- 13 Ağustos 2014
- 43
- 28
- 28
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bisekilde gelisirler hic korkma zaten 30 haftayi bulmussun benimde cok sıkıştı kziim ama 35 haftada 3 kg 50 cm doğdu gelişimi gayet guzeldi..sanirim ucuzlerde 33 hafta ideal dogum icin..sanirim bu haftadan sonra buyumeye baslar zaten..suan nasilsin kasilmalar sancilarin oluyomuBen şuan 30 haftalığım fakat gören karnımın çok büyük olmadığını söylüyor bense üzülüyorum. Feci darlık yaşıyorum bazen bide çocuklar içerde sıkışıklar diye üzülüyorum, yerleri dar gelişemiyorlar diye düşünüyorum. Bakalım ne kadar daha devam edicem. İnş yüzümüz güler
Ilgin için Sağol Borcam. Kasılmalar var ama sancı yok ya da ben mi anlamıyorum bilmiyorum. Tansiyonum biraz yükseldi ve kaşıntı var. Doktorlar ' sana herşey mübah ' diyorlar. İnş uzun uzun taşır büyütürüm karnımda onları. Üç çocuğa bakmak gözümü korkutmadı değil ama artık tek düşüncem sağlıklı olacaklar mı hayatta kalacaklar mı? Çok olumsuzluk atlattık geçti, hala da sıkıntılar yok değil fakat kafama takmıyorum fazla. Allah kerim yani.Cnm bisekilde gelisirler hic korkma zaten 30 haftayi bulmussun benimde cok sıkıştı kziim ama 35 haftada 3 kg 50 cm doğdu gelişimi gayet guzeldi..sanirim ucuzlerde 33 hafta ideal dogum icin..sanirim bu haftadan sonra buyumeye baslar zaten..suan nasilsin kasilmalar sancilarin oluyomu
Cvbin icin cok teskkur ediorum bnmkide 6.gun dondurulmus tek embrioydu degerim 15.gun 3376 ciktiMrb tabiki hatırlıyorum 7 gun idrarda cikti 8 gun 118 10 gun 387 14 gun 2600 cimisti ..
Hakkinda hangisi hayirlisiysa umarim o olur cnm. Değerlerimiz yakim birbirine muhtemelen 15 gun benimde senin değerlerine yakin cikardi...Cvbin icin cok teskkur ediorum bnmkide 6.gun dondurulmus tek embrioydu degerim 15.gun 3376 cikti
Kucuklukten beri hayalimdir ikizde belki bana da ugrar
Yinede herseyden once saglikli sihhatli dogSunda tek olmasina da ragziyim
Ah cnm son haftalar tek bebekle bile cok zorken 3 bebek tabiko cok daha zor ama kritik haftalari asmissiniz bebeklerinle biraz daha sabrederlerse harika olur..Ilgin için Sağol Borcam. Kasılmalar var ama sancı yok ya da ben mi anlamıyorum bilmiyorum. Tansiyonum biraz yükseldi ve kaşıntı var. Doktorlar ' sana herşey mübah ' diyorlar. İnş uzun uzun taşır büyütürüm karnımda onları. Üç çocuğa bakmak gözümü korkutmadı değil ama artık tek düşüncem sağlıklı olacaklar mı hayatta kalacaklar mı? Çok olumsuzluk atlattık geçti, hala da sıkıntılar yok değil fakat kafama takmıyorum fazla. Allah kerim yani.
Kalp atisini hatta kesesini bile goremedim teyzesiHakkinda hangisi hayirlisiysa umarim o olur cnm. Değerlerimiz yakim birbirine muhtemelen 15 gun benimde senin değerlerine yakin cikardi...
Kalp atislarini duydunmu henuz belli degilmj
Biz turkiyedekiler bu konuda cok sansliyiz sanirim istediğimiz zaman bi ozel hastanede muayene olabiliyoruz buarada 6 ekimede baya var:) olsun heycanla bekle annesi sende zaten allahin izniyl4 ogun kalp atislarinida duyarsın..buarada nerde yasiyosun...Kalp atisini hatta kesesini bile goremedim teyzesi
Ben yurt disinda yasiorum burda test sonucu icin arayinca bana 6ekime tarih verdiler daha cookkk varr allaha emanet saglikla buyuyodur insallah tek dilegim saglikli hayirli olsunn rabbim kac tane verirse basimin taci
Evet cnm gercekten de sanslisiniz ikk testten sonra doktor tekrar etmemi istemediBiz turkiyedekiler bu konuda cok sansliyiz sanirim istediğimiz zaman bi ozel hastanede muayene olabiliyoruz buarada 6 ekimede baya var:) olsun heycanla bekle annesi sende zaten allahin izniyl4 ogun kalp atislarinida duyarsın..buarada nerde yasiyosun...
Cocuklarınız oldu mu sağlıkla?Tatlım biraz araştır göreceksin tek yumurta ikizlerinin nasıl olduğunu. Ben yaşadım canlı örnek. Iki embriyo transfer edildi, sonra da üçüz. Iki kız bir oğlum var karnımda. Kızlarım tek plesentadan beslenen tek yumurta ikizleri, diğeri oğlan. Tek yumurta ikizlerinde TTTS sendromu ( transfüzyon sendromu) olabiliyormuş. Benim kızlarımda da bundan olduğunu söylediler. Birinin kalbini durduralım dediler önce kabul edemedim, 24 haftalıkta bi sorun teşhis etti doktorlar kordonunu keselim dediler. Sonra ileri hafta tehlike deyip vazgeçtiler. Hala tutunuyor kızım kalbi atıyor fakat gelişemiyor. Oğlan 1000 gr iken o 300 gr. Diğer kız 800. Hatta şu kötü ihtimali de söyleyeyim ; eğer küçük kızın kalbi kendiliğinden durursa diğer kızla dolaşımları bağlantılı olduğu için onunda dakikalar içinde kalbi durabilir. Ama artık kafama takmadan hayırlısı deyip Rabb'ime sığındım. Allah beterinden saklasın inş herşey güzel olur.
Konu cok eski ama merak ettim son durumunuzu insallah hersey yolundadireğer sağlıklı olurlarsa üç çocuk güzel olacak gibi fakat durumu trajedik ve birazda komik olacak olan benim halim. Öğretmenim alıştık çoluk çocuğu yönetmeye, geçen sene 50 kişilik sınıflarda ahkam kestik ama evin içindeki üç çocukla ne yapılır hiçbir fikrim yok gerçekten. Acırım acırım da kendi halime acırım