tüp bebekte cinsel ilişki

kızlar kalp atışı duyulana kadar yasak demişti benim doktorum.ama kanaması falan olanlara farklı daha uzun süreli yasak.ama kanamanız yoksa doktorunuz özellikle ilişki yasak demediyse kalp atışı duyulana kadar.

evet canım eğer kanamanız yada baska bır sorununuz yok ise 3 aylık olana kadar bekletıyor coğu dr.
cunku orgazmda rahım kasılması oluyor ve normalde bebeğe zararı olmayan bu kasılma,kıymetlı gebelıklerde rıske atmamak ıcın yasaklanılıyor.
zaten zor sekılde hamıle kalmıssın canım az daha sabır :)

canım 10. haftadan sonra eğer kanaman falan yoksa serbest
eğer ilişki sırasında acı yada ağrı sonrasında yanma oluyorsa yasaklıyorlar
bide eşinden sana herhangi bi enfeksiyon geçmemesi için spermlerin dışarda kalması gerekiyor
karnını zorlamayacak bi şekil bulmanızdada fayda var
canım birde eşinle yakınlaşman özgüvenini artıyor
ilerleyen dönemde aldığın kilolarla kendini mutsuz hissetmeye başlıyorsun
eşinle beraber olmak kendini iyi hissetmeni sağlıyor:79:

Son düzenleme:
hepinize teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. kanama durumum yok allaha şükür. ama yine de insan tereddüt ediyor. bu arada ben 3 aydır da progestan vajinal tablet kullanıyorum. sadece geceleri. aranızda kullanan var mı kızlar

ben crinon jel kullanıyorum canım progestan ı önceden kullanmıştım aşılamadan sonra..

anladım canım ben tüp bebeğe başladığımda ilacı verdi doktor. 13 haftalık bebek ama halen devam ilaca :( o yüzden denize de giremiyorum korkuyorum bi sakıncası olur diye. siz giriyo musunuz

Kizlar slmmm..bnm durumum biraz farkli ama..ben tup bebek yaptrdim negatiftii hemen ertesi ayina kalmadan kndim hami kldim allaha sukur..ve biz bilmeden ilk 1ayinda belki daha fazlasindaa hergun iliski yasadikk kendiliginden olsun die:1: bi ogrendik dr yasak koyduu bidahada demdi serbest die erkk olunca soramadimdaa..ama biz yasaktan 1hafta sonra haftada 2 yada 3 kez birlikte oluoruzz..ilk zmnlr zor oluo psikolojik olarak ..allaha sukur kanama filan da olmadi..
Deniz meslesine gelince ben gecene hafta7gunlugune tatildeydim hergun deniz havuz hic cikmadim sayilirr..
Amma tup bebek olayi cok hassasss drun dediklerine uyun snradan nie yaptim onxanmi keske demekten iiidirr..esinizi mutlu edin yapck bisi yok bekleyin yani zamaniii

canım sağolasın şimdi denizle ilğili dr aradım hiç bir sakınca yok girebilirsin dedi.ilişki konusunda da haklısın demek ki halen dir tehlike var ki dr progestan ilacına devam diyo ki o da düşük önleyici. ama artık bundan sonra haftada iki kere falan olur herhalde o iş :)

Back
X