Tüp bebekte Gebelik hesaplama nasıl oluyor

EbAzBa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
42
17
38
29
Merhaba arkadaşlar bisy sormak istiyorum sizlere.. 4 ekimde transferimiz gerçekleşti çok şükür pozitif le sonuçlandı anlamadığım konu ise gebelik hesaplaması hemşireye sorduğumda bana son adet tarihimi sordu son adet tarihime göre şuan tam 4 haftalık olmuş oluyo biri bunu bana açıklayabilir mi acaba 5.gun embriyosu du?

Zaten normal gebelikler de 4. Haftada filan öğrenilir. Ama önemli olan keseden sonraki ultrason ölçümleri

Zaten normal gebelikler de 4. Haftada filan öğrenilir. Ama önemli olan keseden sonraki ultrason ölçümleri
Aynen normal gebelik lerde biliyorumda bunda dollenmis embriyo yerleştirilmesine rağmen o şekilde hesaplanmasını anlayamadım neyse ultrasonda belli olur artık

Aynen normal gebelik lerde biliyorumda bunda dollenmis embriyo yerleştirilmesine rağmen o şekilde hesaplanmasını anlayamadım neyse ultrasonda belli olur artık
Transfer reglin kaçıncı günü oldu?

Transferi adetliyken mi yapıyorlar??
Hayır reglin 15 günü diye ifade edilebilir döngüyü anlayabilmemiz için. Reglden 4 gün sonra dese atıyorum ben nerden bilcem kaç gün regl oldu vs. Bi de onu hesaplayamayacağım için bu şekilde sorulur ve cavaplanır bu mevzu.

Merhaba arkadaşlar bisy sormak istiyorum sizlere.. 4 ekimde transferimiz gerçekleşti çok şükür pozitif le sonuçlandı anlamadığım konu ise gebelik hesaplaması hemşireye sorduğumda bana son adet tarihimi sordu son adet tarihime göre şuan tam 4 haftalık olmuş oluyo biri bunu bana açıklayabilir mi acaba 5.gun embriyosu du?
netten araştirmiştim bende bunu daha önce , transfer günü normal gebelik sürecine göre 2 haftalık gebeliğe eşit yani biz transferden sonra 12 gün bekleyip test yapacağız ya 4 haftalık gebe olmuş oluyoruz aslında

Back
X