Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle üzülme. Allah buna ömür versin. Diğerinin sağlıksız olduğuna inan. Benimde hala içimde bir yerlerde 2. Kese var. Sanırım 20.haftadan sonra görmemeye başladık keseyi. Zaten kalp atışı alamamıştık hiç ondan. Bebek büyümedi. Bende çok düşündüm diğer bebeğime birşey olur mu diye. Ama çok şükür ki olmadı. Oğluma hamileliğim devam ediyo.merhaba arkadaşlar ne yazık ki bu gün çok kötü haber aldım iliz gebelik vardı birinin kalbi durmuşçok acı bir durum rabnim kimseye yaşatmasın fakat böyle bir durum yaşayıp diğer bebeği sağlıkla doğuran var mı
![]()
Canim beninde oyle oldu ikiz bebislerimiz olacakti birinin kalbi 8 haftada durmus digeri kocoman oldu Allah onu bana bagislasin bu durum tup bebekte cok karsilasilan bir durum sikinti yapma diger bebege bir zarari olmayacak zamanla senin karninda kuculcek dogumla beraber onuda alacaklar. Benimde karninda duruyor halen.merhaba arkadaşlar ne yazık ki bu gün çok kötü haber aldım iliz gebelik vardı birinin kalbi durmuşçok acı bir durum rabnim kimseye yaşatmasın fakat böyle bir durum yaşayıp diğer bebeği sağlıkla doğuran var mı
![]()
Canım cvp için çok teşekkür ederim, bir kaç gün kendime gelmedim , şimdi biraz daha iyiyim rabbim diğerini bağışlasın, doğumunuza az kalmış sağlıkla, huzurla kucağına al inşallahÖncelikle üzülme. Allah buna ömür versin. Diğerinin sağlıksız olduğuna inan. Benimde hala içimde bir yerlerde 2. Kese var. Sanırım 20.haftadan sonra görmemeye başladık keseyi. Zaten kalp atışı alamamıştık hiç ondan. Bebek büyümedi. Bende çok düşündüm diğer bebeğime birşey olur mu diye. Ama çok şükür ki olmadı. Oğluma hamileliğim devam ediyo.
merhaba arkadaşlar ne yazık ki bu gün çok kötü haber aldım iliz gebelik vardı birinin kalbi durmuşçok acı bir durum rabnim kimseye yaşatmasın fakat böyle bir durum yaşayıp diğer bebeği sağlıkla doğuran var mı
![]()
bende 5 haftalıkken 2 kese goruldu 1 hafta sonra dıger kese kayboldu
Sağol canım rabbim kızına sağlıklı güzel ömür versin, korku hiç bitmeyecek gibiMerhaba,
2008 yılında tüp bebek ile ikizlere hamileydim. 2.5 aylıkken birinin kalbi durdu. Şu an 8 yaşında kızım var çok şükür. Endişelenmeyin bol bol dua edin
merhaba arkadaşlar ne yazık ki bu gün çok kötü haber aldım iliz gebelik vardı birinin kalbi durmuşçok acı bir durum rabnim kimseye yaşatmasın fakat böyle bir durum yaşayıp diğer bebeği sağlıkla doğuran var mı
![]()
Canım ben haftada bir prulotuon iğne vuruluyorum, ilk bebeğin kalbi durunca hiç extra bir ilaç iğne takviyesi olmadı bilmiyorum artık umarım kuzum benimle kalırEvet canım 9 haftada birinin kalp atışı durdu şükür oğlum sağlıkla Doğdu 12 haftaya kadar çok dikkat ettim sürekli dinlendim ve günlük iğne vuruluyordum oğlum şimdi 2,5 yaşında darısı sana