• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte Bülent Tıraşa giden ler deneyimlerini paylaşabilir?

Ve belki bir önceki kliniktekini koydururum. Bu arada benim de hep bir hatta bazen sıfır olduğu oldu. Bülent hocadaki kök hücre ve prpr gibi işlemlerden sonra üst üste iki ay 2-3 tane oluştu. Geçen ay bire düştü.

Bülent tıraşa 2020 den 2022 kadar 3 defa opu oldum Amh düşük 35 yaşındaydım o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ev mi sattınız ? Tabi ki canı sağolsun ama merak ettim milyon mu gidiyor :(
Ben bir ev sattım :) cani sağ olsun bebeğimin. Benim yaşım ileri siz hala gencsiniz. Arkadaşım 43 yaşında 2 yıllık evli 0.001 AMG ile tüp bebek bile olmaz dendi. 36. Haftasında. Amh her şey değil

Ev mi sattınız ? Tabi ki canı sağolsun ama merak ettim milyon mu gidiyor :(
Benim toplam 8 kez opu yapıldı. 5. Güne gitmiyor o yüzden de transfer denemlyimim pek yok. E 8 opu 3 doktor ilaçlar takviyeeler şu anda milyonu baya bı geçti. Ama benim durumum pek iç açıcı değil sizinki böyle olmayabilir. Normal insanlar doktoruna göre 200 300 ile kapatabilir.

Benim toplam 8 kez opu yapıldı. 5. Güne gitmiyor o yüzden de transfer denemlyimim pek yok. E 8 opu 3 doktor ilaçlar takviyeeler şu anda milyonu baya bı geçti. Ama benim durumum pek iç açıcı değil sizinki böyle olmayabilir. Normal insanlar doktoruna göre 200 300 ile kapatabilir.
Herşey gönlünüzce olur umarım ☘️

Back
X