Tüp bebekte devlet hastanelerinde genetik tarama işlemi yapılıyor mu

Olivestar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
131
191
103
mrb arkadaşlar.bana translokasyon taşıyıcısı tanısı konuldu.özelde çok maliyetli olduğu için konu ile ilgili bilgi sahibi olanlardan devlet hastanelerinde pgt yapılıyor mu öğrenmek istiyorum

mrb arkadaşlar.bana translokasyon taşıyıcısı tanısı konuldu.özelde çok maliyetli olduğu için konu ile ilgili bilgi sahibi olanlardan devlet hastanelerinde pgt yapılıyor mu öğrenmek istiyorum
Biz yaşadığımız sehirdeki araştırma hastanesinde yaptırdik ücretsiz

Ankara’dayım canım.bilgin varmı.hamilesin galiba Allah devamına erdirsin inşallah

Konu hakkında bilgin yok ama Ankara da özel de yaptırılıyor diye biliyorum devlet hastaneleri sadece tüp bebek yapıyor pgt ye yolluyor mu bilmiyorum bide hangi sayılarda taşıyıcıları var sizde acaba

Evet ücretli yapılıyor Ege de yapılıyor
İstanbul’da pgt yapılıyor ücretli ancak devlet hastanelerinde embriyo ya biyopsi yapılmıyor özelde embriyo oluşturup biyopsi yaptırıp metaryal tıbbi genetiğe götürülecek

Çocuğum yok sebebi belli ama çıkmaz diye uğraşmadım ben inşallah bi daha da gerek kalmaz rapora bundan güzel sonu alırsam
İnş cnm gerek kalmaz ama olmazsa tranklasyon u demeden olmuyor dersin ben almıştım sen de alırsın belki aldım da nerde kullanacağım gittiğim merkezde geçmiyor

Başkent hastanesinde yaptırdım 1400 TL hem esim hem ben olmak üzere sigorta varsa fiyat bu sigorta yoksa daha fazla ücret devlet hastanesinde yapılıyor ücretsiz ama laboratuvarlara ne kadar guvenirsin bilmiyorum :KK64:

Başkent hastanesinde yaptırdım 1400 TL hem esim hem ben olmak üzere sigorta varsa fiyat bu sigorta yoksa daha fazla ücret devlet hastanesinde yapılıyor ücretsiz ama laboratuvarlara ne kadar guvenirsin bilmiyorum :KK64:
merhaba benim eşimde 13 14 kromozomlar birleşik olduğu için genetik 🧬 problemimiz var. Çapa’dan rapor aldık pgt için Koç Üniversitesi 20.000 tl gibi bir ücret çıkardı Memorial Şişli SGK’yla anlaşması olmadığı için 18.000 tl gibi bir ücret çıkardı. İkimizde çalışıyoruz fakat biranda bu kadar para çıkartamayacağız. Yanlış anlamadıysam embriyoyu özele hazırlatıp devlette mi yaptırabiliyoruz
Merhaba

merhaba benim eşimde 13 14 kromozomlar birleşik olduğu için genetik 🧬 problemimiz var. Çapa’dan rapor aldık pgt için Koç Üniversitesi 20.000 tl gibi bir ücret çıkardı Memorial Şişli SGK’yla anlaşması olmadığı için 18.000 tl gibi bir ücret çıkardı. İkimizde çalışıyoruz fakat biranda bu kadar para çıkartamayacağız. Yanlış anlamadıysam embriyoyu özele hazırlatıp devlette mi yaptırabiliyoruz
Merhaba
20 bin TL o ne yaa çok fazla sen önce iyicene araştır cnm nerde oturyorsun İstanbul heralde üniversite hastahaneleri var yarı özel yarı devlet ben baskentte tedaviye başladım kromozom testleri yaptırdık bir sorun çıkmadı benim tedaviye başladığım yerde tüp bebek 6.250 TL genetik problemi varsa bile onun için daha temkinli yol izliyorlar ama size çok fiyat çıkarmışlar iyicene araştır cnm derim

Evet canım özelde çok fazla fiyat istiyorlar genetik problem olduğu için fiyat yüksek çıkartıyorlar. Siz pgt yöntemiyle yaptırmadınız sanırım. İstanbuldayım fakat çok araştırma yapamadım yeni öğreniyorum bişeyleri sayenizde teşekkür ederim 🙏 buarada cevap yazdığınız için

Back
X