay koyulacak adet oldugundada bizi arq da doktoe diger aya atmasin dedi hemsire.. ben im 2 sorum var birincisi su acaba neden diğer aya attı bnm bildiğim transfer 3 4 güne konuluyor..ikinci sorun da bnm suan adet olmama 2 hafta var e zaten transfer de adetliyken konulmuyo 1 haftada bda bitecek..simdi bn adet oldum die aradığım da gel derse yada adet bittiğinde gel derse beni vajinal ultrosa na alirmik o yoksa direk kan tahlili alıp e2 ye bakıp tranfer yapar yada gün mu veriri.....ZOR SORI BILIYORIM UZUNDA OLDU AMA SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER

Cnm benimde bundan 2 ay önce yumurtalarim toplandı emriyolari dondurdular bir dahaki adet gördüğünde bizi ara dediler ilk günü benimde adetim gecikti normalde yumurta toplaninca 3 4 gün sonra transfer ediliyor ama sorun doktorlar bi sorun görüyor bir dahaki aya atıyorlar sen onları adetinin ilk günü ariyacaksin sonra sana yine bi 10 15 gün ilaçlarla tedavi yaparlar sonra tranfer olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…