<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 617952" data-quote="tubamatematik" data-source="post: 36925733"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=36925733"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-36925733">tubamatematik .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Tatlım biraz araştır göreceksin tek yumurta ikizlerinin nasıl olduğunu. Ben yaşadım canlı örnek. Iki embriyo transfer edildi, sonra da üçüz. Iki kız bir oğlum var karnımda. Kızlarım tek plesentadan beslenen tek yumurta ikizleri, diğeri oğlan. Tek yumurta ikizlerinde TTTS sendromu ( transfüzyon sendromu) olabiliyormuş. Benim kızlarımda da bundan olduğunu söylediler. Birinin kalbini durduralım dediler önce kabul edemedim, 24 haftalıkta bi sorun teşhis etti doktorlar kordonunu keselim dediler. Sonra ileri hafta tehlike deyip vazgeçtiler. Hala tutunuyor kızım kalbi atıyor fakat gelişemiyor. Oğlan 1000 gr iken o 300 gr. Diğer kız 800. Hatta şu kötü ihtimali de söyleyeyim ; eğer küçük kızın kalbi kendiliğinden durursa diğer kızla dolaşımları bağlantılı olduğu için onunda dakikalar içinde kalbi durabilir. Ama artık kafama takmadan hayırlısı deyip Rabb'ime sığındım. Allah beterinden saklasın inş herşey güzel olur.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Cocuklarınız oldu mu sağlıkla?</div>