Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar gerçekten çok soğuk bizim burası bile çok soğuk (mersin ) rabbim evi barınacak yeri olmaynalara yardım etsinn bu kışta yağmurda soğukta

Son düzenleme:
kızlar gerçekten çok soğuk bizim burası bile çok soğuk (mersin ) rabbim evi barınacak yeri olmaynalara yardım etsinn bu kışta yağmurda soğukta

aminnnn..Alllahım yardım etsin..

hımmm nerede yaptıracaksınısss özel olmazsa sorun kimde şimdiden hayırlı olur inşallahhh

cnm ben istanbuldayım..
erdem hastanesinde tedavi görüyorum eşimde oranın üroloğuna muayne olacak.ve tahlilimiz var salı günü..
yine tüp denilirse orada yapmayı düşünüyorum

cuma saat 3.30 da transferim oldu 1 şubatta test tarihim.ya doktor estrofem diye bir ilaç yazmış.günde 2 kez içiliyo.reçetede hamilelik durumunda bırakılmalı diyo bu ilacı kullanan varmı acilllllllllllllll cevap yazarmısınız

canım hayırlı olsun transferin bu ilacı kardeşimede vermişlerdi tarnsferdn sonra ve dr gebeliğin ilk aylarındada kulanacaksın demişti(kız kardeşimde gebelik oluşmamaıştı)ama aklına takıldıysa dr ara ve sor

Hayırlı olsun transferin inş. 1 şubat sana uğurlu olur Rabbim tamamına erdirir inş.

kuzum nasılsın nasıl oldunnnnnnn

İdare eder ablam morluklarım var göbek altından leğen kemiklerime kadar,oda çok canımı yakıyor yanıyor sızlıyor ama çoğu gitti azı kaldı.

ocak 25 de patoloji sonucu var şimdi acımı unuttum onu düşünüyor inş. temiz gelir...

Sen nasıl oldun atlattın mı gribini

Kızlar elimde cetrotide iğne var 3 tane şubat son kullanma tarihli isteyen varsa hemmen yollayabilirim para istemiyorum ama tarihi az kaldı hemen kullanıcak istesin...

canım allahın izni ileeee temiz çıkar inşşşşşşş
iyi kuzum yaaaaa inşş bebişde gelirse dahada iyi olacaksınnn
grip benim (kışın )siyam ikizim hiç bırakmaz beni

günde 2 tane 14 gün kullanıyorsun ben kullandım cnm şimdilik sorun yok zararlı olsa tavsiye etmezlerdi sanırımmm....

rabbim hakkınızda hayırlısını verir inşallahhhh....

slm kızlar... az önce kan verip geldim.. 2 saat sonra sonuç alıcam.... negatifse ilaçları kesin dediler.. pozitifse devam.. tabii bunu hemşire söyledi.. doktorla 12 de görüşücez.. oofffffffffffffff.. bekle.... bekleeee.... beklleeeeeeee

canım allahın izni ileeee temiz çıkar inşşşşşşş
iyi kuzum yaaaaa inşş bebişde gelirse dahada iyi olacaksınnn
grip benim (kışın )siyam ikizim hiç bırakmaz beni

son 2 gün kaldı sonucumu almaya inş. dediğin gibi temiz çıkar Ablam
Griple siyam ikizi olmak kötüdür herhalde ben çok nadir olurum ama ayaktan geçiririm bu yönden şanslıyım sen genede çok dikkat et kendine

Hayırlı haberle gelirsin inş. miniğin seninledir 2012 ilk ayı ve sen bu ay hamile olarak bitirirsin inşallah

arkadaşlar... sonuçları aldık... 181 dedi doktor. hormonlarda artış var.. bu çok ii dedi.. 2 gün sonra tekrar kan testine çağırdı.. sizce bu değer nasıl??? benim ilk tüp bebek denemem... yüksek mi.. normal mi????

Sanırım hamilesin 181 çok iyi gibi doktor demedi mi gebelik var diye ??

geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuç alırsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…