slm canım ben 9 martta baslıycam ama sonunu bulur herhalde ılk denemem olacak ınsallahhhh
slm canım ben 9 martta baslıycam ama sonunu bulur herhalde ılk denemem olacak ınsallahhhh
slm kızlar...
hasta arkadaşlara geçmiş olsun...
bugün akşam bebeğimin tekrar kalp atışlarını duymak için doktora gidicem...geçen sefer azdı çünkü..inşalla hbu sefer güçlü kalp atışlarını duyarım...allah hepimize bu duyguyu tattırsın...hayırlısı ile kucağımıza alalım minişleri...
yetercim o güsel duaların çok saol ablan içinde hayırlısı ne ise rabbim onu versin ondan gelen hiçbişeyin sualı olmaz..bende bayadır giremiyordum kaçgündür istirahattayım tam sevgililer günü bizim bebiş bizi çok korkuttu bir kaç gün kanamam oldu kı çok şükür bebegim iyiymiş dualarınızı eksik etmeyin kızlar rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsinnn inşallahhh
yetercim o güsel duaların çok saol ablan içinde hayırlısı ne ise rabbim onu versin ondan gelen hiçbişeyin sualı olmaz..bende bayadır giremiyordum kaçgündür istirahattayım tam sevgililer günü bizim bebiş bizi çok korkuttu bir kaç gün kanamam oldu kı çok şükür bebegim iyiymiş dualarınızı eksik etmeyin kızlar rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsinnn inşallahhh
sağol canımmmmmmm inşş en kısa zamnada yüzü güleryeteeer kardeşin için üzüldüm...Allah sabır versin şifa versin inşallah. geçmiş olsun
slm kızlar...
bugün akşam bebeğimin tekrar kalp atışlarını duymak için doktora gidicem...geçen sefer azdı çünkü..inşalla hbu sefer güçlü kalp atışlarını duyarım...allah hepimize bu duyguyu tattırsın...hayırlısı ile kucağımıza alalım minişleri...
tedaviniz hayırlı olsun inşallah...arkadaşlar beni de ekleyin...anatoia tpp bebek merkezi
inşallah bizler içinde o güzel zamanlar gelir..Aynen, sabır ve zaman... Elimizden geleni yaptıktan sonra sadece bunlar kalıyor bize... Her şeyin zamanı belli, bizler bilmiyoruz. Belkide çok daha güzel günler için bekliyoruz.. inşallah öyledir..
hadi o güzel sesi duyarda gelirsin inşallah..slm kızlar...
geçmiş olsun.allahım bebeğini korusun size bağışlasın...yetercim o güsel duaların çok saol ablan içinde hayırlısı ne ise rabbim onu versin ondan gelen hiçbişeyin sualı olmaz..bende bayadır giremiyordum kaçgündür istirahattayım tam sevgililer günü bizim bebiş bizi çok korkuttu bir kaç gün kanamam oldu kı çok şükür bebegim iyiymiş dualarınızı eksik etmeyin kızlar rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsinnn inşallahhh
slm arkadaşlar günaydın...
cuma günü kontrolüm vardı.... bebeğimin güçlü kalp atışlarını şükür ki duydum..ayyyyy çok güzel bir duygu.....herşey normal dedi doktor.... estrofem hapı kesti...crinino jele 2 hafta daha devam et dedi... hayırlısıyla şu ilaçlar biterse bayaa rahatlayacam...
ama bebeğim tek iyi sağlıklı olsun varsın ben ilaç kullanayım... bu arada bebeğim 8 haftalık oldu...ekim 6 da doğum dedi doktor..
allahım isteyen dileyen herkese nasip et... inşallah en kısa zamanda sizlerdende böyle haberler alırım...
bu güne kadar verdiğiniz desteğe çok tşk ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?