• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekte ilk gebelik belirtileri nedir yaşayanlar cevaplarsa sevinirim....

AayseA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
117
0
96
Diğer
cuma günü transferim oldu kızlar 3 tane embriyo yerleştirildi çok şükür şimdi en zor ve hiç geçmeyen ana geldik bu duyguyu yaşayanlar anlatalabilirmi acaba....

cuma günü transferim oldu kızlar 3 tane embriyo yerleştirildi çok şükür şimdi en zor ve hiç geçmeyen ana geldik bu duyguyu yaşayanlar anlatalabilirmi acaba....

canım herkeste farklı belirtiler oluyor. bende hiçbir belirti olmadı. zor bir süreç seni bekliyor. çünkü beklemek bu işin en zor ama en heyecanlı kısmı:) mümkün olduğunca rahat ve kendini yormadan ve rahat geçirmeye çalış bu günleri. eğer moralini bozacaksa test gününden önce test filan yapma kendi kendine. hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin canım. sonuçtan haberdar edersin bizi.

evet arkadaşım herkeste farklı oluyor.....bazı kişilerde hiç belirti olmuyor,bazılarındada bel ve kasık ağrısı oluyor....inşallah sonucun güzel olur....

canım tedavin hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah.ben 3 kez hamilelik yaşamış biri olarak sana 12.güne kadar yaşadıklarımı şöyle özetliyim.ilk günden son ana kadar gaz sancısı oldu,son 3,4 gün adet olucam zannediyordum karnımda,belimde ağrı oluyordu eşime diyordumki ben kesin yarın adet olurum çok ağrım oluyordu.ama sürekli değil.bide iştahım çok açılmıştı sürekli birşeyler yemek istiyordum.akıntım artmıştı sürekli lavaboya gidip acaba kanamammı başladı diyordum.benim belirtilerim bunlardı canım ama herkesin farklı oluyor sen bunları yaşamaya bilirsin.birde sana tavsiyem erken test yapma 12.günü bekle mutlaka.

kızlar mutlu son kan değerimde yüksek derecede hamileyim 17.günde yaptırdım testi daha keseyi görmedik dr 2 gün sonra görürüz dedi benimde belimde ve karnımda hafif ağrı var kanda çoğul gebeliğe benzediğini söyledi inş sizde hayırlı haberlerinizi yazarsınız öpüyorum hepinizi.....

kızlar mutlu son kan değerimde yüksek derecede hamileyim 17.günde yaptırdım testi daha keseyi görmedik dr 2 gün sonra görürüz dedi benimde belimde ve karnımda hafif ağrı var kanda çoğul gebeliğe benzediğini söyledi inş sizde hayırlı haberlerinizi yazarsınız öpüyorum hepinizi.....

Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
Benimde test yapmama 5 gün var, darısı benim ve tüm isteyenlerin başına...

gözünaydın AayseA, sakınsabırsızlanma ne zaman doğacak, ne zaman kese görünecek, testler nasıl çıkacak diye. sadece hamileyim de mutlu ol...

çoğul gebelik olursa hamileliğin byunca fazla ayakta kalma,mümkün olduğunca yat,yani alışveriş vb konuları ertele,hem de 9 ay.Bir isterken daha fazlasını bulmak ne kadar güzelse,kaybetmek de o kadar acı oluyor.Doktor hiçbir sorun yok dese bile kaybettikten sonra anlıyorsun ve pekçok yerde okuyorsun ki çoğul gebelik her zaman riskli.Tanışmıyoruz ama çok mutlu oldum senin adına...

bende çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah.bende transferimin 5. günündeyim beklemek o kadar zorki kaldı bir hafta hayırlısı artık.

canım snein adına cok sevindim darısı basıma benim ilk tedavim olumsuz oldu yeni tedavi görmüstüm bende hayırlısı hakkımızda canım allah tamamına erdirsin

arkadaşlar bugün 8. günüm belim ve kasıklarım ağrıyor göğüs uçlarıma dokundukça sertlik ve şişkinlik var ama kasıklarım adet görücekmişim gibi ağrıyo belirtiler normalmii yoksa tüp bebeklerim tutmadımı biri cevap yazsın moralim çok bozuk korkuyorum

ltf moralini bozma , benimde transferden sonra kramplar , göğsümde şişlik ve adet görecekmişim gibi sancılark-lar oldu ki hafif hafif hala kasıklarılarımda bi hassasiyet var...ama bebeğim tuttundu çok şükür dün kü testim pozitif çıktı. bence en önemli şey psikoloji...pozitif düşün pozitif olsun....stresten kesinlikle uzak dur cnm...hayırlısı olsun inşallah

gebelik belirtisi
yani kendimde hissettiklerim
ayaklarda üşüme
adet olucak gibi ağrı..
GÖĞÜSLERDEDOLGUNLUK

Allah senin yuzune bakmış ınsanlah olmayan herkesin yuzune baksın tebrik ederim kendini yormamaya bak canim

Back
X