• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte Bülent Tıraşa giden ler deneyimlerini paylaşabilir?

Merhaba sizde Bülent tıraşa gidiyordunuz. Nasıl geçti bir gelişme oldu mu ?
Merhaba Bülent hocayla ilk tedavimde 2 sonra 1 yumurta toplandı. Açıkçası bunca kök hücre egzozom prp derken daha büyük beklentilerim vardı. En az 3 4 döngü daha toplanıp denenecek. Yorum yapmak için erken ama zaman zaman gün ellerim. İlgilerinden vb memnunum.

Merhaba bende yenı transfer oldum ve yarın test günüm Bülent hocaya gittim ilk defa tüp bebek yaptım çift yumurta transfer edıldı evet maddi olarak zorlanıyorsunuz ama o kadar hersey en önce detayına kadar söylüyorlar yapıyorlar kı ekstra emrbıyo yapıştırma gebelik aşısı kasılma iğnesi bunlar dış merkezlerde pek yok Bülent hocam çok sağlam çalışıyor bu sabah gebelık testım pozıtıf çıktı çok şükür kan alıcam artık

Merhaba bende yenı transfer oldum ve yarın test günüm Bülent hocaya gittim ilk defa tüp bebek yaptım çift yumurta transfer edıldı evet maddi olarak zorlanıyorsunuz ama o kadar hersey en önce detayına kadar söylüyorlar yapıyorlar kı ekstra emrbıyo yapıştırma gebelik aşısı kasılma iğnesi bunlar dış merkezlerde pek yok Bülent hocam çok sağlam çalışıyor bu sabah gebelık testım pozıtıf çıktı çok şükür kan alıcam artık
Tebrik ediyorum çok güzel bi haber🌸🌸🌸🌸 çok sevindim adınızaa ☘️ sağlıcakla gelsin 🙏 Peki maliyet olarak ne kadar tuttu ?

Back
X