ikincisinde kaldim ama ellerimden uctu gitti bebegim
sonra 4 kez daha yaptim olmadi(
oyumukullandım canım 4. denemede haile kaldım fakat kaavuşamadım şimdi beklemedeyim
canim bilmiyorum doktorlarda bir anlam veremiyor
en son temmuzda yapmistim suan yapmayi düsünmüyorum ilerde belki hem maddi hem manevi bittim cok yiprandim
anladim canim hersey yolundayken olmadi benimde iste..insan buna uzuluyorya en cokda...sorun olsaydi bundan dolayi olmadi derdim...
benimde cok zoruma gidiyor 16 tane tam 16 tane kaliteli yumurtam vardi ama olmadi
görmcem tek embrijo ile hamile kaldi benden iki hafta sonrada onun transferi vardi benim yerimde olsan ne yapardin yemin ediyorum artik bebek görmeye tahammülüm yok
kardesim hamile dogum yapacak bir kez bile karnina dokunamadim halini hatirini soramadim insanlarla göz göze gelmeye cekiniyorum
sanki arkami dönünce herkes arkamdan vah vah vah tüh tüh yazik cocugu yok diyorlar zannediyorum diyorlarda eminim insanlarin icine cikmamaya calisiyorum
dogum yapan arkadaslarimin yanina gidemiyorum
böyle kendimi eve kapatim oturuyorum birazcik pc ye girip kafa dagitiyorum
inan seninle tipatip ayni durumdayim...yolda hamile bir kadin gorsem oylece kalakaliyorum bakiyorum arkasindan....senağlama
üzülme:teselli: canim hem sen daha yolun basinda sayilirsin bildigim kadari ile senin ilk tüp denemen ilkde zaten genelde negatif oluyor ikincisinde sansin daha yüksek canim eminim sende bebisine kavusacaksin anne olacaksin:CüvCüv:
aslında konunun benle ilgisi yok ama görünce yazıyım dedim. bence umudunuzu hiiiiççç kaybetmeyin . bi akrabamın 10 yıl sonra dördüz kızları oldu. şimdide o kadar sağlıklılar ki şükürler olsun.. bakımları biraz zor ama anneleri o kadar bekledi ki o sevimli yaramazları ona kalsa dünyanın en eğlenceli işi..dilerim bir gün hepiniz kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.. onunda 4. denemeden sonra olmustu sanıyorum. çok sabretti çok zorlandı hele onlar doğana kadar ki 7 ay.... ama değdi sabrına .. benle hiç ilgisi olmayan bi konuda yanlış bir şeyler söyledimse affedin sadece söyleyimde hiçç vazgeçmeyin istedim Allahım yardımcınız olsun..a.s.
canim ama oncesinde 6 asilamam vardi negatif unuttunmu???cok yiprandim bu yedinci denemem olmus oldu....hem ilkinde olmadiya inan ikincisinde olabilir diye dusunemiyorum korkuyorum...
tüp bebek asilama ikisi birbirinden cok farkli canim ikincisinde neden hamile kalmayasin böyle düsünme kesin hamile kalacagim diye düsün
birde sana tavsiyem yapabildikleri kadar cok ebrijo transfer etsinler doktorun korkaksa hemen degistir ´daha kendine özgüveni olan bir doktora git benim doktorum bu konuda cok korkakti en büyük hatamda bu oldu 4-5 ebrijo transfer edenlerinki genelde hep positif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?