Tüp bebekte ikizlerden birinin kalbi durması , yardımcı olun :(

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
43
merhaba arkadaşlar ne yazık ki bu gün çok kötü haber aldım iliz gebelik vardı birinin kalbi durmuş çok acı bir durum rabnim kimseye yaşatmasın fakat böyle bir durum yaşayıp diğer bebeği sağlıkla doğuran var mı

geçmiş olsun canım. henüz doğurmadım ama benimde ikiz başladı tek devam ediyor.

Öncelikle üzülme. Allah buna ömür versin. Diğerinin sağlıksız olduğuna inan. Benimde hala içimde bir yerlerde 2. Kese var. Sanırım 20.haftadan sonra görmemeye başladık keseyi. Zaten kalp atışı alamamıştık hiç ondan. Bebek büyümedi. Bende çok düşündüm diğer bebeğime birşey olur mu diye. Ama çok şükür ki olmadı. Oğluma hamileliğim devam ediyo.

Canim beninde oyle oldu ikiz bebislerimiz olacakti birinin kalbi 8 haftada durmus digeri kocoman oldu Allah onu bana bagislasin bu durum tup bebekte cok karsilasilan bir durum sikinti yapma diger bebege bir zarari olmayacak zamanla senin karninda kuculcek dogumla beraber onuda alacaklar. Benimde karninda duruyor halen.

Canım cvp için çok teşekkür ederim, bir kaç gün kendime gelmedim , şimdi biraz daha iyiyim rabbim diğerini bağışlasın, doğumunuza az kalmış sağlıkla, huzurla kucağına al inşallah

bende 5 haftalıkken 2 kese goruldu 1 hafta sonra dıger kese kayboldu

bende 5 haftalıkken 2 kese goruldu 1 hafta sonra dıger kese kayboldu

Merhaba,
2008 yılında tüp bebek ile ikizlere hamileydim. 2.5 aylıkken birinin kalbi durdu. Şu an 8 yaşında kızım var çok şükür. Endişelenmeyin bol bol dua edin

Merhaba,
2008 yılında tüp bebek ile ikizlere hamileydim. 2.5 aylıkken birinin kalbi durdu. Şu an 8 yaşında kızım var çok şükür. Endişelenmeyin bol bol dua edin
Sağol canım rabbim kızına sağlıklı güzel ömür versin, korku hiç bitmeyecek gibi 2,5 ay baya büyükmüş, diğeri için de hep korku olacak ama dediğiniz gibi bol dua ediyorum rabbim diğer bebeğimi sağlıkla bağışlasın

Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Zor biliyorum ama gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Her şey Allah'tan. Mevlam her şeyin hayırlısını nasip etsin.
Ben 42 yaşındayım ve kızımın kardeş baskısına dayanamayıp bu yaşta tekrar denedim. Bugün transferin 7. günü:)

Evet canım 9 haftada birinin kalp atışı durdu şükür oğlum sağlıkla Doğdu 12 haftaya kadar çok dikkat ettim sürekli dinlendim ve günlük iğne vuruluyordum oğlum şimdi 2,5 yaşında darısı sana

Canım ben haftada bir prulotuon iğne vuruluyorum, ilk bebeğin kalbi durunca hiç extra bir ilaç iğne takviyesi olmadı bilmiyorum artık umarım kuzum benimle kalır

benimde çok sancılarım oldu koronovirüsten korktum doktora gitmedim martta gebe kaldım şuan 8+5 biri diğeri 2 haftalıkken kalbi durmuş doktor bir kese daha görünüyor dedi ve kalbi durmuş dedi çok üzüldüm sonra diğerine etki eder mi dedim hayır zamanla eriyecektir telaş yapma buna bakalım dedi hayırlısı olsun ama çok sancım oldu adet sancısı gibi demekki o zaman kalbi durmuş yavrumun bir oğlum var Rabbim sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah yavrularımızı

Merhaba benimde bebegimin birinin kalbi 7. Hafrada durdu o digerini etkileyebilir diyor doktorlar bu durumu yasayım bebegini kucagına alan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…