- 13 Ağustos 2014
- 43
- 28
- 28
- 38
Allah herşeyin hayırlısını versin canım. Hayırlı, sağlıklı evlatlar lutfetsin isteyen herkese.ben çok isterdım üçüz allahım saglıklıca kucagına almayı nasip etsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah herşeyin hayırlısını versin canım. Hayırlı, sağlıklı evlatlar lutfetsin isteyen herkese.ben çok isterdım üçüz allahım saglıklıca kucagına almayı nasip etsin...
28+2 oldum çok şükür. Bu günlere gelmek bile benim için mucize. (6buçuk aylık oluyor canım)ayyy ne güzell yaa ikiz olmlarıı :)büyük ihtimal benmde tedavim ankarada olcak bu hocalarıda not ettim.sende hiç üzme kendini hakkında hayırlısı olacaktır ümidini allahtan kesme hiçbir zmaan.. kaç aylıksın canım ??
çoğuu gitmiş azı kalmışş .. allah sAbırlar versin28+2 oldum çok şükür. Bu günlere gelmek bile benim için mucize. (6buçuk aylık oluyor canım)
hmm sevindim ikizz istiyorum yasal olarak yasak diyince özel merkezlerdede durum aaynı sandımm. benim sorunum hamile kalamama değil hamile kalıyorum ALLAH 'a şükür fakt bebeklerim hasta doğup ölüyorlar. tüp bebek önerildi hakkımızda herşeyn hayırlısı olsn inş.Özel merkezler yasaya göre hareket etmiyorlar genelde şansı artırmak adına iki tane koyuyorlar.evet bir embriyo ikiye bölünebiliyor fakat düşük bir ihtimal.genelde 3.gün embriyolarımda oluyor budurum.embriyo 5 günlükse bölünme ihtimali çok azalıyor.herkesin hakkında hayırlısı..dr kişinin durumuna göre tutma şansına göre belirliyor embriyo sayısını.örneğin ciddi bir kısırlık varsa elde ettikleri embriyolar boşa gitmesin diye 4 tane koyulan bile oluyor duruma göre...
Tamam canım 3 gündür ayakta geziyorum bişey olmazsa gorecez inşallahMutlaka gelişmelerden haber ver merak ettim tatlım
hmm sevindim ikizz istiyorum yasal olarak yasak diyince özel merkezlerdede durum aaynı sandımm. benim sorunum hamile kalamama değil hamile kalıyorum ALLAH 'a şükür fakt bebeklerim hasta doğup ölüyorlar. tüp bebek önerildi hakkımızda herşeyn hayırlısı olsn inş.
Inşallah canım ama 3 gündür ayakta geziyorum hastaneye falan gittim bişey olmazsa gorecez haber veririm tabi kicanımm habersizz bırakma bizi hayırlı haberlerle inş.
Evet canım Dr söylediği bu bana 2 tane transfer ederim ama çoğul gebeliğe yani ucuze dönebilir dedi evet yasak ama yapılıyor 1 tanesini kayda geçiyorlar diğeri Dr.la senin aranda kalıyorçok şaşırdımm ya tek embriyo damı bölünüyor kararsız kaldım şimdi ya buıgün araştırdım iki embriyo konması için 35 yaş üzeri gerekiyormuşş yasal olarak yasak diye duydm hakkımızda hayırlısıı inş.. canımm ssağlıkla kucağınA alırsın inşş bizlerede dua et
ins cnim ins. Arastrdım cnm byuk ihtimallele pgt yntemi ygulanack. İns hepimiz olumlu snuclar alırzCanım ozaman sen tüp bebekte pgt yöntemini de bir araştır.bu yöntemle kromozomları inceleniyor,böylece bazı kalıtsal hastalıklarında önüne geçilmiş olunuyor.biraz maddi anlamda tuzlu ama bence değer.inşallah sağlıklı evlat sahibi oluruz hepimiz.
hmm anladm cnim. İyiymis sevndim. İns güzel sonuçlar alırızEvet canım Dr söylediği bu bana 2 tane transfer ederim ama çoğul gebeliğe yani ucuze dönebilir dedi evet yasak ama yapılıyor 1 tanesini kayda geçiyorlar diğeri Dr.la senin aranda kalıyor
Canim tüp bebek sağlıksız oluyor diye bişey yok normal bi gebelikte milyonda bir görülüyor tüp bebekte de aynı böyle şeylere kafanı takmaBebeği hasta doğup daha sonra tüp bebek yontemiyle sağlıklı bebeği olan var mi??
keşkee dediğin gibi yapabilseydimm kafayı yedim resmenn 4 'üncüde öyle olursaa diye korkuyorum cesaretim kalmadı artk çok korkuyorum çokkCanim tüp bebek sağlıksız oluyor diye bişey yok normal bi gebelikte milyonda bir görülüyor tüp bebekte de aynı böyle şeylere kafanı takma
Daha öncekiler sağlıksız mıydı canımkeşkee dediğin gibi yapabilseydimm kafayı yedim resmenn 4 'üncüde öyle olursaa diye korkuyorum cesaretim kalmadı artk çok korkuyorum çokk![]()
![]()
![]()
evet cANımDaha öncekiler sağlıksız mıydı canım
Allahım sabır versin canım inşallah bu kez olacak kötü düşünme lütfen ederim tabi canım niye etmiyim pozitif ol umutsuz asla olma allahım nasip etcek inşallahevet cANım( 3 tane doğal yolla oldu fakat kemiklri gelişmiyo ve kırılıyor dyordu doktorlar doğduktan sonrada ölüyorlardı bi kere olsun göremedim bebeklermi göstermediler üzülmeyeyim diye
( doktorum tüp bebek şansınız var ona başvurun dedii içimden bir ses olacak diyor ama bi yandanda umutsuzluğa kapılıyorumm. lütfnn banada dua edinn
((
İNŞAALAHHH İNŞAALLAHHH pozitiff olmaya çalışıyorum ama olamıyorum allahım kimseye göstermesinnn çokk zzorrr bende annee olmak istiyorum artıkkAllahım sabır versin canım inşallah bu kez olacak kötü düşünme lütfen ederim tabi canım niye etmiyim pozitif ol umutsuz asla olma allahım nasip etcek inşallah
Olursun inşallah canım benim sagliksizsa neden doğuma izin veriyorlar ki o zaman hamileliği sonlandirsinlar doğurup kaybetmek daha zor değil mi ya allahım kimseye gostermesin böyle acılar seninki de son olur inşallah canımİNŞAALAHHH İNŞAALLAHHH pozitiff olmaya çalışıyorum ama olamıyorum allahım kimseye göstermesinnn çokk zzorrr bende annee olmak istiyorum artıkk(
cnım 5-6 aylıkken bebeqin hastalıqi ortaya ckıydu alalım dyorlardı bn istemiyrdum kıyamıyrdumOlursun inşallah canım benim sagliksizsa neden doğuma izin veriyorlar ki o zaman hamileliği sonlandirsinlar doğurup kaybetmek daha zor değil mi ya allahım kimseye gostermesin böyle acılar seninki de son olur inşallah canım
Anladım canım allahım sabır versin bu kez güler yüzün inşallah iyi düşün iyi olsun :)cnım 5-6 aylıkken bebeqin hastalıqi ortaya ckıydu alalım dyorlardı bn istemiyrdum kıyamıyrdum![]()