Tüp bebekte başariyi arttiran yiyecekler nelerdir...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
:asigim:arkadaşlar tüp bebk tedavisi sırasında nasıl beslenmek gerekir.neler yani hangi besinlert başarıyı arttırır.

selmacım ben bıtkısel kurlerı uyduladım sımdı 2 denemeyı yapıcaz ılaclarıma baslıyorum bugun 25 gun ıncır kuru yaptım yıne bu sıteden oğrendıgım bıtkısel ılaclar var onları kullanıyorum ayrıca acı kafeınlı yıyecek tuketmıyorum gunde 5 tane ıncır yıyorum ınsallah faydası olur

canım teşekkür ederimm..saol...arkadaşlarr başka bilgisi olanları bekliyorum...

valla canım adetin 2. gününden itibaren yumurta tolama gününe kadar soğan kürü uygulayabilirsin. ibrahim saraçoğlu demişti. ayrıca incir kürü de dene. ben bide bal- çörek otu ve tarçın karışımı yemiştim.

hayırlısı olur inşallah tedavin canım.

ben internette taze sıkılmış portakal suyunun çok faydalı olduğunu okumuştum, bebeğin tutunmasını sağlıyor ve düşüğü engelliyormuş diye biliyorum. Bende yumurtam toplandığı günden itibaren hergün koca bir bardak portakal suyu tükettim. Fakat sıkılır sıkılmaz bekletmeden hemen içmeniz gerekiyor. Test sonucuma kadar devam ettim. Şimdi ise aralıklarla yine içiyorum. Sonuçta faydası var zararı yok.Denemekte fayda var.

bende bal çörek otu ve tarçını günde 2 kere . ananas suyu ve pekmezide günde 1 kere tükettim faydası oldu mu bilmiyorum ama zararı olmayacağı kesin
bol şanslar

beslenmenin yanında bende stresten uzak durmanı öneririm bunun için de faydalı gıdalar alabilirsin :)

Arkadaşlar Harvard Ünivrsitesi araştırmasına göre eti (balık ve yumurta dışında)aza indirmek tam yağlı sütlü ürünler (günde en az 2 porsiyon, en iyisi dondurma ve yoğurt) fertiliteyi arttırıyor tükettiğniz hayvansal yağların bir kısmını bitkisel yada sebze yağlarıyla (soya gibi) değiştirmek yüzde elliye yakın arttırıyor, Diğer arttıran baklagil, fasulye, soya fasulyesi, tofu ayrıca beyaz un yerine tahıllara yönelmek, bol sebze meyve yemek, birde son olarak haftada birkaç defa 30 dakika egzersiz, bunlar araştırmanın sonuçları diyorki hamile kalmak isteyenler eti azaltıp süt ürünü yesin, benim duyduğuma göre kafein ve sigarada kötü etkiliyormuş. Umarım faydası olur.

canım stresten uzak durmalısın birde sigaradan ben özel bişiy yemedim ama maydonoz ,nane, ve adaçayı yemeyi ve içmeyi önermem çünkü kanı temizlediklerinden dolayı düşüğe sebeb oluyor bunu tv de doktorda söyledi ben 6 haftalık hamileyim ve hala yemiyorum bunları

Back
X