tup bebekte basarili olmus tum arkadaslar oylayin lutfen..

kacinci tup bebek veya mikro denemenizde pozitif sonuca ulastiniz????

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .
canim bana doktorum 3 tane transfer etmek istemisti ben iki yapin dedim ucuz olabilir deyince kormustum simdi cok pismanim...

sakin canim bir daha bu hataya düsme 4-5
5 e kadar yolu var yasal degil ama yapan doktorlar var
ne kadar cok olursa sansin o kadar artiyor

ben de aşılamadan sonrakı ilk mıkroda hamile klmıştım ama erken doğum kaybettım inş tum isteyenler bebişlerine kavuşurrrrrrrrr

ben de ilk tüp bebek denemde iki emriyoyla ikizlere hamile kalmıştım fakat erken doğumla kaybettim kızım ve oğlumu ... inşallah 2.denememdede bu kadr şanslı olurum... şuandada kendimi şanslı hissettim bebeklerimi kaybettim ama hamileliğide yaşadım oda bir yaklaşımdı kötü sonuç olsada 5.5 ay annelik duygusunu yaşadım herşeyiyle hissettim yavrularımı...

kızlar hepinize yazıyorum ben okadar ümitsizdimki anlatamam 2.denememde kaldım hamile şimdi kızım 2 aylık hiç ümidinizi kaybetmeyin benim 5 tane yumurtam olmuştu 3tane transfer ettiler 1 tanesi tuttu şüüürler olsun sağlıklı Allahım hepiniize nasip eder inşallah dualarım sizler için olmayan herkes için azimli olun yılmayın olacak bu sefer deyip yola çıkın

benimde 4 denemde tutu daha yeni hamileyim. insallah allahim bebegimi bana bagislar. buraya girdim buyuk sevincle ama bebekelrini kayipedenleri gorunce morelim baya bir bozldu. allahim yarabim bu benim son sansimdi ve yasim 40. oyuzden bu defa bebegimin bende kalmasini ve allahimin kucagima almami ve saglikli bir sekilde onu buyutmemi temeni eder insallah.
herkeze dogurganlikli gunler dilerim

insallah bebegin sende kalir ve Allah ona bir kardeste verir kendiliginden olan..

canim benimde ilk denememde olmadiya inan ikincidedeolmaz gibi geliyor artik umidim kalmadi hic....senağlama

merhaba arkadaşlar ben ilk denememde ikizlere hamile kaldım şükürler olsun.şuan 5+4 hamileyim ama okuduğum kadarıyla tüp bebebkte helede çoğulsa gebelik düşük riski çok fazla......
okadar korkuyorum ki düşerler diye anlatamam

Mehaycim benim henüz ilk transferim bile olamadi ama çevremde 3 kişi tüp bebek yaptirdi üçününde ilkinde tuttu şuanda sağlikli bir şekilde büyüyorlar

desene ilkte olmayinca ikincide cok zorr..zaten ankettede goruldugu gibi ilk yaptiripta tutanlarin yarisi kadar ikincide tutanlarin sayisi....

ebnim ilk denememde tuttu ama kaybettim acaba 2.denememdede başarışı olurmuyum bu kadar sizce ilk denememde ikizdi yavrularım olamdı 5.5 ayd kaybettim

bilmiyorumki canim ilk denemede tutanlarinki ikinciye gore daha cok baksana...ama senin ilki tutmus ikincide tutar insallah....transfer ne zaman??

inşallah cnm dedğin gini ikincide tutar ben ara verdim cnm zaten dr 6 ay tavsiyen 1 yıl düşünme dedi rahim toparlansın diye ben 1 yıl beklicem ama içim rahat değil...... zaman verdim kendime tek düşüncem şimdi ikincide tutarmı?

iyi seyler dusunmeye calis bak ben cok strese girmistim asilamam tutmustu ama tup bebekte olmadi...o tuttu bu tutarmi diye dusundum durdum..ve olmadi cok stres iyi degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…