tup bebekte basarili olmus tum arkadaslar oylayin lutfen..

kacinci tup bebek veya mikro denemenizde pozitif sonuca ulastiniz????

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .
mehay canım hayırlısı olsun diğer forumdada yazmıştım bende geçen ay seninle aynı şeyleri yaşadım ve çok üzüldümama şimdi umutluyum sana tavisyem sakın olmayacağını düşünme ben ilk denememde hamile kalmıştım ama maalesef kaybettim ilk denemede belkide acemilik hiç aklıma gelmedi olurmu olmazmı diye o kadar rahattımki oldu ama ikincisinde yumurtalıklar ilaçlara cevap verebilecekmi kaç tane olacak kalitesizmi olacak diye düşündüm olmayacak diyordum ve olmadıda transferden sonra bile çok stres yaptım onun için olmayacak deme olacak anne olacağım de ben bu ay yeniden başlıyorum ve olacak diyorum inşallah ALLAH' ın izniyle ve şimdiden çok rahatım seni hep takip ediyordum tedavinin başından beri sürekli bir stresin vardı yapma bunu elinde değil biliyorum ama dene

cok haklisin canim aklimiza hep olumsuz seyler gelsede hep pozitif dusunmenin yolunu aramaliyiz...cok tesekkur ederim ayrica insallah birdahaki sefere ikimizde hamis oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…