Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

artık çok kafanı bulandırma irdeleme olayları akışına bırtak güzel olacak inşallah ben inanıyorum :)

bende göğüslerde tık yok ama kasık ağrısından yürüyemeiyorum artık çok fazla sancım
boyutları bugün 21.5 19 18 mm galiba pazara toplanır benimde ama o güne kadar nasıl dayanacağım ağrıya bilmiyorum. etek giyiyorum pantolonlar değmesin göbeğime diye ya çok beter bişey bu ağrılar.
üçümüzün aynı zamana geliyo kızlar :))))

Ahhh canlarım benım kımılerımız hamıle kımılerımız sonuclarını negatıf aldı kımılerımız yumurtalarını buyutuyor hayat ıste.olsun canım tabıkı bende oleydım kasıklarımdan oturup kalkamıyordum az kaldı dyan canım ev hanımısın heralde dımı yat assa bosverkızzzzzzzz

maralım ayşem yetişemedim sanırım size canlarım dualarım sizlerle allahıma emanet olun bebişlerinizle mutlu olun inşallah herşey yolunda gidecek bak görürsünüz demişti dersiniz hiihihiih

nevinim bebem seni unuttum sana aşkitom tabiki sende aklımdasın 3ünüzün aynı zamana gelmesi harika bence inşşallah hepinizden aynı gün pozitif haberi alıp uçacağız mutluluktan canımsınız yaaa

ayşem sormuşsun
evet yarın yokum şeker tam gün artık pazartesi görüşürüz sizlerle
ürolojiye gideceğiz bişi değişecek diye değil sırf aklımızda soru işareti kalmasın diye hemde sperm testinin üzerinden 3 ay geçti bi daha yaptıralım diye yani cnm bnm

kızm ne manyak bır sırket bıızmkı dokumanı gectım gorusurken bıle ızlıyor bılgısayara dusuyor cunku gorusmelr hangı dahılıden arandıgı kac dakıka arandıgı ama bılemezkı ozelmı genelmı cunku cok yogun valla gorusmeler oyle araya bende sıkıstorum valla tellerımı zaten aramaya pek vakıt olmuyor.yenı okudum yazını canım bıraz gec oldu.

gizemcim sizin toplantı noldu kaptın mı %50 zammı :)

kız anam yok toplantı iptal oldu bakalım haftaya diyo ama ben ayrıca konuşucam patronla toplantıda genel zam istenicek ben ona kafi gelmem
hiçbir muhasebeci benim aldığım paraya çalışmıyor

benim eski çalıştığım yere de öle müdür laf ediyodu pc den bakıyodu kim kaç dk konuşmuş hangi nola diye ben takmıyodum valla konuşuyodum sanki firmaları müdürler kurtaracak yalakalık başka bişi değil

gullucan olsun canım önemli değil benim iş yerinde vaktim çookkk yazıyorum ha bire :) allahtan işim yorucu değil ama evden çık eve git 12 saati bulunca yoruluyor insan bide hormonlarım bi normale dönse rahatlayacamda bekliyorum bu gün tam 1 ay oldu ameliyat olalı.......

evet ev hanımıyım evde dursam dinlenecem canım :))) tutup geziyom karnımı alttan destek veriyom çok şişti ya
gizem eylüllüm meldir maral ayşem güllücan yeter songül hatice hepinizi öpüyorum ve çıkıyorum birazdan çıkmam lazım akşmda yokum evde :)))))

meldirim cnm benim yaaa zaman ne çabuk geçiyo yaaa ufffffffffffff
inşallah herşey yoluna girecek tatlım benim sende alacaksın bebişini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…