Tüp Bebekte HOXA yöntemini duyan var mı?

petek_unal

mucizem Allah'a emanet...
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
265
2
68
Ankara
Kızlar ben 4 olumsuz tüp denemesinden sonra, Hacettepe Üniversitesinde tutunmama nedenini (eşimde de bende de görünürde hiçbir problem yok) araştırırken bu yöntemden bahsettiler. Çok yeni bir yöntem olduğundan internette hakkında hiçbirşey bulamadım, hastaneden de tam olarak öğrenemediğim için sizlere sormak istedim. HOXA 10 hakında duyduğunuz bildiğiniz ne varsa paylaşırsanız sevinirim...

2 veya daha çok olumsuz mikro denemesi olanlara tanı amaçlı yapılıyormuş, yani bir tedavi yöntemi değilmiş. Adetin 21.-26. günleri arasında rahimden parça alınıp tutunmama nedeni inceleniyormuş sonuçta ne olacak onu bende bilmiyorum. Bilgisi olanlar lütfen cevap verin..

canım çok geçmiş lsun bizde 4 defa tüp denedik ama tutunma olmadı ....bilgileri paylaşırsan sevinirim....ücreti ne kadar bu yöntemin acaba? co-cültür yöntemine benziyor sanki?

canım çok geçmiş lsun bizde 4 defa tüp denedik ama tutunma olmadı ....bilgileri paylaşırsan sevinirim....ücreti ne kadar bu yöntemin acaba? co-cültür yöntemine benziyor sanki?
Canım sana da geçmiş olsun, co-cültür gibi embiryoyu orda geliştirmeyecekler, tedaviden bir önceki ay olacak sanırım tutunmama nedenini araştıracaklar ona göre transfer yapacaklarmış. Ekstra hiç bir ücret talep etmediler ama burası devlet üniversitesi olduğundan olabilir. Şimdilik sye ve ben varız hatta sye ilk yaptıracak yaşadığımız olumlu olumsuz herşeyi paylaşırız tabiki burda.

Back
X