Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

firmalar iyce aştılar kendilerini valla personeli güzel takip ediyorlar bide haklarını adam gibi verseler kriz varmış verirler gene %5 zam al sana zam yılbaşı gelmeden her şey patladı gazda alamadık off offf rapor parası 3 ayda çıkınca kaldı

%5 zammı ben ona vereyim
töbe yaaa
kusura bakmasın 100tl den az zam yaparsa ben yokum babasının eşiğimiyim ben sabahtan akşama kadar kahrını çekiyorum iflas etmiş firmanın

geldiiiimm gizemim geldii ama gidicem şimdi akşama misafirim var tabi arkadaşlarım kalabalık değiller iyi olacak valla burada dertleşiyorum bir başkada pek kimseyle değil gelsinler artık biraz laflarız

gizemim canım inşallah yarınki sonuçlar çooook güzel çıkar emi

dün akşam markete gidemedim paramız yokmuş :)))
bu akşam gidicem inşallah mutfağa fare girse o bize yicek getirir valla hihihiihhih

paraları tüplere gömüyoruz olmaz tabi 3 tane yapın diyenlere duyurmak lazımmm bütün servetimiz evlat sahibi olmak için.....

nevincim canım o patlayacak gibi olmayı çok iyi bilirim ağrıları hepimiz biliyoruz aslında inşallah sen de ayşede maralda kurtulacaksınız canım inşallah bebişleriniz gelicek inşallah

gizemcim özleyeceğiz seni neyse ben idare ederim demirbaş olarak kızlar valla gelmeyi unutmayın ona göre küserim

kızlar ben çıkıyorum
gizem güllücan meldir nevin burda şu anda olmayanlar hepinizi öpüyorum
hoşçakalın

en son dr.um bana son muaynede ayy yazık sana nasıda olmuş yumurtalar dedi kadınlar her ay 1 tane yumurtlarlar perişan olurlar sizlerin durumu çok zor demişti ordan anlayın artık....

bende kaçayım artık anca toparlanırım iş yerinde bir dağınığım sormayın evi toplamaktan bıkıyorum burda umrumda olmuyo zevk alıyorum dağıtmaktan :) alan küçük ya kolay toplanıyor allahtan

kızlar hepinizi öptüm bende çıkıyorum canlarım
allah cümlemizin yardımcısı olsun meldirim yarını sen idare et toipiğimiz gerilemesin hafta sonuda kızlar arada bakarlar artık
duaları unutmayın 3 tane trasfer var yakındaaaa öptümmmmm

benim sayfam yeni sizlerin yazdıkları cok hosuma gitti tüp bebek yaptırdım 10 gun once dün test taptırdım hamileyim darısı tüm istiysnlere soru sorabilirsiniz her zaman yanınızda olmak isterim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben geldim kızlar 15 gündür laptopum internetim modemim bozuldu daha yeni açtım yapılmış çok şükür.hemen kk yı açtım çünkü aklım sizde kaldı kızlar.nasılsınız hepiniz kimler hayırlı haberlerini aldı.internetsiz kafam şişti valla krize girdim.çok şükür geldim tekrar iyi akşamlar.............

nerdesin sen kız bende artık gelmezsin diye düşünüyordum sarmadı muhabbet diye :)))
neyse geldin iisin inş.düzeldinmi artık

horasan gözün aydın canım inş. bundan sonrasıda güzel geçer bizlerede dua et canım

öyle olurmu ama internetsizlik böyle yapıyor iyiyim çok şükür ayağa kalktım sen nasılsın kim hamile kim degil sen yumurta toplama aşamasınamı yaklaşıyosun.misafir vardı sayfaları okuyamadım zatende okunacak gibi degil ben en son 40 larda bırakmıştım selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…