canim bana doktorum 3 tane transfer etmek istemisti ben iki yapin dedim ucuz olabilir deyince kormustum simdi cok pismanim...
benimde 4 denemde tutu daha yeni hamileyim. insallah allahim bebegimi bana bagislar. buraya girdim buyuk sevincle ama bebekelrini kayipedenleri gorunce morelim baya bir bozldu. allahim yarabim bu benim son sansimdi ve yasim 40. oyuzden bu defa bebegimin bende kalmasini ve allahimin kucagima almami ve saglikli bir sekilde onu buyutmemi temeni eder insallah.
herkeze dogurganlikli gunler dilerim
benimde 4 denemde tutu daha yeni hamileyim. insallah allahim bebegimi bana bagislar. buraya girdim buyuk sevincle ama bebekelrini kayipedenleri gorunce morelim baya bir bozldu. allahim yarabim bu benim son sansimdi ve yasim 40. oyuzden bu defa bebegimin bende kalmasini ve allahimin kucagima almami ve saglikli bir sekilde onu buyutmemi temeni eder insallah.
herkeze dogurganlikli gunler dilerim
öyle olumsuz düşünme lütfen herşey allahin işi rabbim ol derse olur sen bunlari kafana takip olumsuz düşünmedesene ilkte olmayinca ikincide cok zorr..zaten ankettede goruldugu gibi ilk yaptiripta tutanlarin yarisi kadar ikincide tutanlarin sayisi....
öyle olumsuz düşünme lütfen herşey allahin işi rabbim ol derse olur sen bunlari kafana takip olumsuz düşünme
Benim ilk 2`si negatifti,3.sü dis gebelik ve 4.denememde oldu Allaha sükür....
inşallah cnm dedğin gini ikincide tutar ben ara verdim cnm zaten dr 6 ay tavsiyen 1 yıl düşünme dedi rahim toparlansın diye ben 1 yıl beklicem ama içim rahat değil...... zaman verdim kendime tek düşüncem şimdi ikincide tutarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?