Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebekte Bülent Tıraşa giden ler deneyimlerini paylaşabilir?
Ve belki bir önceki kliniktekini koydururum. Bu arada benim de hep bir hatta bazen sıfır olduğu oldu. Bülent hocadaki kök hücre ve prpr gibi işlemlerden sonra üst üste iki ay 2-3 tane oluştu. Geçen ay bire düştü.
Bülent tıraşa 2020 den 2022 kadar 3 defa opu oldum Amh düşük 35 yaşındaydım o zaman. 10-5-6 yumurta toplanmasına rağmen hiç bir embriyom 5. Güne gelemedi sebebi ise 300 gonalf 300 meriofert aynı anda kullandırıp yumurtalarımın kalitesini düşürmek oldu. Kendisine soru sormak mümkün değildi o zamanlar görmek bile. Şimdi özel hasta adı altında 2 kat fiyata giriyormuş muayenelere. 3 opuda da benzerdi dozlar hiç değişmedi. En son bana yumurtan kalitesiz tüplerin sıvı dolu almamız lazım dediler bende o andan itibaren o hastaneyi bitirdim. Şişli memorial Semra hoca ile görüştüm bana tüplerimde sıvı olmadığını almamıza gerek yok dendi. Ve ilk opuda 4 toplandı 1 tanesi opu öncesi çok büyük olduğu için toplanamadan çatladı. 5. Güne 5bb 3bb iki tane embriyo taze transfer oldu tutmadı. Çünkü artık 40 oldum. Pgt yapmamız gerek diye bende bekliyorum geçen ay yumurtam 1 adetti o yüzden başlamak istemedim. Tamamen deneyimlerimi yazıyorum herhangi bir algı yaratmak istemiyorum. Orada pozitif te olsaydı yine memnun olmayacağım birçok şey vardı özellikle ücretler hastaneye ayak bassam para alacaklardı nerdeyse. Kan tahllllerinizi başka hastanede yaptırın orası aşırı pahalı. İnşaallah herşey gönlünüzce olur. Buarada prp de yapmıştı balon gibi şişti yumurtalıklar çoğaldı sayı ama hepsi boş çıktı kalan 5 kendi rezervim doluydu. Prp o anlık folikülleri uyarıyor ama boş çıkıyor dolu değil. Benim deneyimim böyleydi. Size başarılar
Ben bir ev sattım :) cani sağ olsun bebeğimin. Benim yaşım ileri siz hala gencsiniz. Arkadaşım 43 yaşında 2 yıllık evli 0.001 AMG ile tüp bebek bile olmaz dendi. 36. Haftasında. Amh her şey değil
Benim toplam 8 kez opu yapıldı. 5. Güne gitmiyor o yüzden de transfer denemlyimim pek yok. E 8 opu 3 doktor ilaçlar takviyeeler şu anda milyonu baya bı geçti. Ama benim durumum pek iç açıcı değil sizinki böyle olmayabilir. Normal insanlar doktoruna göre 200 300 ile kapatabilir.
Benim toplam 8 kez opu yapıldı. 5. Güne gitmiyor o yüzden de transfer denemlyimim pek yok. E 8 opu 3 doktor ilaçlar takviyeeler şu anda milyonu baya bı geçti. Ama benim durumum pek iç açıcı değil sizinki böyle olmayabilir. Normal insanlar doktoruna göre 200 300 ile kapatabilir.